Täti vakoilee Traineria IIIMau Kamut!

Tädin illat kuluvat nyt Trainerin tekosia seuratessa. On siinä ihmisellä kyllä yksitoikkoinen elämä. Prinsessa sanoi, että kun se kattelee iltapäivisin ikkunalaudalta ulos, niin ulkona sentään on jotakin mielenkiinotoista, kun siellä on aina eri tyypit ulkoilemassa, vaikka istuisi ikkunalaudalla joka päivä samaan aikaan, mutta täti joutuu vahtaamaan yhtä ja samaa Traineria tunnista toiseen.

No tänään Traineri oli makuulla vaan 0,30 sekuntia kun assari 3 lähti ulos. Assari lähti vasta vähän ennen kahtatoista, kun sillä on koeviikko. Traineri aloitti täysillä, sillä se oli odottanut jo hyvän aikaa, että se pääsisi tekemään kaiken sen, mitä sen pitää päivän aikana ehtiä tekemään. Se siis meni suoraan keittiöön ja teki selvää kissanruoasta ja heti sen jälkeen se paineli juomaan vettä. Sieltä se meni assari 3 huoneeseen. Se huone on Tranerille tosi tärkeä, koska se ei saa mennä sinne silloin kun assari on kotona ja se käyttää kaikki tilaisuudet hyväkseen ollakseen siellä kämpässä.

Oltuaan vähän yli puoli tuntia himassa se haukkuu eka kerran. 32.00-33.25 ts. 1,25 minuuttia haukuntaa ja aika harvakseltaan. Tämä liittyy ilmeisesti postin tulemiseen, sillä posti tulee ja se alkaa murista. Luultavasti uusi jakaja. 33.34-34.11 se räksyttää jonkin verran. ja menee sitten nopeasti juomaan vettä taas pytystä. Sen kurkku ilmeisesti kuivahtaa aika nopeasti. Kohta juomisen jälkeen se alkaa tonkia roskia ja menee assari 3 huoneeseen ja pudottaa siellä jälleen jonkin kipon ja nuolee sitä. (Assarilla on tapana juoda kahvia kämpässä...)

Sitten se tulee juomaan vettä. 46.55 se haukahtaa pari kertaa ja menee taas juomaa ja tonkii sen jälkeen roskia.

53.53-54.24 se menee vauhdilla ovelle kuulee jotakin ääniä ja aloittaa jälleen haukut. Sitten se kuuntelee vähän aikaa ja toteaa, että ei aihetta enempiin toimenpiteisiin ja menee  syömään, kunnes se taas kohta syöksyy ovelle 56.11-56.43 menee sellaisen murinahaukkujen kanssa. Ihan kuin joku olisi oven takana.

Kuunnteltuaan taas vähän aikaa se päättää mennä tonkimaan junnuassareiden huonetta. Se äheltää muovipussin kimpussa ja äkkiä se ilmestyy assari 4 kaksi liitokiekkoa suussaan eteiseen laskee ne lattialle ja nuuhkii niitä todella huolellisesti. Kiekot ovat olleet assarilla koululla, joten niissä on vaikka mitä mielenkiintoista tutkittavaa. Hmm... täysin tuntemattomia hajuja. 

57.18.-57.21 se murjaisee taas pari kumisevaa vastalausetta, menee juomaan ja tonkii vessan roskista. Hmm... se ei usko, että täti on todellakin muistanut tyhjätä roskiksen ja viedä roskat ulos isoon roskikseen. Mahtaa sitä harmittaa.
1.03.00-1.03.11 Traineri syöksyy ovelle ja haukkuu. samoin 1.03.28-1.04.30. Se murisee matalasti ja haukahtaa muutaman kerran. Mutta ennenkaikkea se murisee todella pelottavasti. 

Jälleen roskikselle. Eikö siellä tänään todellakaan ole mitään? Täti missä on roskat se tuntuu kysyvän.

Jälleen ovelle meneminen 1.05.29-1.05.54 haukahduksia.

Sitten taas assarien huoneeseen ja se päättää hakea muovipussin, jossa on vielä yksi liitokiekko. Traineri yrittää saada kiekkoa pois kassista. Se ei onnistu. Sitten se nostaa päänsä ja katsoo ovelle. Haukahtaa kerran ja menee taas juomaan pytylle. Luulisi tätiä oksettavan tuollainen vessanpyttykoira. Hyi. Se on nuollut tätiä naamaan. Kuinka täti ilkeää?

1.11.59-1.12.49 se alkaa murista ja menee ovelle. Nyt murina on hiljaista, mutta aika uhkaavan kuuloista.

1.51.26 se valpastuu ja menee ovelle häntä heiluen. Kello on kohta kaksi. Junnuassari on pääsyt koulusta tavallista aikaisemmin! Ja Traineri on innoissaan. Se tietää, että junnuassarilta saa paljon rapsutuksia ja ehkä pari siivua juustoakin, kun kukaan ei ole näkemässä. Tervetuloa kotiin junnuassari sanomme myös me. Junnuassari on kiltti, hän antaa meille aina pari kinkunsiivua.


Terveisin

Otto
ammattikissa
Kommentit

 1. No on tädillä tosiaan tylsät puuhat. Otan osaa.

  VastaaPoista
 2. Mau Amalia!

  Täti ei yhtään ehdi yhtään edes harjaamaan meikäpoikaa, kun se vaan vahtaa noita videoita.

  No jokainen valitsee itse elämänsä ja sen mihin keskittyy.
  Eihän siihen voi muuta sanoa. Kaikki gurut sanovat, että
  aika riittää niihin asioihin, jotka ihminen kokee oikeasti tärkeiksi ja merkityksellisiksi, joten ehkä tädin mielestä on järkevää sitten
  tiirailla koiran edesottamuksia illat pitkät.
  Sitten kun se lopettaa tiirailut se lähtee koiran kanssa kävelylle.

  Terveisin


  Otto
  ammattikissa

  VastaaPoista

Lähetä kommentti