Viikon 8 positiiviset 2018

Kuvat MM

Viikon 8 positiiviset 2018
 1. Maantaivapaa, johtuen lauantaiopetuksesta.
 2. Ruuvailtu sunnuntaina ostettuja tamien kasvatushyllyjä (kevytrakenteisia alumiinisia varastohyllyhä) kasaan. Olikin vähän haastavampi varastohylly koota. Ensimmäisen kanssa meni opetellessa, toinen jo sujui huomattavasti paremmin.  Mutta aivan kertakaikkisen mainiot tähän taimien kasvuhyllyköksi.
 3. Bataatit odottelemassa istutusta, joka tapahtuu viikon 9 lopulla.
 4. Valkosipulit istutettu. 65 kpl. Riittää kyllä eläintarhan väelle koko vuodeksi. Itse kasvatetuista riittää yleensä yksi kynsi annokseen. 
 5. Teenkeitin. Turhake? No sellainen hyppäsi ostoskoriini. 
 6. Leivottu banaanipiirakkaa. Kahvilla piipahtanut naapuri totesi, että kyllä on maut kohdallaan. Positiivinen palaute lämmitti mieltä. 
 7. Välienselvittelyä.
 8. Projektin aloitusseminaari demottu oppitunnilla. Banaanipiirakkaa, kahvia ja teetä. Toivottavasti jää mukava muisto opiskelijoille. Unohtui ottaa kuva, mutta uskon, että opiskelijat tykkäsivät.
 9. Sain kahdelta eri ryhmältä todella positiivista palautetta.
 10. Ostettu nippu vöitä. Nahkaisia. 2 €/kpl. Poistomyynti.
 11. Ihanaa autoon on taas vaihdettu öljy ja se on muutenkin käyty läpi. 
 12. Porkkanakeittoa Arabian Ruska-sarjan teekupeista. Pieni asia, mutta tulee juhlallinen olo. 
 13. Riskillä mennään. Yksinkertaisesti.  
 14. Luettu.
 15. Kyllä tuore inkivääri on vaan aivan erilaista kuin purkista tai kuivattuna ostettu. Kookoskanakeitto maistui pakkaspäivänä.  
 16. Kirppisvisiitillä hankittu kirjoja. Rakastan mietelauseita ja löysin monta opusta aiheeseen liittyen. Pari keittokirjaakin tarttui mukaan. 
 17. Ei ihan kiltti poika. Sellaista se välillä on. 
 18. Jääkärien paluu. Kiitos puolustusvoimille. Maanpuolustus kuuluu kaikille.
 19. Sotkun munkki. Vähän jäässä, mutta ei haittaa. Sotkun munkki on sotkun munkki.
 20. Tulevalla viikolla on vapaajakso.
 21. Inkivääriä istutettu... ja kaikkea muutakin.
 22. Puutarhapuuhastelua. Fiilikset ovat taas katossa.
 23. Maistiaiset täytyy toki saada.  
 24. Metsästetty unelmaa. 
 25. Kirjoitettu. 
 26. Fudget on herkku, jossa ovat takuuvarmasti kalorit kohdallaan. Onnistuivat. Ehkä keittoaika olisi voinut olla n. 5 min pidempi.  
 27. Pizzapäivä 25.2.2018 ja samalla hötäkällä taas banaanipiirakkaa.  Alkuviikolla voi ainakin syödä pizzaa, niin ei tarvitse majoittua keittöön koko viikoksi. 
 28. Mukava keitellä omien marjapensaiden marjoista mehua. Olen laittanut pari siivua inkivääriä messiin. On kyllä oikein tehokas aine flunssantorjunnassa.
 29. Juteltu syvällisiä naapurin kanssa, joka tyhjää äitinsä huoneistoa. Näin tämänkin talon alkuperäiset asukkaat vaihtuvat vähitellen. On ilo asua taloyhtiössä, jossa ihmiset ovat viihtyneet aivan alusta saakka. Sen kyllä huomaa. Meitä uusia ei tässä rapussa ollut kuin pari silloin kun itse muutin tänne.
 30. Mielenkiintoisia mahdollisuuksia.
 31. Vapaaviikko! Nautinto.

Kommentit