Siirry pääsisältöön

Maistiaiset

                                                                Kuvat MM
- Ei kai se Täti nyt vaan huomaa, että minä olen hypännyt tänne kaapin päälle? Oo nyt Ella ihan hiljaa vaan, tämä on luultavasti sellainen paikka, jossa ei saisi olla.

 Näyttää kyllä aivan syötävältä.

 - Ai, mitä? Säkö tulit tänne vai olitko sä siinä kokoajan? No heippa! Ihana auringonpaiste kuules tuolla ulkona. Ala mennä vaan vähän lenkille, kyllä mä näitä vahdin näitä sun yrttejäsi.  
 - Tuoksuukin ihan hyvältä. Hmmm....

 - Täh?! Et kai sä nyt Täti rakas mua epäile. Enhän mä koskaan näitä menisi syömään..... paitsi, jos mä ihan vähän voisin maistaa.... Ihan vaan pari. Jooko?

Minusta on väärin, että ihmisillä on sellaisia asioita, joita kissat eivät saa ottaa. 

Terveisin

Kissa Stravinski
ammattikissa
Tädin eläintarha

 

Kommentit

 1. ihmiset ovat niin tylsiä. Heti alkaa semmoinen kumma "EEIIIII ole kissan!", kun vähän vain tahtoisi nuolaista kirjekuoren liimaa tai voipakettia. - Ninni

  Puhumattakaan, jos tulee salaatti- tai minttupussi kauppakassista. Pakkausten purkaminenkaan ei muka kuulu kissalle. - Peppi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sano Peppi ja Ninni! Ajatelkaa nyt tuossa viikolla meidän Täti toi aivan ihanan pahvilaatikon. Olen sitä muokannut pienempiin osiin. Ajatelkaa mikä apu. Ei tarvitse Tädin itse rutata sitä. Tosin se taisi kyllä puhua jotakin kätevästä laatikosta, kun se vie sitten jotakin kasveja tuonne mökille. No mutta saahan niitä nyt lisää kaupasta!

   Sitäpaitsi, minä tiedän että Tädin autoon mahtuu todella monta pahvilaatikkoa!

   Joo Peppi, minä en ymmärrä ollenkaan, että kauppakassia ei saisi muka käydä katsomassa. Pitäähän se varmistaa, mihin se Täti tämän luukun ruokarahoja oikein tuhlailee.

   Voi Ninni, Täti juuri julisti suureen ääneen, että se laittaa voilautasen astiakaappiin, että minä en pääse nuoleskelemaan sitä. Eihän voilautasen paikka voi olla astiakaapissa!

   Terveisin

   Kissa Stravinski
   ammattikissa
   Tädin eläintarha

   Poista
  2. Onneksi saadaan ymmärrystä. Muutenhan tätä menoa ei kestäisikään...

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muutos I

Kuvat MM

Ajattelin koota tähän mökin rempan vaiheista hieman materiaalia muistiin, jotta on helppo sitten katsoa, mitä on tullut tehtyä. Remppasuunnitelma ei ole kaikilta osin ihan pitänyt, sillä mukaan mahtuu sellaisia asioita, joita en osannut ottaa huomioon suunnitelmaa laatiessani. Jatkan sitten jossakin vaiheessa, kun homma on taas edennyt, tästä aiheesta otsikolla Muutos II.

Muutos on kyllä aika valtava. Ensiksi siitä ostohetkestä, rempan pölyisimmästä vaiheesta, tähän hetkeen. 

Aivan alussa mökki näytti tältä. Ihan söpö. Monen mielestä. Minunkin. Noin päällisin puolin. Mutta sisäinen timpurini vaati tehdä muutamalle suoranaiselle virheelle jotakin.
Ja minä tartuin ihan ensiksi sorkkarautaan ja hajotin ihan ensiksi kuistin. Ja sitten  terassin ystävän avustuksella. Siinä meni pari päivää, että saatiin kaikki purettua ja lankut kasaan. Samaan aikaan nappasin käteen lapion ja aloin, naapureiden kauhuksi, tuhota taloa ympäröiviä kukkapenkkejä sekä kaivaa esiin kissanluukkuja. Rap…

Operaatio kasvimaa

Kuvat MM

Minulla oli tänään maanataivapaa, johtuen lauantaina olleesta työpäivästä. Käytin tilaisuuden tietenkin hyväkseni ja heti aamulla suuntasin mökille.  Sain kuin sainkin kaikki loput lavat täyteen maa-ainesta. Olin ajatellut tekeväni neljä laatikkoa tänään, mutta sää suosi ja koska homma sujui, jatkoin lapiointia laatikko laatikolta.  Kuvat MM

Operaatio kasvimaa edistyy. Siirsin monivuotiset yrtit uuteen paikkaan, jotta kykenin laittamaan toisen kuljetuskauluksen kaikkiin kohtiin.


Kasvulaatikoita on nyt yhteensä 13 kpl. Yhdessä on kasvihuone päällä ja 12 ovat ilman.  


Täytyy myöntää, että on aika helpottunut olo. Voin tulevana viikonloppuna keskittyä tulevan kasvihuoneen nurkilla maa-aineksen siirtelemiseen ja kantojen kaivelemiseen. Jos sataa, putsaan takkaa.

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…