Tädit iltakävelyllä

Mau Kamut!

Täti ja sen yksi kamutäti kävivät eilen illalla kävelyllä tuolla rannassa. Ne ottivat tietenkin Trainerin mukaan. Traineri on selllainen eläin, joka näyttää pääsevän joka paikkaan. No meidän tätiä tietenkin hävetti Trainerin huono käytös, kun se ei oikein vieläkään ole uskonut, että sen ei kannata ihan kaikkia ajatuksiaan ilmaista, mitä sille mieleen juolahtaa.

Tosin täti kertoi kamutädilleen, että meidän Traineri on aika kova juttelemaan. Assari 4 sanoi, että sitä vähän nolottaa, kun Traineri ei millään käsitä, että ei tartte jatkuvasti olla äänessä. Täti ei oikein tiedä, että mistä se johtuu, jos tädin mukana on joku ihminen, niin meidän Traineri käyttäytyy ihan kummallisesti. Ehkä se on vaan kade, kun se ei saa tädiltä kaikkea huomiota.

Tädit kuitenkin tykkäsivät, että oli kiva ilta. Oli ihan tyyntä merelläkin, siis aivan peilityyntä! Se on harvinaista. Ja ilta oli muutenkin aika kiva. Kostea, mutta marraskuiseksi illaksi todella lämmin. Tädit sitten kävelivät yhteensä noin 4 kilometriä. Tädit olivat sitä mieltä, että hovioikeus näyttää kummituslinnalta öisin. Pari lepakkoa vaan lentelemään niin tunnelma olisi täydellinen. Rantakin on sopivan sotkuinen, että se ympäristö sopisi vaikka minkälaisen kansainvälisen kauhuelokuvan kulissiksi. Miksi muuten suomalaiset eivät tajua kaupallistaa tällaisia ympäristöjä?

 Päivällä hovioikeus ei näytä yhtään niin pelottavalta. Mutta täti sanoi, että se sopisi vaikka hääkuvien taustaksi kesällä ja miksi ei talvellakin. 

  Sitten tänään aamulla meidän Traineri lähti sille samalle lenkille tädin kanssa. Täti otti tietenkin kameran mukaan.

Ja tietenkin se kuvasi taas meidän Traineria. Mua otti päähän kun ne tulivat takaisin vasta parin tunnin jälkeen ja Traineri oli taas niin olevinaan. Tuli selittämään, että mitä kaikkea se oli nähnyt ja mille kaikelle haukkunut. Täti sanoi, että se oli mennyt vähän siistimmin kuin eilen. Se on kuin käsivatkain: paljon meteliä ja heikko teho.


Se muka katteli niitä maisemia, mitä täti kuvasi asiantuntevan oloisena.

 Kaikenlaista ne siellä näkivät. Kumossa olevia vesijohtojakin. Vai mitähän nämä nyt mahtavat olla. Vaikea sanoa, kun en itte ollut paikalla.

Täti oli sitten tullut vähän eri kautta taks tänne sen luukkuun ja matkalla se oli nähnyt mielestään ylisöpön ompelukoneen. Täti sanoi, että jos sillä olisi enemmän tilaa se ryhtyisi ompelemaan. Se on joskus osannut ommella jotakin ja ei sillä, tädillä on ompelukone, mutta tämä oli sen mielestä mainio.

No täti nyt on sellainen, että se haluaa kaikenlaista, vaikka se ei tiedä, haluaako se kuitenkaan ihan oikeasti. Sellainen tyypillinen tyytymätön vanha nainen.

Terveisin


Otto
ammattikissa


Kommentit

 1. Eihän sille voi mitää, kun näkee noikin hienon koneen. Pakkohan se ois haluta.

  VastaaPoista
 2. Joo sanos muuta.
  Toi kone on aivan ylisöpö.
  Hyvä idea tehdä tuollainen kone.
  Vois ihan vaan sen takia ostaa.

  Terveisin

  Täti

  VastaaPoista

Lähetä kommentti