Tädin eläintarhassa valmistaudutaan kevääseen

Kuvat MM

Maanantaivapaat ovat mukavia. Saa hoidella kaikenlaisia rästejä ja aloittaa uusia asioita, joista sitten joskus saattaa tulla uusia rästejä. Sillä tavalla ne työt kulkevat eivätkä tosiaankaan lopu kesken.

Olen pohtinut, että miten organisoin kuluvan kevään taimenkasvatuksen. On nimittäin tarkoituksena pistää oikein sellainen kunnon tuotanto käyntiin. Selailin eilen aamulla tori.fi:tä ja huomasin ihan nurkalla olevat alumiiniset (kevyet) varastohyllyt myynnissä. Soitto hyllyjä myyvälle sedälle ja sitten jo kohta olinkin hyllykaupoilla.

Ikävä yllätys oli, että hylly ei mahtunutkaan autoon ja jokainen sitä kannatellut ruuvi oli avattava ja ruuvattava irti. Jokaisessa hyllyssä oli vähintään neljä ruuvia ja mutteri. Hyllyjä ei ollut onneksi enempää kuin neljä. No siellä pakkasessa niitä sitten ruuvaillessa hiipi kyllä mieleen, että onkohan tässä ihan varmasti järkeä.

Hyllyt on nyt koottu ja seuraava homma on mullan ja hiekan sekoittaminen. Tarkoituksena on istuttaa ainakin  valkosipulit, tomaatit, paprikat ja chilit.

Purjoakin olisi hyvä saada alulle. No niin tästä se tauti sitten taas pahenee kesää kohden. 

 

Kommentit