Siirry pääsisältöön

Viikon 7 positiiviset 2018


 Kuvat MM
 1. Auto viety huoltoon. 
 2. Suunnitelmia tarkennettu. 
 3. Kartan tutkiminen kannattaa, löytyy mielenkiintoisia vaihtoehtoja.Sellaisia, joiden olemassaolosta ei ole oikeastaan tiennyt mitään. 
 4. Sain töissä opinnäytetyöohjeen jälleen päivitettyä. Helpottunut olo. OTO:na mentiin lähes kahden viikon työrupeama.
 5. Maailmanloppu tulossa? Siivosin työpöytäni. Töissä.
 6. Mielenkiitoinen Lumen5.com.  
 7. Lumen5 -härpäkkeellä tehty blogitekstiin perustuva video löytyy postauksestani Mitä on tullut tehtyä? 
 8. Koostin samalla härpäkkeellä saamaani palautetta videoiksi. Ihan mielenkiintoista puuhaa. 
 9. Kirjoitettu.
 10. Ystävänpäiväyllätyksiä.
 11. Oikeushallinnon opiskelijoille jaettu ope-tykkää merkkejä.
 12. Luottohuoltajalla käynti. Perushuollot. Vaihdettu öljyt, tarkastettu nesteet ja klemmarit. Pulsat vaihtoon myös. Taas on hyvä ajella.
 13. Kivaa palautetta ihan livenä opiskelijalta.  
 14. Outoja suunnitelmia. 
 15. Luettu
 16. Kirppisvisiitti. Mukava kenkälöytö.
 17. Kun ei tiedä miten asiaan pitäisi suhtautua, kannattaa siihen suhtautua positiivisesti.
 18. Sain hallinto-oikeuden oppimateriaalia linjoille.Iso helppotus. Matskua voi nyt sitten tuunailla tarpeen mukaan.
 19. Positiivisia suuntaviivoja mietitty. 
 20. Rakas päiväkirja. Kuningatarkissa Ella kertoi viikoistaan Tädin eläintarhassa. 
 21. Kyllä eläintarhan Täti oli iloinen kun sai taas ottaa haltuun  asiaa vähän eri näkökulmassa. Siinähän sitä oma osaamispääomakin taas kasvoi. Korkoja tällaiselle tietotalletukselle tulee varmasti jossakin vaiheessa! 
 22. Kiitos opiskelijalleni, joka vinkkasi Matinkraanasta. Siinä on Tädin uusi leikkikalu tulevana kesänä. 
 23. Vaasan kaupunginteatteri tarjoili Mun Pohjanmaan. Taina Latvalan reseptiikan kokkasi tarjoiluvalmiiksi Jari Hietanen. Nauruhermojen jumppahetki. Avautuu todennäköisesti vain kokemusasiantuntijoille.    
 24. Iltapalaa ja aamupalaa. Hyvässä seurassa aika kiitää.  
 25. Aamupala kiireettömästi kynttilänvalossa on ihanaa. 
 26. Pari varastohyllyä löydetty á 10 €/kpl. Sopivia juurikin taimien kasvattamisen kulisseina. Saavat sitten siirtyä nimensä mukaisiin tehtäviin.
 27. Jääappelsiinit. Jääsitruunoiden sisarjälkiruoka. Tästä tulee herkkua. 
 28. Aurinkoa! Aivan ihana talvinen sunnuntai.
 29. Baataatin viljelyn ensimmäinen vaihe suoritettu: hankittu 3 kpl bataatteja.
 30. Ostettu siemeniä.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muutos I

Kuvat MM

Ajattelin koota tähän mökin rempan vaiheista hieman materiaalia muistiin, jotta on helppo sitten katsoa, mitä on tullut tehtyä. Remppasuunnitelma ei ole kaikilta osin ihan pitänyt, sillä mukaan mahtuu sellaisia asioita, joita en osannut ottaa huomioon suunnitelmaa laatiessani. Jatkan sitten jossakin vaiheessa, kun homma on taas edennyt, tästä aiheesta otsikolla Muutos II.

Muutos on kyllä aika valtava. Ensiksi siitä ostohetkestä, rempan pölyisimmästä vaiheesta, tähän hetkeen. 

Aivan alussa mökki näytti tältä. Ihan söpö. Monen mielestä. Minunkin. Noin päällisin puolin. Mutta sisäinen timpurini vaati tehdä muutamalle suoranaiselle virheelle jotakin.
Ja minä tartuin ihan ensiksi sorkkarautaan ja hajotin ihan ensiksi kuistin. Ja sitten  terassin ystävän avustuksella. Siinä meni pari päivää, että saatiin kaikki purettua ja lankut kasaan. Samaan aikaan nappasin käteen lapion ja aloin, naapureiden kauhuksi, tuhota taloa ympäröiviä kukkapenkkejä sekä kaivaa esiin kissanluukkuja. Rap…

Operaatio kasvimaa

Kuvat MM

Minulla oli tänään maanataivapaa, johtuen lauantaina olleesta työpäivästä. Käytin tilaisuuden tietenkin hyväkseni ja heti aamulla suuntasin mökille.  Sain kuin sainkin kaikki loput lavat täyteen maa-ainesta. Olin ajatellut tekeväni neljä laatikkoa tänään, mutta sää suosi ja koska homma sujui, jatkoin lapiointia laatikko laatikolta.  Kuvat MM

Operaatio kasvimaa edistyy. Siirsin monivuotiset yrtit uuteen paikkaan, jotta kykenin laittamaan toisen kuljetuskauluksen kaikkiin kohtiin.


Kasvulaatikoita on nyt yhteensä 13 kpl. Yhdessä on kasvihuone päällä ja 12 ovat ilman.  


Täytyy myöntää, että on aika helpottunut olo. Voin tulevana viikonloppuna keskittyä tulevan kasvihuoneen nurkilla maa-aineksen siirtelemiseen ja kantojen kaivelemiseen. Jos sataa, putsaan takkaa.

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…