Viikon 43 positiiviset


 Kuvat MM

Viikon 43 positiiviset
 1. Alkuviikosta mielenkiintoinen tapaaminen.
 2. Onneksi Volvo sai talvitassut menneellä viikkolla. Nyt on hyvä taas pöristellä.
 3. Kirjoitettu.
 4. Onnistunut tehtävä kurssilla!
 5. Opiskeltu lisää kivistä.
 6. Aurinkoa.
 7. Pyykkiä pesty.
 8. Talvivaatteet kaivettu esiin.
 9. Tuurattu työkaveria (sosiaalialan ope-psykologi) ja opittu huikeasti monikulttuurisuudesta ja maahanmuutosta. Kiitos mukavasta mahdollisuudesta!
 10. Dockventures! Tämä on niin mun lemppari.
 11. Luettu.
 12. Mukava yllätys ystävältä.
 13. Aikatauluarpajaiset ovat meinanneet viedä vähän mustaksi ajatuksia, mutta toisaalta olen voinut keskittyä kivien halkaisuun, maalin poistamiseen takasta yms.  
 14. Laskut maksettu. Se on aina hyvä fiilis.
 15. Junnun kanssa ostoksilla. Hankinnassa oli uusi talvitakki. Entinen oli kutistunut kaapissa.
 16. Ensilumi! Se on aina yhtä kaunista.
 17. Orkidea kukkii
 18. Tee niitä asioita, joihin voit vaikuttaa ja jätä ne asiat pohtimatta, joille et voi mitään. Se on hyvä sääntö. Oivallan tästä vähitellen enemmän ja enemmän.
 19. Oivalluksia ja onnellisia sattumuksia.
 20. Hyvää palvelua pakun huollossa. On mahtavaa, että on näitä ammattilaisia, jotka tekevät työnsä huolellisesti ja sanovat, että he eivät halua tehdä mitään, joka vaarantaisi asiakkaan turvallisuuden. Näin pitäisi olla kaikilla aloilla. Ei tehdä mitään sellaista, että asiakas millään tavalla vaarantuu tai saa huonoa laatua.
 21. Paku on "pakattu" talviunille.
 22. Kiitos ystävälle, joka viitsi lähteä kanssani viemään pakua talviunille mökille. Tähän reissuun tarvitaan kaksi. Pakun on siellä mukavampi kuin kaupungissa kadunvarrella.
 23. Takan rapsuttelu jatkui lauantaina.  
 24. Tehy kaalipataa ja kaalilaatikkoa. Ruokaa taitaa riittää näistä koko viikoksi. Ehkä pakastan osan.
 25. Ostettu poranteriä. Toivon aurinkoisia ja kuivia ilmoja, jotta pääsen jatkamaan porauksiani vielä ennen joulupukin tuloa. Joulupukilta toivon lahjaksi 16 mm SDS 7-plus poranteriä poravasaraani. Haloo kiltti Joulupukki.
 26. Takka saatu lähes kokonaan rapsuteltua. Toiveissa on, että tulevana viikonloppuna työ on tehty. 
 27. Juteltu ystävän kanssa. Todettiin, että asioilla on aina tapana järjestyä.
 28. Matka. Elämä on matka, joka sisältää useampia pieniä matkoja. Jotkut ovat hyviä ja jotkut vieläkin parempia. Joskus reissussa rähjääntyy, mutta se kuuluu asiaa, että välillä on vähän matkaväsymystäkin. 
 29. Asiat selviävät yleensä kysymällä.
 30. Olin positiivisesti yllättynyt, että mökillä oli lämmintä lähes +10 C, vaikka tuvasta puuttuu lattia, tiivisteet eivät ole kohdillaan missään tilassa. Tulet olivat pönttöuunissa lauantaina vain puolet päivästä.
 31. Kellot käännelty talviaikaan. Onneksi vain keittiön kello (tavallinen) uunin ja mikroaaltouunin kellot täytyy vääntää uuteen aikaa. Muistin noiden digitaalisten kellojenkin vaihdon ilman ohjeita.

Kommentit