Täti vakoilee Traineria IV

Mau Kamut!

Kauankohan tämä nyt vielä jatkuu? Siis tämä tädin outo harrastus, että se kuvaa Trainerin toimet ja kattelee illalla nauhat? Voisiko aikuisella naisella oikeasti olla parempaa tekemistä kuin vakoilla jotakin sakemannia?
Eiliseltä tädillä oli tongittavanaan kolme tuntia nauhaa, kun Traineri oli siis pidempään yksin. Hahhah. Voi, voi...

Yks täti sanoi meidän tädille, että Traineri toimii aivan oikein, kun se haukkuu postinjakajalle, kun se on täällä kissojen kanssa, koska Traineri on paimenkoira, niin täytyyhän sen valvoa aluetta, että sinne ei tuu ketään.  - Mikäs paimen se sellainen on, joka antaa susien hyökätä laumaansa?, kysyi tädin kamutäti. Hmmm.... pointti tuokin. Mutta kun Trainerilla on kamu, joka ei tykkää siitä, että se juttelee äänekkäästi.

Mä en jaksa nyt kerrata tuon ADHD-koiran kaikkia vessanpyttyjuomisia yms., mutta tässä kuitenkin sen haukuntasessiot päivämäärällä 23.11.2012. Luultavasti niitä on sen takia niin vähän, kun täti kertoi tuolle otukselle, että joulu on tulossa ja joulupukki ei tuo lahjoja tuhmille koirille.

1:08:08-1:10:46 välillä haukahtelua. Joku on oven takana ja Traineri ottaa tosi paljon päähän. Se kiehuu ja kihisee, kun ei pääse sekaantumaan mielenkiintoisiin tapahtumiin. Paimenkoira, mikä paimenkoira. 

Seuraava haukahtelu liittyy sitten postinjakajan saapumiseen. Traineri aloittaa haukunnan heti, kun jakaja ilmestyy taloon. Se täti (meidän postinjakaja on täti) viipyy täällä noin pari minuuttia ja koko sen ajan Traineri selittää, että hälyytystila, olkaa valppaana. 2:00: 43-2:02:45 on haukahtelua.

Seuraava haukahtelu on 2:14:15-2:14:20.

Assari 3 tulee tentistä kotiin 2:59:24 ja sammauttaa kameran.

Eli Traineri oli perjantaina yksin melkein kolme tuntia ja sinä aikana se haukahteli alle 5 min. Se ei ollut yhtäjaksoista haukkumiskohdissakaan, vaan niissä oli taukoa. Joten näyttää siltä, että Trainerin kirjekaverilla ja tädillä ja tädin videokameralla on erilainen käsitys tuntien haukkumisesta. Hmm.... täti nyt kuitenkin sitten, kuten sanottu, jatkaa trainerin vakoilemista. Tähän blogiin minä en enää suostu vähään aikaan kertomaan mitään tuon sakian koiran edesottamuksista.


Terveisin

Otto
ammattikissa

Kommentit

 1. Kohta täti voi mennä näyttää sille valittajalle sitä videota.

  VastaaPoista
 2. Kiitos nykytekniikan tädin kuvaama tilanne saadaan todennettua ja asia toivottavasti sitä kautta helpommin ratkaistua. Itse kävin ensimmäisen koirani kohdalla hirvittävän väännön naapurin kanssa siitä, haukkuuko koira rivitaloasunnossani 8 tuntia päivässä vai ei. Siihen maailman aikaan ainoa haukkumisen todentamisväline oli kasettisoitin ja 90 minuutin äänitys. Meillä tilanne päättyi monien vaiheiden jälkeen siten, että naapuri väitti kivenkovaan koiran haukkuneen taas koko päivän. Koira ei kuitenkaan ollut tuona päivänä edes kotona, ja tämän pystyin todistamaan. Tämän jälkeen naapuri onneksi älysi lopettaa koiran haukusta valittamisen ja siirtyi valittamaan minusta.

  Toivottavasti teillä haukkuhässäkkä päättyy onnellisesti. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 3. Mau Amalia ja Amati!

  Jep täti sanoi, että ehkä se naapuri havahtuu aina kun Traineri sanoo jotakin
  ja kun ihmisen aika kuluu jotenkin mukavasti, niin se sitten ei huomaa ajan kulua. Sitten käy niin kun Traineri sanoo jotakin niin kirjekaverikin havahtuu ja kuvittelee
  Trainerin kiljuneen koko ajan.

  Joo onneksi tädillä on videokamera ja suuri muistikortti, jotta sinne mahtuu Trainerin päivä virtuaalisesti.
  Sitten tietsikalle on olemassa sellainen ohjelma, jonka nimi on audicity . Se on äänitysohjelma, jolla voi äänittää Trainerin edesottamuksia. Tuollainen äänitallenne vie vähemmän tallennustilaa kuin kuvanauhatallenne.

  Täti sanoi, että onneksi se on joutunut sen duuneissa perehtymään kaikkeen virtuaalimaailmaan, että pystyy tarvittaessa vaikka vakioilemaan Traineria töihin ja etäkomentamaan sitä.

  Mutta eihän tällaista todellakaan kukaan mielellään tee.

  Trveisin

  Otto
  ammattikissa

  p.s. tätikin totesi, että seuraavaksi alakerran nuorison bileet väitetään tädin ja assareiden pitämiksi =D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti