Tädin kävelyennätys 2000 km

Mau Kamut!

Meidän täti on tunnetusti laiska. Se käyttää hillittömän paljon elämästään aikaa siihen, kun se miettii, miten se voisi tehdä monta asiaa samaan aikaan. Me eläintarhan eläimetkin on saatu se kokea moneen kertaan. Kun täti menee esim. tallille se yrittää ottaa aina Trainerin mukaan ja laittaa sen tekemään lenkkinsä itte siinä samalla, kun täti puuhailee niitä näitä. No tosin se homma ei kyllä aina onnistu ihan niin kuin elokuvissa. Sillä Traineri on vielä liian omapäinen. 
 Tädillä on aika usein kamera mukana ja se kuvaa sellaisia omituisia juttuja, joista ei sivistyneellä kissalla ole mitään käsitystä.
 Se eksyy kesällä todella usein tuonne rannalle, jossa se vaeltaa kilometritolkulla sinne tänne. Myös erilaiset metsäntapaiset sun muut lepikot ovat tädin suosiossa.
     Näin syyskeleillä  täti kävelee  enimmäkseen Trainerin kanssa puistossa. No kuitenkin: Siitä lähtien kun tuo Traineri tuli meille (20.5.2012) täti on kävellyt. Joka päivä. Enemmän tai vähemmän. Tänään tädille sitten tuli täyteen täydet 2000 km. Se on kuulkaa paljon meidän tädille. Trainerin kunniaksi on sanottava, että ei se ilman sitä olisi koskaan tuollaista matkaa tepastellut näin lyhyessä ajassa

.


Pietarinyrttejä marraskuussa. Outoa. Ei näiden pitäisi enää tähän aikaan vuodesta kukkia, sanoi täti.


Mutta siinä niitä oli radan varrella. Tuo rata muuten menee satamaan. Ja kun täti oli oikein nuori ja kiltti, sillä oli tapana käydä laivalla sen kamujen kanssa. Nyt täti ei oo enää kumpaakaan.


No täti taisi menettää kerralla sitten koko hyödyn, mitä se on kävelystä saanut, sillä jos se aikoo järjestää 2000 km kunniaksi kakkujuhlat. Kannattaisi laskea kalorit ensin ennen kuin laittaa yhtään lusikallista kakkua omaan suuhunsa.


Terveisin 


Otto
ammattikissa


Kommentit

 1. Kateellisena nostan tädille hattua, kun se on kävellyt noin paljon. Voiskohan se lähettää tuota tarmoa (ilman traineria) tänne meille?

  VastaaPoista
 2. Mau Amalia!

  Kyllä sadekelit ovat hillinneet niitä tuossa kävelyinnossa.
  Niillä ei oo varmaan kun reilu sata vasta kasassa tuon 2000 jälkeen.
  Täti sanoikin, että kyllä seuraava 2000 onkin vaikeammin saavutettavissa.

  Terveisin

  Otto
  ammattikissa

  P.S. elämä on paaaaljon mukavampaa ilman pitkiä lenkkejä.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti