Kuinka tunnistaa kyvykkyys

    


Lähde naamakirja: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=436421233082089&set=a.366643500059863.84924.366640340060179&type=1&ref=nf

Hau kamut!

Monet keksinnötkin ovat syntyneet sattuman kautta tai ne ovat olleet suorastaan syntyessään epäonnistumisia. Rohkea uskaltaa epäonnistua. Jep. Se on hyvä lause täällä eläintarhassa. Meillä ei nimittäin mene aina niin putkeen nämä meidän jutut, mitä kokeillaan täällä päivisin, kun täti ja assarit ovat pois himasta.

Sanoin tädille tänään, että  turha puuttua meidän kaikkiin juttuihin sillä intensiteetillä, millä se tapaa meidän asioihin puuttua. Esim. mä olin vähän rullannut tädin mattoa. Täti ei itse sitä nähnyt, mutta ne saivat assareilta raportin ja kun täti tuli, niin se ei sitten yhtään ollut iloinen mut tavatessaan. Se käyttäytyi ihan niin kuin mua ei olisi ollut olemassakaan.

No joo...arvatkaas sitten kun se kävi siinä välissä kaupassa ja osti sitten taas kasan ruokaa...ja tapansa mukaan jauhelihaa. Ammattikissa ja Prinsessa menivät heti istumaan keittiön tuoleille kuin korppikotkat, jotka vahtivat haaskaa, että koska voivat käydä käsiksi. Ne laittoivat lautasliinat valmiiksi kaulaansa ja kehräsivät tyytyväisenä. Mä sitten yritin kuolata siinä vieressä, että tässä olis kans yks suu, jonne vois tunkea helposti pari rasiaa jauhelihaa. Sen verran täti heltyi, että sekoitti meikälikan ruokaan kourallisen jauhista muun mössön lisäksi. Sanoin sille, että hyvä täti. Treenaamisessa tarvitaan proteiinipitoista ruokaa. Ja et säkään pärjää ilman.

Ei kannata pelätä epäonnistumista, jos aikoo saada jotakin. =D Tädin kanssa joutuu iskemään päätään seinään useamman kerran.

Ollaan tädin kanssa tässä tuon 2000 kilometrin rajapyykin jälkeen käveleskelty vähän säästeliäästi, kun täti ja assari ovat olleet vähän flunssassa. Taitaa tehdä tiukkaa, että täti saa toisen 2000 täyteen. Täti sanoi, että se ei näille keleillä viitsi edes yrittää.  Eli tässä tädillä on jälleen loistava mahdollisuus epäonnistumiseen!

Assari on kirjoittanut joulupukille ja me ollaan Ammattikissan ja Prinsessan kanssa mietitty kans vähän jotakin sen suuntaista.  Ongelmia voi tulla tietenkin siinä, että täti ei anna postimerkkiä, jotta saataisiin kirje lähetettyä. No, täti on tyypillinen ihminen, joka ei osaa tunnistaa kyvykkyyksiä.


Terveisin


Ronja 
Personal Trainer

Kommentit