Siirry pääsisältöön

Viikon 7 positiiviset 2018


 Kuvat MM
 1. Auto viety huoltoon. 
 2. Suunnitelmia tarkennettu. 
 3. Kartan tutkiminen kannattaa, löytyy mielenkiintoisia vaihtoehtoja.Sellaisia, joiden olemassaolosta ei ole oikeastaan tiennyt mitään. 
 4. Sain töissä opinnäytetyöohjeen jälleen päivitettyä. Helpottunut olo. OTO:na mentiin lähes kahden viikon työrupeama.
 5. Maailmanloppu tulossa? Siivosin työpöytäni. Töissä.
 6. Mielenkiitoinen Lumen5.com.  
 7. Lumen5 -härpäkkeellä tehty blogitekstiin perustuva video löytyy postauksestani Mitä on tullut tehtyä? 
 8. Koostin samalla härpäkkeellä saamaani palautetta videoiksi. Ihan mielenkiintoista puuhaa. 
 9. Kirjoitettu.
 10. Ystävänpäiväyllätyksiä.
 11. Oikeushallinnon opiskelijoille jaettu ope-tykkää merkkejä.
 12. Luottohuoltajalla käynti. Perushuollot. Vaihdettu öljyt, tarkastettu nesteet ja klemmarit. Pulsat vaihtoon myös. Taas on hyvä ajella.
 13. Kivaa palautetta ihan livenä opiskelijalta.  
 14. Outoja suunnitelmia. 
 15. Luettu
 16. Kirppisvisiitti. Mukava kenkälöytö.
 17. Kun ei tiedä miten asiaan pitäisi suhtautua, kannattaa siihen suhtautua positiivisesti.
 18. Sain hallinto-oikeuden oppimateriaalia linjoille.Iso helppotus. Matskua voi nyt sitten tuunailla tarpeen mukaan.
 19. Positiivisia suuntaviivoja mietitty. 
 20. Rakas päiväkirja. Kuningatarkissa Ella kertoi viikoistaan Tädin eläintarhassa. 
 21. Kyllä eläintarhan Täti oli iloinen kun sai taas ottaa haltuun  asiaa vähän eri näkökulmassa. Siinähän sitä oma osaamispääomakin taas kasvoi. Korkoja tällaiselle tietotalletukselle tulee varmasti jossakin vaiheessa! 
 22. Kiitos opiskelijalleni, joka vinkkasi Matinkraanasta. Siinä on Tädin uusi leikkikalu tulevana kesänä. 
 23. Vaasan kaupunginteatteri tarjoili Mun Pohjanmaan. Taina Latvalan reseptiikan kokkasi tarjoiluvalmiiksi Jari Hietanen. Nauruhermojen jumppahetki. Avautuu todennäköisesti vain kokemusasiantuntijoille.    
 24. Iltapalaa ja aamupalaa. Hyvässä seurassa aika kiitää.  
 25. Aamupala kiireettömästi kynttilänvalossa on ihanaa. 
 26. Pari varastohyllyä löydetty á 10 €/kpl. Sopivia juurikin taimien kasvattamisen kulisseina. Saavat sitten siirtyä nimensä mukaisiin tehtäviin.
 27. Jääappelsiinit. Jääsitruunoiden sisarjälkiruoka. Tästä tulee herkkua. 
 28. Aurinkoa! Aivan ihana talvinen sunnuntai.
 29. Baataatin viljelyn ensimmäinen vaihe suoritettu: hankittu 3 kpl bataatteja.
 30. Ostettu siemeniä.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…

Mitä sinulle toivoisin

Kuvan lähde: http://blogs-images.forbes.com/siimonreynolds/files/2014/02/Growth-stopwatch.jpg


Mitä sinulle toivoisin on Jörg Zinkin syvällinen runo.  Tämän runon sanoin hyvää vuotta 2015!


Jörg Zink: Mitä sinulle toivoisin
Mitä sinulle toivoisin? Saduissa kerrotaan — yhä uudestaan — kuinka tieltä poikkesi muuan vieras köyhien ihmisten tupaan.
Kun hän seuraavana aamuna hyvästeli, kävi ilmi että hän ei ollutkaan mikään tavallinen kulkuri. Saatte toivoa kolmea asiaa, hän sanoi. Katsokaakin, että toivotte tosi hyvää.
Ja sitten kerrotaan, miten jotkut toivoivat itsensä turmioon ja jotkut onneen, aina sen mukaan olivatko tyhmiä vai viisaita.
Kun huomasin sammalessa punaisia sieniä, "onnentuojia", muistin tuon kulkurin ja hänen kolme toivomustaan. Loistava väri voi pettää ja onni voi lehahtaa pois kuin sininen perhonen.
Kuvittelen, miten tuo tuntematon kulkuri kohtaisi sinut. Hän olisi vieraana yli yön ja aamulla hän neuvoisi sinua toivomaan oikein.
Mitä hän sanoisi?
Ehk…

Tädin kanssa mökillä

Kuvat MM
Hau Kamut!
Tuli sitten käytyä Tädin kanssa  käytyä mökillä.Täti poltti koko pitkän päivän siellä sen leivinuunissa puita. Leivinuuni savutti aika paljon. Sitä ei ole käytetty noin 30-40 vuoteen. Se on kostunut. Niin täti sanoi. Uuni kuulemma pitää lämmittää hitaasti. Tädin mukaan se tarkoittaa sitä, että uunia pitää lämmittää monena perättäisenä päivänä.


Minä katsoin ihmeissäni tuota Tädin touhuilua. On siinä paljon mustaa savua. Eikä puinen luukku toimi uunissa. No onneksi Tätikin tajusi sen ja teki väliaikaisen luukun tiilistä. Tosin ne olivat aika märkiä ja höyrysivät sitten oikein kunnolla.


Minä sain juoksennella pihalla vapaana koko päivän. Se oli kyllä todella mukavaa. Tutkin kaikki nurkat tarkasti, mutta pysyin Tädin lähellä kuitenkin. Sitten löysin kuolleen myyrän. Täti sanoi, että heti irti ja potki sen metsään.Katsoimme Tädin kanssa aurinkoa. Ja minä uhittelin yhdelle lenkkeilijälle, joka käveli meidän ohi. Se oli joku setä, joka yritti jutella meikäläiselle. Mu…