Mun aika mennä on


Kuvat MM

Se päättyi sitten tänään. Minun ja V70 yhteiselo. Se kesti melkein päivälleen 7 vuotta. Kuukausi vielä, niin olisimme voineet pitää synttärit.  

Kun jätin sen keskiviikkona huoltoon, jotenkin aistin että tiemme eivät enää kohtaa. Ja sitten kun näin (perjantaina) aamulla, että huoltaja soittaa, tiesin että on ikäviä uutisia tulossa. Olin varautunut, että jos summa nousee taivaisiin, en enää korjauta. Noin tuhannen euron korjausarvio on aika paljon. Toki kun kaikki olisi laittanut kuntoon, olisihan sillä sitten ajanut taas pitkään.

Olihan sillä ikää. Kilometrejä se oli uskollisesti juossut yli 350 000. Nyt sitten petti alatukivarsi, pulsat, raidetangon päät ja mitä kaikkea siitä olikaan rikki. Jarrunesteet olivat hiipineet ulos jne. 

Vein rekisterikilvet pois ja maanantaina se sitten kohtaa viimeisen matkansa. Lopulisesti kun paikallinen romuttaja hakee sen "hellään" huomaansa. Nappasin siitä ystäväni avustuksella pois kaiken ylimääräisen. Mm. juuri ostetun uuden akun, renkaat, takaikkunan pyyhkijän, soittimen (jonka siirrän pakuun-pakun arvo nousee 100 %) jne.

Kesän ajelen siis pakulla ja syksyllä pääsee baanalle sen pikkuveli, joka on nyt seisonnassa. 

  

Kommentit