Siirry pääsisältöön

Viikon 23 positiiviset 2018


 Kuvat MM

Viikon 23 positiiviset 2018
 1. Menneenä vuonna olivat yo-juhlat. Muistoja, muistoja. 
 2. Aurinkoa.
 3. Herkuteltu lohella. 
 4. Kirjastossal
 5. Isolla kirkolla käyty. Illalla perillä. Yöllä takaisin. Niin se vanha vielä jaksaa?
 6. Kirjoitettu.
 7. Mielenkiintoinen mahdollisuus käveli vastaani. 
 8. Pari mielenkiintoista retkeä lähiympäristöön.
 9. Saatu vielä viimeisimmät tentit korjattua ennen vapaajaksoa.
 10. Pieniä ihmeitä tapahtuu. Niistä iloisena.
 11. Leivinuuni sai luukun
 12. Junnu kyläilee ahkerasti.  
 13. Luettu. 
 14. Viimeinen ohjaus ennen vapaajaksoa. Työ näytti lupaavalta. 
 15. Sovittu treffit työkamujen kanssa.
 16. Hienoa, että pienen säikähdyksen jälkeen homma toimi. Nimittäin pitkä pätkä tekstiä oli vaarassa kadota bittiavaruuteen. 
 17. Vapaajakso.
 18. Mukava kohtaaminen naapurin kanssa. Onni asua taloyhtiössä, jossa on mm. yörauha ja muutenkin todella hiljaista. Pieni vaihtuvuus. Tosin nyt on vähän haipakkaa, kun moni alkuperäisasukas on lähtenyt viimeiselle matkalleen. 
 19. Kun intohimosta oman osaamisen kehittämiseen tulee haitta.  
 20. Mukavasti onnistunut ruoka. Junnun kanssa ihastuttiin patonkiin ja pulled porkkiin.
 21. Mato koukkuun.
 22. Mökillä snadisti huokolevyjä seinään. 
 23. Siivoiltu oksia nurtsilta.
 24. Kiviä paljastettu. 
 25. Nokkosia kerätty. 
 26. Tehty suunnitelmaa.
 27. Aivan mahtava maku rucola-salaatissa, jota sain poimia kasvimaalta. Arjen premiumia!
 28. Hyvä onni huono onni, kuka tietää. Se on hyvä muistaa. 
 29. Snadisti sadetta. Ilma raikastui mukavasti.
 30. Mannerheim. Ilmajoen musiikkijuhlat. Upea!
 31. Kisujen kanssa löhöilty partsilla nauttien lämmöstä ja kesästä.

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muutos I

Kuvat MM

Ajattelin koota tähän mökin rempan vaiheista hieman materiaalia muistiin, jotta on helppo sitten katsoa, mitä on tullut tehtyä. Remppasuunnitelma ei ole kaikilta osin ihan pitänyt, sillä mukaan mahtuu sellaisia asioita, joita en osannut ottaa huomioon suunnitelmaa laatiessani. Jatkan sitten jossakin vaiheessa, kun homma on taas edennyt, tästä aiheesta otsikolla Muutos II.

Muutos on kyllä aika valtava. Ensiksi siitä ostohetkestä, rempan pölyisimmästä vaiheesta, tähän hetkeen. 

Aivan alussa mökki näytti tältä. Ihan söpö. Monen mielestä. Minunkin. Noin päällisin puolin. Mutta sisäinen timpurini vaati tehdä muutamalle suoranaiselle virheelle jotakin.
Ja minä tartuin ihan ensiksi sorkkarautaan ja hajotin ihan ensiksi kuistin. Ja sitten  terassin ystävän avustuksella. Siinä meni pari päivää, että saatiin kaikki purettua ja lankut kasaan. Samaan aikaan nappasin käteen lapion ja aloin, naapureiden kauhuksi, tuhota taloa ympäröiviä kukkapenkkejä sekä kaivaa esiin kissanluukkuja. Rap…

Operaatio kasvimaa

Kuvat MM

Minulla oli tänään maanataivapaa, johtuen lauantaina olleesta työpäivästä. Käytin tilaisuuden tietenkin hyväkseni ja heti aamulla suuntasin mökille.  Sain kuin sainkin kaikki loput lavat täyteen maa-ainesta. Olin ajatellut tekeväni neljä laatikkoa tänään, mutta sää suosi ja koska homma sujui, jatkoin lapiointia laatikko laatikolta.  Kuvat MM

Operaatio kasvimaa edistyy. Siirsin monivuotiset yrtit uuteen paikkaan, jotta kykenin laittamaan toisen kuljetuskauluksen kaikkiin kohtiin.


Kasvulaatikoita on nyt yhteensä 13 kpl. Yhdessä on kasvihuone päällä ja 12 ovat ilman.  


Täytyy myöntää, että on aika helpottunut olo. Voin tulevana viikonloppuna keskittyä tulevan kasvihuoneen nurkilla maa-aineksen siirtelemiseen ja kantojen kaivelemiseen. Jos sataa, putsaan takkaa.

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…