Täti vakoilee Traineria

Kalastajat tietävät, että meri on vaarallinen ja myrskyt voivat olla kauheita, mutta he eivät pidä näitä vaaroja riittävinä syinä pysyä rannassa.

-Vincent Van Gogh

Mau Kamut!

Kyllä Vincent-setäkin jo tiesi, että se ei pelaa joka pelkää. Hänestä ja monesta muusta rohkeasta oppia ottaneena meikäkissa on yhdessä Prinsessan kanssa pistänyt tuon tädin Trainerin kuriin ja nuhteeseen. Traineri kysyy nykyään kissoilta luvan, saako se tulla syömään. Ja se saa, kunhan kissat ovat syöneet ensin. Tosin täti on alkanut valittaa, että minun pitäisi ruveta kävelemään samoja lenkkejä kuin Traineri, sillä kuulemma syön nykyisin senkin ruoat. No mitäs ei itte syö. Eihän se nyt kissojen vika voi olla.

No täti ei ihan uskonut tähän tarinaan, kun tuo Traineri sai taas kirjeen menneellä viikolla. Täti päätti ottaa asiasta selvää. Ja taisi paljastua, että kissat ovat vähän liioitelleet taitojaan. Tai siis, sanoi täti, kissat ovat rohkeita vain silloin kuin ihmiset ovat paikalla. Sitten kun ne ovat keskenään Trainerin kanssa, määrää se tahdin 2-0.

Täti sanoi, että se on vähän sellainen epäluuloinen luonne eikä usko ihan heti mitä Trainerista kerrotaan. Se taitaa nimittäin olla vähän kiintynyt tuohon lenkkikaveriinsa. -Tämä on tieteellistä kriittisyyttä, vakuutteli täti. Aina pitää hankkia aineistoa. Siispä laittoi videokameran kiinni kenkähyllyyn ja no niin, nyt on sitten dataa yhdeltä päivältä. Väitteet siitä, että Traineri pitäisi täällä tuntien kestäviä haukkusessioita ei näytä pitävän paikaansa, ainakaan tänään. Mutta touhukas se on. Sitä ei käy kiistäminen. Heti kun assari 3 painoi oven kiinni, Traineri nousi istumaan ja se kuunteli pää kallellaan ja odotti, että assari 3 askeleet varmasti häipyivät. Sitten se huokaisi ja käveli keittiöön. Ensimmäiseksi se meni kissanruokakipolle ja söi kissojen eväät. Sitten se tuli pois vauhdilla keittiöstä ja meni assari 3 huoneeseen. Se avasi oven. Klonks ja ovi oli auki.  Sitten kuului vähän aikaa ähkinää, kun se tutki, onko roskiksessa mitään mielenkiintoista. Ei ollut ja niinpä se siirtyi oitis katsomaan, olisiko assarilta jäänyt jotakin syötävää huoneeseen. Ja olihan sille. Ainakin muutama tyhjä kippo. Ainahan astioissa on ihmisten jäljiltä vähän putsaamista ja kuluikin pitkä tovi, kun se nuoli astioita. Lusikat vaan kolisivat kipoissa.

Seuraavana olikin vuorossa vessan roskis. Taitavasti se avasi poljinroskiksen ja poimi roska kerrallaan sieltä kaikki eteisen lattialle suoraan kameran eteen. Parhaat roskat se vei assari 3 sängylle ja nautiskeli ne siellä.

Sitten 19 minuutin kohdalla se syöksyi ovelle ja murisi matalasti. Prinsessakissa juoksi kohti keittötä 40 minuutin kohdalla ja se yritti ottaa sen  kiinni. Siinä vaiheessa se haukahti 8 kertaa.  Prinsessa pääsi pakoon ja Traineri etsi sitä turhaan jonkin aikaa. Sitten 43 minuutin kohdalla se taas syöksyi kohti ovea ja murisi matalasti. Sitten se haukahti 9 kertaa. Se mursisi sitten vielä jonkin aikaa, mutta sitten se lopetti. Hmm... ja sitten video olikin aika tylsää seurattavaa. Traineri meni päikkäreille ja virkosi vasta, kun ensimmäinen assari tuli kotiin.

Täti laittaa kameran taas huomenna päälle ja stalkkaa Trainerin salaista elämää. Täti sanoi, että ei ainakaan ihan vielä ensi viikolla vie Traineria piikille, vaikka naapurin tädin mielestä paras Traineri olisikin kuollut Traineri.Terveisin

Otto
ammattikissa

Kommentit

 1. Siellähän on ollut aktiivista! Ei kuitenkaan äänekästä.

  VastaaPoista
 2. Mau Mamma N!

  Kaikkea se täti jaksaakin tehdä yhden Trainerin takia.
  Me ollaan Prinsessan kanssa sitä mieltä, että Trainerista tulee
  kissoille ihan hyvä jouluateria.

  Täti sanoo, että sitä ottaa päähän, kun Trainerin tekemisiä liioitellaan.

  =D
  Kannattaisi omistaa vain kissoja. Me emme ole häiriöksi naapureille.

  Terveisin


  Otto
  ammattikissa

  VastaaPoista

Lähetä kommentti