Siirry pääsisältöön

Maistiaiset

                                                                Kuvat MM
- Ei kai se Täti nyt vaan huomaa, että minä olen hypännyt tänne kaapin päälle? Oo nyt Ella ihan hiljaa vaan, tämä on luultavasti sellainen paikka, jossa ei saisi olla.

 Näyttää kyllä aivan syötävältä.

 - Ai, mitä? Säkö tulit tänne vai olitko sä siinä kokoajan? No heippa! Ihana auringonpaiste kuules tuolla ulkona. Ala mennä vaan vähän lenkille, kyllä mä näitä vahdin näitä sun yrttejäsi.  
 - Tuoksuukin ihan hyvältä. Hmmm....

 - Täh?! Et kai sä nyt Täti rakas mua epäile. Enhän mä koskaan näitä menisi syömään..... paitsi, jos mä ihan vähän voisin maistaa.... Ihan vaan pari. Jooko?

Minusta on väärin, että ihmisillä on sellaisia asioita, joita kissat eivät saa ottaa. 

Terveisin

Kissa Stravinski
ammattikissa
Tädin eläintarha

 

Kommentit

 1. ihmiset ovat niin tylsiä. Heti alkaa semmoinen kumma "EEIIIII ole kissan!", kun vähän vain tahtoisi nuolaista kirjekuoren liimaa tai voipakettia. - Ninni

  Puhumattakaan, jos tulee salaatti- tai minttupussi kauppakassista. Pakkausten purkaminenkaan ei muka kuulu kissalle. - Peppi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sano Peppi ja Ninni! Ajatelkaa nyt tuossa viikolla meidän Täti toi aivan ihanan pahvilaatikon. Olen sitä muokannut pienempiin osiin. Ajatelkaa mikä apu. Ei tarvitse Tädin itse rutata sitä. Tosin se taisi kyllä puhua jotakin kätevästä laatikosta, kun se vie sitten jotakin kasveja tuonne mökille. No mutta saahan niitä nyt lisää kaupasta!

   Sitäpaitsi, minä tiedän että Tädin autoon mahtuu todella monta pahvilaatikkoa!

   Joo Peppi, minä en ymmärrä ollenkaan, että kauppakassia ei saisi muka käydä katsomassa. Pitäähän se varmistaa, mihin se Täti tämän luukun ruokarahoja oikein tuhlailee.

   Voi Ninni, Täti juuri julisti suureen ääneen, että se laittaa voilautasen astiakaappiin, että minä en pääse nuoleskelemaan sitä. Eihän voilautasen paikka voi olla astiakaapissa!

   Terveisin

   Kissa Stravinski
   ammattikissa
   Tädin eläintarha

   Poista
  2. Onneksi saadaan ymmärrystä. Muutenhan tätä menoa ei kestäisikään...

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hirsitalon kengittäminen

Kuvat MM
Tänään päiväni alkoi kierretankojen sahaamisella tunkin tukiin. Tuttava, joka on entisessä elämässään ollut metallialan yrittäjä, hallitsee hitsaamisen salat ja osaa tehdä kaikenlaista, teki nämä tuet minulle. Kiitos!

Kesken sahaamisen pärisi puhelin. Seinäjoen K-Raudasta soiteltiin, että puutavara olisi tulossa, jos minulle sopii.  Toki sopii.

Yksi naapurinsetä piipahti ihmettelemässä kun täti sahaa tankoja ja tekee naiselle ihan epätyypillisiä asioita. Lähti vikkelästi pois, kun tajusi, että mitä meinaan ryhtyä tekemään. Pelkäsi luultavasti, että joutuu apupojaksi.


Tällaiselta nämä kapistukset näyttivät ulkoa, kun ne on kiinnitetty seinään.
Ja tällaiselta sisältä. Vastapuolella on puu.

Tuvan hämärässä...

Ja tunkki iskuvalmiina.
Moottorisalalla vain hirret poikki. Brun, brun....

Pätkä kerrallaan edettiin. Siis tätähän en tosiaankaan tehnyt yksin, vaan ystäväni avustuksella.


Tässä on saatu aikaan jo kolojakin.

Hirret täytyy pitää tallessa siihen saakka, että  uudet on saa…

Tädin kanssa mökillä

Kuvat MM
Hau Kamut!
Tuli sitten käytyä Tädin kanssa  käytyä mökillä.Täti poltti koko pitkän päivän siellä sen leivinuunissa puita. Leivinuuni savutti aika paljon. Sitä ei ole käytetty noin 30-40 vuoteen. Se on kostunut. Niin täti sanoi. Uuni kuulemma pitää lämmittää hitaasti. Tädin mukaan se tarkoittaa sitä, että uunia pitää lämmittää monena perättäisenä päivänä.


Minä katsoin ihmeissäni tuota Tädin touhuilua. On siinä paljon mustaa savua. Eikä puinen luukku toimi uunissa. No onneksi Tätikin tajusi sen ja teki väliaikaisen luukun tiilistä. Tosin ne olivat aika märkiä ja höyrysivät sitten oikein kunnolla.


Minä sain juoksennella pihalla vapaana koko päivän. Se oli kyllä todella mukavaa. Tutkin kaikki nurkat tarkasti, mutta pysyin Tädin lähellä kuitenkin. Sitten löysin kuolleen myyrän. Täti sanoi, että heti irti ja potki sen metsään.Katsoimme Tädin kanssa aurinkoa. Ja minä uhittelin yhdelle lenkkeilijälle, joka käveli meidän ohi. Se oli joku setä, joka yritti jutella meikäläiselle. Mu…

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…