Täti vakoilee Traineria II

Mau Kamut!

Täti jatkaa Trainerin vakoilua. Se aloitti sen vakoilun kuluvalla viikolla, sillä meidän Trainerilla on kirjekaveri, joka ei pidä siitä. Tästä tulee kamut tylsää luettavaa, mutta täti tarvitsee nyt dokumentointia, että meillä ei kissat syö jouluna koiranlihaa. Tosin meillä ei prinsessan kanssa olisi mitään sitä vastaan. Siinä koira olisi hyvässä käytössä. Nahkasta voisi duunata kissoille sängynlämmikkeet. Sopisi meidän värimaailmaan mainiosti. Voitaisiin Prinsessan kanssa pyytää että täti täyttäisi pään seinälle koristeeksi, niin säilyisi joku muisto meilläkin.

No täti tarkkaili videonauhat läpi. Se kyllä jupisi jotakin sen suuntaista, että olisi sitä parempaakin tekemistä kun stalkata, mitä koira tekee.

Assari 3 alkoi koulu vasta klo 11. Ja junnuassari pääsi koulusta klo 13. Koulumatka kestää 15 min ja junnuassari tuli suoraan kotiin. 

Ekat kolme minuuttia Traineri nukkui. Se oli tismalleen samassa paikassa, missä se oli eilen. Sitten se nousi ja venytteli pitkään ja hartaasti, syöksyi vauhdilla vessaan ja pytylle juomaan. Seuraavana oli sitten vuorossa kissan vessojen tutkiminen. Täti sanoi, että ei kai se vaan syö kissan jätöksiä. Nimittäin näytti vähän siltä ja täti on jo muutaman kerran ihmetellyt, että onko kissoilla joku vika, kun ne eivät tee isompaa tarvettaan. Ei tädin mieleen ole hiipinyt, että Traineri voisi olla jollakin tavalla kaiken takana.

Kun Traineri sai vessan tutkittua se haki puruluunsa ja alkoi tekemään siitä selvää. Täti osti sille menneellä viikolla kolme suurta luuta. Ensimmäisen se tuhosi heti lauantaina ja viimeisteli eilen. Nyt se aloitti sitten toisen työstämistä. Ennen lauantaita se sitten saa tuhottua tämän toisenkin. Täti sanoo, että sille menee luita sen verran kuin ahkeralla tupakoitsijalla menee tupakkaa. Aski päivässä.

Sitten se alkaa murista jossakin 43 minuutin kohdalla. Se murisi matalasti ja sitten 45 minuutin kohdalla sitten se haukkuu ½ minuuttia, yhteensä 18 kertaa.

Haukkuminen ilmeisesti kuivattaa sen kurkkua ja se menee pytylle juomaan vettä. Se juo pitkään ja hartaasti. Sitten se siirtyy keittiöön viipyy siellä hetken ja menee taas pytylle juomaan. Sen jälkeen se menee tonkimaan roskista. Naps poljinroskis auki ja aaah... taas on jotakin (YÄK) sen mielestä todella mielenkiintoista revittävää ja maisteltavaa.

Sitten se menee junnuassareiden kämppään, kolistelee ovea ja ilmeisesti hyppää junnuassarin sänkyyn ja ottaa nokoset.

Sitten seuraa haukuntaa. Tähän väliin tulee posti ja käytävästä kuuluu ääniä.1.34.47 kohdalla alkaa haukku, joka päättyy 1.35.13. Seuraava haukku alkaa 35.20-35.30, se raapii ovea ja murahtelee, avaa välioven ja posti putoaa luukusta. 1.35.40-1.35.56 tulee taas haukkuhetki.

Sitten se syöksyy syömään junnuassarin koulupöydälleen unohtamat SUKLAArusinat. Kuuluu, kun kippo putoaa lattialle (ei onneksi mennyt rikki) ja sitten se syöksyy äkkiä 1.43.18 kohalla ovelle ja vetää pitkän session 1.45.10 saakka ja heti perään toisen 1.46.55-1.47.26.

Sen jälkeen tulee taas jano. Se painelee pytylle juomaan ja tulee takaisin ja pohtii, että mitähän nyt tekisi. Päivän töistä on tehty suurin osa. Työ on vaatinut veronsa. Se lyö eteisen lattialle maata ja huokaisee pitkään ja raskaasti. Kyllä koiralla voi olla rankkaa arkea. Se ilmiselvästi havahtuu sitten jossakin vaiheessa junnuassarin kotiinpaluuseen. Se huokaisee tyytyväisen oloisena ja makoilee muina koirina odottamassa, että ovi aukeaa. Se nousee hitaasti venytellen ja menee tervehtimään junnuassaria. Junnuassari sammuttaa kameran.


Täti sanoi, että joko hänen videokameransa on rikki tai sitten assarin kirjekaveri ei osaa kelloa... Ainakaan vielä se nimittäin ei ole haukkunut tunteja. Täti jatkaa Trainerin stalkkausta nyt ainakin viikon, jotta data on jonkin verran luotettavaa ja Trainerin oikeusturvan takia on tärkeää, että sen elämää dokumentoidaan, jos se saa vaikka kutsun käräjille. On sitten antaa tuomarille vino pino videonauhaa, jota he saavat katsella muutaman päivän ja harkita sitten syytetäänkö Traineria lievää suuremmista haukkunnoista vai ei.

No kaikkeen sitä vanha täti ryhtyykin yhden Trainerin takia, ei voi muuta sanoa. Me Prinsessan kanssa kattottiin tätiä vähän vinoon. Täti sanoi, että sitä ärsyttää, koska ihan selkeästi Trainerin tekemisiä liioitellaan.

Terveisin

Otto
ammattikissa


Kommentit

 1. No onhan se tosi tylsää, jos syytöntä syytetään. Aina on joku, joka valittaa joka asiasta.

  VastaaPoista
 2. Mau Amalia!

  No joo... noihan se on, mutta ei meitä Prinsessan kanssa kauhiasti häirittis, jos
  me saataisiin koirapaistia jouluksi.

  Se on sen verran iso, että siitä riittäisi kahdelle kissalle reilusti syömistä vielä uudenvuodenbileisiinkin.

  Terveisin

  Otto
  ammattikissa

  VastaaPoista

Lähetä kommentti