Takkaa rapsuteltu taas vähän lisää
Kuvat MM

Tänään oli todella vetinen ilma. Lunta oli noin 20 cm ja se muuttui loskaksi päivän mittaan tihkusateen seurauksena. Hyvä onni, huono onni, kuka tietää. No joka tapauskessa käytin sadepäivän maalinpoistoon. Aloitin noin klo 10 aikaan. Pidin lyhyitä taukoja parin tunnin välein ja lopetin homman joskus klo 17 nurkilla, kun hämärä alkoi hiipiä. 

Olen tosi tyytyväinen aikaansaannokseeni. Sain poistettua maalin lähes kokonaan. Seuraavalle kerralle jäi enää tuosta kuvusta puolikas, sen vieressä oleva kaistale ja takan sisäosassa oleva kapea kaistale ja  Toki on tuolla on sellaisia pieniä kohtia, joita pitää käydä tökkimässä irti. 

Tuolle viimeiselle osuudelle joudun vähän rakentelemaan enemmän alustaa tuolle lavaröykkiölleni. Hmm... Täytyy miettiä millaisen "työturvallisuushirviön" rakentaa että ei putoa tuonne kellariin.

Kaikki työ on sellaista, että kun aikansa tekee, niin siinä kehittyy. Maalinpoisto takkusi aluksi ja ajattelin prosessin kestävän huomattavasti pidempään. Toki tässä on mennyt tunteina mitattuna aikaa ihan reippaasti, mutta mielestäni maali irtosi tänään huomattavasti paremmin kuin aiemmin. 

Maltan tuskin odottaa, että pääsen rappaamaan pinnan tulevana kesänä ja saan sitten maalata sen valkoisella kalkkimaalilla. Kesä, tervetuloa kesä!

Kommentit