Maistiaiset

                                                                Kuvat MM
- Ei kai se Täti nyt vaan huomaa, että minä olen hypännyt tänne kaapin päälle? Oo nyt Ella ihan hiljaa vaan, tämä on luultavasti sellainen paikka, jossa ei saisi olla.

 Näyttää kyllä aivan syötävältä.

 - Ai, mitä? Säkö tulit tänne vai olitko sä siinä kokoajan? No heippa! Ihana auringonpaiste kuules tuolla ulkona. Ala mennä vaan vähän lenkille, kyllä mä näitä vahdin näitä sun yrttejäsi.  
 - Tuoksuukin ihan hyvältä. Hmmm....

 - Täh?! Et kai sä nyt Täti rakas mua epäile. Enhän mä koskaan näitä menisi syömään..... paitsi, jos mä ihan vähän voisin maistaa.... Ihan vaan pari. Jooko?

Minusta on väärin, että ihmisillä on sellaisia asioita, joita kissat eivät saa ottaa. 

Terveisin

Kissa Stravinski
ammattikissa
Tädin eläintarha

 

Kommentit

 1. ihmiset ovat niin tylsiä. Heti alkaa semmoinen kumma "EEIIIII ole kissan!", kun vähän vain tahtoisi nuolaista kirjekuoren liimaa tai voipakettia. - Ninni

  Puhumattakaan, jos tulee salaatti- tai minttupussi kauppakassista. Pakkausten purkaminenkaan ei muka kuulu kissalle. - Peppi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sano Peppi ja Ninni! Ajatelkaa nyt tuossa viikolla meidän Täti toi aivan ihanan pahvilaatikon. Olen sitä muokannut pienempiin osiin. Ajatelkaa mikä apu. Ei tarvitse Tädin itse rutata sitä. Tosin se taisi kyllä puhua jotakin kätevästä laatikosta, kun se vie sitten jotakin kasveja tuonne mökille. No mutta saahan niitä nyt lisää kaupasta!

   Sitäpaitsi, minä tiedän että Tädin autoon mahtuu todella monta pahvilaatikkoa!

   Joo Peppi, minä en ymmärrä ollenkaan, että kauppakassia ei saisi muka käydä katsomassa. Pitäähän se varmistaa, mihin se Täti tämän luukun ruokarahoja oikein tuhlailee.

   Voi Ninni, Täti juuri julisti suureen ääneen, että se laittaa voilautasen astiakaappiin, että minä en pääse nuoleskelemaan sitä. Eihän voilautasen paikka voi olla astiakaapissa!

   Terveisin

   Kissa Stravinski
   ammattikissa
   Tädin eläintarha

   Poista
  2. Onneksi saadaan ymmärrystä. Muutenhan tätä menoa ei kestäisikään...

   Poista

Lähetä kommentti