Siirry pääsisältöön

Viikon 43 positiiviset


 Kuvat MM

Viikon 43 positiiviset
 1. Alkuviikosta mielenkiintoinen tapaaminen.
 2. Onneksi Volvo sai talvitassut menneellä viikkolla. Nyt on hyvä taas pöristellä.
 3. Kirjoitettu.
 4. Onnistunut tehtävä kurssilla!
 5. Opiskeltu lisää kivistä.
 6. Aurinkoa.
 7. Pyykkiä pesty.
 8. Talvivaatteet kaivettu esiin.
 9. Tuurattu työkaveria (sosiaalialan ope-psykologi) ja opittu huikeasti monikulttuurisuudesta ja maahanmuutosta. Kiitos mukavasta mahdollisuudesta!
 10. Dockventures! Tämä on niin mun lemppari.
 11. Luettu.
 12. Mukava yllätys ystävältä.
 13. Aikatauluarpajaiset ovat meinanneet viedä vähän mustaksi ajatuksia, mutta toisaalta olen voinut keskittyä kivien halkaisuun, maalin poistamiseen takasta yms.  
 14. Laskut maksettu. Se on aina hyvä fiilis.
 15. Junnun kanssa ostoksilla. Hankinnassa oli uusi talvitakki. Entinen oli kutistunut kaapissa.
 16. Ensilumi! Se on aina yhtä kaunista.
 17. Orkidea kukkii
 18. Tee niitä asioita, joihin voit vaikuttaa ja jätä ne asiat pohtimatta, joille et voi mitään. Se on hyvä sääntö. Oivallan tästä vähitellen enemmän ja enemmän.
 19. Oivalluksia ja onnellisia sattumuksia.
 20. Hyvää palvelua pakun huollossa. On mahtavaa, että on näitä ammattilaisia, jotka tekevät työnsä huolellisesti ja sanovat, että he eivät halua tehdä mitään, joka vaarantaisi asiakkaan turvallisuuden. Näin pitäisi olla kaikilla aloilla. Ei tehdä mitään sellaista, että asiakas millään tavalla vaarantuu tai saa huonoa laatua.
 21. Paku on "pakattu" talviunille.
 22. Kiitos ystävälle, joka viitsi lähteä kanssani viemään pakua talviunille mökille. Tähän reissuun tarvitaan kaksi. Pakun on siellä mukavampi kuin kaupungissa kadunvarrella.
 23. Takan rapsuttelu jatkui lauantaina.  
 24. Tehy kaalipataa ja kaalilaatikkoa. Ruokaa taitaa riittää näistä koko viikoksi. Ehkä pakastan osan.
 25. Ostettu poranteriä. Toivon aurinkoisia ja kuivia ilmoja, jotta pääsen jatkamaan porauksiani vielä ennen joulupukin tuloa. Joulupukilta toivon lahjaksi 16 mm SDS 7-plus poranteriä poravasaraani. Haloo kiltti Joulupukki.
 26. Takka saatu lähes kokonaan rapsuteltua. Toiveissa on, että tulevana viikonloppuna työ on tehty. 
 27. Juteltu ystävän kanssa. Todettiin, että asioilla on aina tapana järjestyä.
 28. Matka. Elämä on matka, joka sisältää useampia pieniä matkoja. Jotkut ovat hyviä ja jotkut vieläkin parempia. Joskus reissussa rähjääntyy, mutta se kuuluu asiaa, että välillä on vähän matkaväsymystäkin. 
 29. Asiat selviävät yleensä kysymällä.
 30. Olin positiivisesti yllättynyt, että mökillä oli lämmintä lähes +10 C, vaikka tuvasta puuttuu lattia, tiivisteet eivät ole kohdillaan missään tilassa. Tulet olivat pönttöuunissa lauantaina vain puolet päivästä.
 31. Kellot käännelty talviaikaan. Onneksi vain keittiön kello (tavallinen) uunin ja mikroaaltouunin kellot täytyy vääntää uuteen aikaa. Muistin noiden digitaalisten kellojenkin vaihdon ilman ohjeita.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…

Mitä sinulle toivoisin

Kuvan lähde: http://blogs-images.forbes.com/siimonreynolds/files/2014/02/Growth-stopwatch.jpg


Mitä sinulle toivoisin on Jörg Zinkin syvällinen runo.  Tämän runon sanoin hyvää vuotta 2015!


Jörg Zink: Mitä sinulle toivoisin
Mitä sinulle toivoisin? Saduissa kerrotaan — yhä uudestaan — kuinka tieltä poikkesi muuan vieras köyhien ihmisten tupaan.
Kun hän seuraavana aamuna hyvästeli, kävi ilmi että hän ei ollutkaan mikään tavallinen kulkuri. Saatte toivoa kolmea asiaa, hän sanoi. Katsokaakin, että toivotte tosi hyvää.
Ja sitten kerrotaan, miten jotkut toivoivat itsensä turmioon ja jotkut onneen, aina sen mukaan olivatko tyhmiä vai viisaita.
Kun huomasin sammalessa punaisia sieniä, "onnentuojia", muistin tuon kulkurin ja hänen kolme toivomustaan. Loistava väri voi pettää ja onni voi lehahtaa pois kuin sininen perhonen.
Kuvittelen, miten tuo tuntematon kulkuri kohtaisi sinut. Hän olisi vieraana yli yön ja aamulla hän neuvoisi sinua toivomaan oikein.
Mitä hän sanoisi?
Ehk…

Tädin kanssa mökillä

Kuvat MM
Hau Kamut!
Tuli sitten käytyä Tädin kanssa  käytyä mökillä.Täti poltti koko pitkän päivän siellä sen leivinuunissa puita. Leivinuuni savutti aika paljon. Sitä ei ole käytetty noin 30-40 vuoteen. Se on kostunut. Niin täti sanoi. Uuni kuulemma pitää lämmittää hitaasti. Tädin mukaan se tarkoittaa sitä, että uunia pitää lämmittää monena perättäisenä päivänä.


Minä katsoin ihmeissäni tuota Tädin touhuilua. On siinä paljon mustaa savua. Eikä puinen luukku toimi uunissa. No onneksi Tätikin tajusi sen ja teki väliaikaisen luukun tiilistä. Tosin ne olivat aika märkiä ja höyrysivät sitten oikein kunnolla.


Minä sain juoksennella pihalla vapaana koko päivän. Se oli kyllä todella mukavaa. Tutkin kaikki nurkat tarkasti, mutta pysyin Tädin lähellä kuitenkin. Sitten löysin kuolleen myyrän. Täti sanoi, että heti irti ja potki sen metsään.Katsoimme Tädin kanssa aurinkoa. Ja minä uhittelin yhdelle lenkkeilijälle, joka käveli meidän ohi. Se oli joku setä, joka yritti jutella meikäläiselle. Mu…