Pitäisikö allergisten lopettaa ravintolassa käynti?

Mau Kamut!

Täti rupesi pohtimaan, että pitäisiköhän allergisten lopettaa ravintolassa käynti. Nimittäin yksi soppamies vaahtosi lehdessä, että allergiset pilaavat muidenkin ruoat.  Täti sanoi, että voisi siinä olla ravintolanpitäjällä ihmettelemistä, kun enää ei olisi minkäänlaisia asiakkaita. Silloin ei käy kukaan pilaamassa yhtään mitään.

Täti tuntee yhden tädin, jolla on monta vakavaa ruoka-aineallergiaa eikä se tädin tuttavatäti todellakaan ole mikään trendiallergikko, vaan oikeasti pienetkin määrät niitä kiellettyjä aineita voisivat viedä sen tädin hengen. Hmm....


Sitten ovat assarit. Assari 3 ja junnuassarilla on allergia. No tosin vaan tämä laktoosi-intoleranssi. Mutta on se kiusallinen vaiva, jos sitä ei ota huomioon. 

Täti on sitä mieltä, että jos ei halua asiakkaikseen allergisia, on se hyvä jo päättää siinä vaiheessa kun kirjoittelee sitä liiketoimintasuunnitelmaa. Myy vain niille safkaa, jotka voivat syödä vaikka rautanauloja. Niitä ruokapaikkojahan kutsutaan pikaruokapaikoiksi.

Terveisin

Otto
ammattikissa

Päivän lukema 26.11.2012: 5,74 min


Kommentit

 1. Ahaa nyt näkyykin tää kommentti juttu. Katsos kun on mestari, niin niillä on muka oikeus sanoa mitä vaan. Luulen että jos hänellä ois joku allergia ois toinen ääni kellossa.

  VastaaPoista
 2. Mau!
  Sanos muuta.
  Erityisesti tätiä nappas tuo treniallergia. Voihan tuollaisiakin tyyppejä tietenkin olla, mutta silloin, kun ihmisellä on esim. pähkinäallergia, kala-allergia tms. ei ole kysymys leikistä.

  Täti taitaa olla allerginen tuollaiselle soppamiehelle.

  Terveisin

  Otto
  ammattikissa

  VastaaPoista
 3. piti kirjoittaa trendiallergia... tädillä silmät vähän haraa.
  se kiukustui tänään töissä, kun ýksi kullanmuru oli tullut sanomaan sille, että se ei oo aloittanut oppimispäiväkirjaa kurssin alussa ja on vaikea tehdä sitä nyt kun kurssi on jo lopussa... se kyseli, joskos täti tekis sille tentin. täti oli pahalla päällä. nuoriso on oppinut siihen, että kun on game over, niin aina voi aloittaa uudelleen. ei se nyt ihan niin mene. ainakaan tädin mielestä.

  täti oli sanonut, että nyt vaan kirjoittelemaan sitä oppimispäiväkirjaa teemoista, jotka liittyvät kurssiin.

  Terveisin

  Otto
  ammattikissa

  VastaaPoista
 4. on se.
  kannattaisi vähän hellittää.

  Terveisin

  Otto
  ammattikissa

  VastaaPoista

Lähetä kommentti