Siirry pääsisältöön

Viikon 22 positiiviset 2018

Kuvat MM

Viikon 22 positiiviset 2018
 1. Kesä!
 2. Joskus vaan niin välähtää sopivasti. Iloinen siitä pienestä välähdyksestä.
 3. Valoa.
 4. Lämpöä.
 5. Oppii aina jotakin uutta.
 6. Junnun kanssa ostoksilla. 
 7. Herkuttelua. 
 8. Muistelua.
 9. Suunnittelua.
 10. Kirjoitettu mm. aikaresurssista.
 11. Yksi opiskelija saatettu jälleen maaliviivoille. 
 12. Mökillä kastelemassa istutukset. Sadetta vähän, ihan vähän voisi jo tulla. Ei tarvitsisi vetää kuukautta putkeen, vaan silleen mukavasti vaikka yöllä. Pliiis. 
 13. Paku kävi vähän keuhkoputken huollossa. Nyt pörisee taas niin iloisesti. Varo Stadi snadi paku tulee kohta kurvailemaan kartsalle. 
 14. Pitäisiköhän vähän aktivoitua tietyissä "hullutuksissa"...hyvää pöhinää ja se on siinä. Uusi kala koukussa.
 15. Kattomies saapui visiitille. Piippuihin peltiä, jiirit kuntoon ja harjapelti kohdallaan. Vielä toisen piipun pelti laitetaan viikonloppuna.
 16. 7/180.  
 17. Jokainen pieni juttu vie kohti päämäärää. Hitaasti mutta varmasti.
 18. Ihana, ihana Tervajoen autohuolto. 
 19. Yksi ruuvi, kaksi ruuvia, kolme ruuvia...ja sitten on kokonainen levy kiinni seinässä. 
 20. Luettu.
 21. Opittu jälleen uutta. 
 22. Volvon hautajaiset.  Surullista ja iloista. Hyvin palvellut menopeli. Järjettömän hyvät ajo-ominaisuudet jne. Nyt sitten vain käyttöön sen pikkuveli. Sama malli, mutta sporttiversio ja vähän pienemmällä konehuoneella.
 23. Väriainetta ostettu printteriin. Vanhassa on vielä pisara jäljellä. Se puristetaan loppuun saakka.
 24. Järjestelypäivä mökillä.
 25. Puutarhaa muokattu.
 26. Kasvimaata kasteltu lauantaina.
 27. Perunat kasvavat vauhdilla.
 28. Valkosipulit hyvässä iskussa.
 29. Vegaanikissa ei ehkä olekaan niin vegaani...
 30. Rouva Kaarina Kyy oli käynyt takkiostoksilla. Vanha oli jätetty kierrätykseen risukasan päälle.  
 31. Saatu palautettua ajurit printterille. Olipas oikeasti aika haastavaa, kun valmitajan sivusto ei enää tue laitetta. Onnistuin kuitenkin. 
 32. Mökin katto on valmis ja laskukin maksettu. Nyt on sitten remppatili ihan pohjassa, mutta iloinen mieli. Tulevana kesänä sitten pönttöuunin piippu ja hellan asennus. Kun vuoden säästää, niin rahat menevät muutamassa tunnissa. Selalista elämä on. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…

Mitä sinulle toivoisin

Kuvan lähde: http://blogs-images.forbes.com/siimonreynolds/files/2014/02/Growth-stopwatch.jpg


Mitä sinulle toivoisin on Jörg Zinkin syvällinen runo.  Tämän runon sanoin hyvää vuotta 2015!


Jörg Zink: Mitä sinulle toivoisin
Mitä sinulle toivoisin? Saduissa kerrotaan — yhä uudestaan — kuinka tieltä poikkesi muuan vieras köyhien ihmisten tupaan.
Kun hän seuraavana aamuna hyvästeli, kävi ilmi että hän ei ollutkaan mikään tavallinen kulkuri. Saatte toivoa kolmea asiaa, hän sanoi. Katsokaakin, että toivotte tosi hyvää.
Ja sitten kerrotaan, miten jotkut toivoivat itsensä turmioon ja jotkut onneen, aina sen mukaan olivatko tyhmiä vai viisaita.
Kun huomasin sammalessa punaisia sieniä, "onnentuojia", muistin tuon kulkurin ja hänen kolme toivomustaan. Loistava väri voi pettää ja onni voi lehahtaa pois kuin sininen perhonen.
Kuvittelen, miten tuo tuntematon kulkuri kohtaisi sinut. Hän olisi vieraana yli yön ja aamulla hän neuvoisi sinua toivomaan oikein.
Mitä hän sanoisi?
Ehk…

Tädin kanssa mökillä

Kuvat MM
Hau Kamut!
Tuli sitten käytyä Tädin kanssa  käytyä mökillä.Täti poltti koko pitkän päivän siellä sen leivinuunissa puita. Leivinuuni savutti aika paljon. Sitä ei ole käytetty noin 30-40 vuoteen. Se on kostunut. Niin täti sanoi. Uuni kuulemma pitää lämmittää hitaasti. Tädin mukaan se tarkoittaa sitä, että uunia pitää lämmittää monena perättäisenä päivänä.


Minä katsoin ihmeissäni tuota Tädin touhuilua. On siinä paljon mustaa savua. Eikä puinen luukku toimi uunissa. No onneksi Tätikin tajusi sen ja teki väliaikaisen luukun tiilistä. Tosin ne olivat aika märkiä ja höyrysivät sitten oikein kunnolla.


Minä sain juoksennella pihalla vapaana koko päivän. Se oli kyllä todella mukavaa. Tutkin kaikki nurkat tarkasti, mutta pysyin Tädin lähellä kuitenkin. Sitten löysin kuolleen myyrän. Täti sanoi, että heti irti ja potki sen metsään.Katsoimme Tädin kanssa aurinkoa. Ja minä uhittelin yhdelle lenkkeilijälle, joka käveli meidän ohi. Se oli joku setä, joka yritti jutella meikäläiselle. Mu…