Hankintareissu



 Kuvat MM

Tänään olikin sitten hankitapäivä. Kävin ensiksi aamulla katsomassa mahdollisia tapetteja. Siis sehän oli oikeasti ihan väärä järjestys, mutta naisen logiikallahan tämä juttu menee juurikin näin päin. 

No sain kuitenkin nipun kivoja malleja mukaani mökille ja sitten suunnistin Seinäjoelle.  Tosin ensiksi piti vaihtaa peräkärryn valojen suojat. Rikoin ne tässä taannoin kun työnsin kärryä vielä vähän parempaan paikkaan, enkä muistanut, että pihassanihan on kivi juuri siinä kohdassa...

Tämä hankintamatka vähän jännitti, sillä mittaistettu koolinki oli aika reilun mittaista ja köröttely Seinäjolle ja takaisin on aina "elämys". Onneksi peräkärrylläni on kuitenkin pituutta kolme metriä, joten aika pitkää tavaraa sillä saa tuotua, kun ottaa huomioon kaikki säännöt.  

Tulevana viikonloppuna olisi siis vuorossa lattian tukirakenteen tekeminen. Pikkuisen on perhosia vatsassa. Kuulemma tämän jälkeen osaan tehdä vastaavanlaisen laittian ihan itsekseni. En kyllä ihan usko. Ehkä parin yhteistyössä tehdyn laittian jälkeen kyllä.





Kommentit