Täti nuuskii kävelylenkeillä

Mau Kamut!

Täti ja Traineri olivat perjantaina kävelyllä ja kuinka ollakaan ne nuuskuttivat taas kaikki ojanpohjat, talojen sisäänkäynnit yms. paikat. Täti sitten oli sanonut Trainerille, että odotas kuule vähän, tuossa on mielenkiintoinen lappu. Ja totta tosiaan, joku kossi oli tiputtanut autonsa rekisteröintitodistuksen osan II eli sen ns. ilmoitusosan siihen keskelle katua. Auto oli rekisteröity 21.12.2012. Täti korjasi paperin talteen ja rypisti sen taskuunsa. (Löydettäessä se oli ihan sileä.) 

Täti sitten kirjoitti tälle miespuolisellle autonomistajalle lapun, että kannattaa pitää tällaisista papereista pikkuisen parempaa huolta, että ei jätä niitä kaikkien tätien ja trainereittin löydettäviksi pitkin ja poikin, sillä kaikki tädit eivät välttämättä ole yhtä kilttejä kuin meidän täti.  

Tosin meidänkään täti ei ole kauhean kiltti. Se sanoi, että oi kun olisi kiva soittaa tälle miespuoliselle henkilölle ja sanoa, että tässä yks täti terve, että muistatkos, kun tehtiin eilen autokaupat ja missäs ne autonavaimet viipyy, että sä et jätkä antanut niitä. Siinä olis ollut sedällä ihmettelemistä. Setä olisi ollut ?!?! ja täti olis vaan sanonut, että joo kuule etkös muka muista, että tehtiin eilen kaupat siitä sun Galantistas? Sitten setä olisi tietenkin väittänyt, että ei kuule oo täti tehty mitään kauppoja. Siihen täti olisi voinut sanoa, että tääkin vielä. Lähdit sä siis siinä aivan totaalisen järjettömässä kaatokännissä ajamaan sillä autollas? Nyt mä kyllä soitan 112 sedille. Siihen se setä olis varmaan sanonut, että mikäs täti sä luulet olevas. Täti olis voinut jatkaa, että kuule mä oon se täti, joka osti sun autos eilen, että eikö meinaa mennä oikein puheella perille. Vai yritäkös sä poika kuule kiistää asian?

No ei meidän täti tuollaista oikeasti tekisi. Se vaan kaivoi pöytälaatikosta esiin kirjekuoren ja kirjoitti tämän Galantin omistajan nimen ja osoitteen siitä rekkariotteesta kuoreen, liimasi II luokan postimerkin kuoreen ja vie sen postilaatikkoon, (jos se muistaa) kun käy Trainerin kanssa seuraavan kerran pissalenkillä.


Terveisin

Otto
ammattikissa


Kommentit

 1. Ois kyl täti vähän voinnu vedättää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mau Amalia!

   Tätikin sanoi, että voi kun olis ollu niin kiva...
   vähän pirauttaa sille pojalle.

   Mutta täti sanoi, että kun ei voi olla ihan varma siitä, kuinka paljon
   sillä pojalla on käsitystä tilannekomiikasta ja draamasta yms. eikä tiedä sen hauiksen kokoa ja juoksuvauhtia, niin ei ehkä kuitenkaan kannata.
   Etenkin kun tädin oma juoksuvauhti ei kuitenkaan ehkä ole ihan sellaisella ME-tasolla.

   Terveisin

   Otto
   ammattikissa

   Poista

Lähetä kommentti