Siirry pääsisältöön

Kaupunkilaiskissat mökillä


 Kuvat MM


Mau  Kamut ja kaikki muutkin!
Nyt on hätätila. Jouduttiin kissankuljetuskoppeihin ja oltiin molemmat aivan paniikissa. Ollaan nimittäin tästä tämän Tädin  ajatuksenjuoksusta luettu ja kuultu, että kun eläin laitetaan häkkiin, niin siitä ei hyvää seuraa. Huudettiin stereona ja monona ja sinkkuna ja duona. Ei auttanut. Täti vain kolisteli pauklla eteenpäin. Auto rämisi ja Täti lauloi, ja se ei kuulkaas osaa ollenkaan laulaa.

Sitten Tädillä menikin suunnitelmat uusiksi, kun Kissa Stravinski päätti lähteä. Tyhmyyksissään Täti nimittäin päätti viedä meidät ensiksi mökin puolelle eikä suoraan meidän omaan kesäresidenssiin. Ja koska Kissa Stravinskin pelkää kaikkea uutta se juoksi heti piiloon, kun Täti avasi kuljetushäkin luukun. Täti ei ehtinyt tehdä yhtään mitään, kun se oli jo poissa. Luultavasti se luuli tulleensa vegaanikissojen taivaaseen, kun näki sen kaiken vihreän ruohon! Oli apiloita ja kaikenlaisia kukkia. Luultavasti se juoksi heti kuistin alle.

Täti purki kuistin lattiaakin, jotta se löytäisi Kissa Stravinskin, mutta turhaa. Ei se siellä tietenkään enää ollut. 

Täti on kiertänyt pitkin metsiä ja huhuillut. Täti on kävellyt pitkin tietä ja huhuillut. Täti on istunut pihassa ja huhuillut. Turhaan. 

Tule kotiin Kissa Stravinski! 

Täti löytöeläntarhassa lohdutti meidän Tätiä, että joku kissapoika oli tullut puolen vuoden kuluttua takaisin täysissä voimissaan. Oli vain viettänyt vähän lomaa omasta perheestään. 
Toivotaan, että löydämme kuitenkin meidän kissapoikamme vähän nopeammin. Enää emme kuitenkaan pääse mökillä sekunniksikaan vapaaksi. Se kuulostaa vähän ikävältä, sillä emme mekään Tätiä lukitse yhteen paikkaan. Ehkä sille on kuitenkin joku pätevä syy, että joudumme olemaan lukittuna kesäkotiin?


Täti 
&Kuningatarkissa Ella
Tädin eläintahra

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muutos I

Kuvat MM

Ajattelin koota tähän mökin rempan vaiheista hieman materiaalia muistiin, jotta on helppo sitten katsoa, mitä on tullut tehtyä. Remppasuunnitelma ei ole kaikilta osin ihan pitänyt, sillä mukaan mahtuu sellaisia asioita, joita en osannut ottaa huomioon suunnitelmaa laatiessani. Jatkan sitten jossakin vaiheessa, kun homma on taas edennyt, tästä aiheesta otsikolla Muutos II.

Muutos on kyllä aika valtava. Ensiksi siitä ostohetkestä, rempan pölyisimmästä vaiheesta, tähän hetkeen. 

Aivan alussa mökki näytti tältä. Ihan söpö. Monen mielestä. Minunkin. Noin päällisin puolin. Mutta sisäinen timpurini vaati tehdä muutamalle suoranaiselle virheelle jotakin.
Ja minä tartuin ihan ensiksi sorkkarautaan ja hajotin ihan ensiksi kuistin. Ja sitten  terassin ystävän avustuksella. Siinä meni pari päivää, että saatiin kaikki purettua ja lankut kasaan. Samaan aikaan nappasin käteen lapion ja aloin, naapureiden kauhuksi, tuhota taloa ympäröiviä kukkapenkkejä sekä kaivaa esiin kissanluukkuja. Rap…

Operaatio kasvimaa

Kuvat MM

Minulla oli tänään maanataivapaa, johtuen lauantaina olleesta työpäivästä. Käytin tilaisuuden tietenkin hyväkseni ja heti aamulla suuntasin mökille.  Sain kuin sainkin kaikki loput lavat täyteen maa-ainesta. Olin ajatellut tekeväni neljä laatikkoa tänään, mutta sää suosi ja koska homma sujui, jatkoin lapiointia laatikko laatikolta.  Kuvat MM

Operaatio kasvimaa edistyy. Siirsin monivuotiset yrtit uuteen paikkaan, jotta kykenin laittamaan toisen kuljetuskauluksen kaikkiin kohtiin.


Kasvulaatikoita on nyt yhteensä 13 kpl. Yhdessä on kasvihuone päällä ja 12 ovat ilman.  


Täytyy myöntää, että on aika helpottunut olo. Voin tulevana viikonloppuna keskittyä tulevan kasvihuoneen nurkilla maa-aineksen siirtelemiseen ja kantojen kaivelemiseen. Jos sataa, putsaan takkaa.

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…