Täti kirppiksellä

Mau Kamut!

Mä hehkutin eilen sitä tädin SPR-kirppisvisiittiä. Tässä näette sitten muutaman kuvan.Täti siis hankki sieltä kuppeja, lautasia (Ruska-sarja ja yksi Inari), ompelurasian ja kaapin. Nämä kupit täti antaa sen <3 -kamulle jossakin vaiheessa, kun se taas näkee sen sopivassa tilanteessa. Tämä Ruija -desing (suunnittelija Raija Uosikkinen) on käsinmaalattua Arabiaa.

 
Ompelurasia (mitähän se täti oikeasti tekee ompelurasialla?) on aika hieno. Meikäläinen saa siitä hyvän sängyn, kunhan täti vaan duunaa sinne tarpeeksi pehmikettä. Vaikka mä kyllä kuulin, että täti aikoo laittaa rasiaan korujaan? Mitä tuhlausta!Tädin hankkimasta kaapista puuttuvat lasiovet. En tiedä mistä löytyisi sellainen näppärä setä, joka osaisi sellaiset lasit tuohon kaappiin tuunata. Ehkä täti menee johonkin paikalliseen lasifirmaan ja kysyy niiltä sediltä, osaavatko ne ehkä duunata tädille tuohon sopivat ovet. Tai sitten täti on ilman ovia.


Täti kyllä puhui jotakin koreista, joita se aikoo hankkia tuohon kaappiin. No mä en oikeastaan ole ihan varma, että onko se nyt ihan järkevää, mutta aika harvoin tädillä on ollut mitään kauhean järkeviä juttuja, joten se siitä.


Terveisin


Otto
ammattikissaKommentit

 1. On kyl kaunis rasia, vaikka kissan pediksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mau Amalia!

   Kuinkas mä saan tädin tajuamaan, että asia on justiinsa noin?

   Terveisin


   Otto
   ammattikissa

   P.S. olisikohan Trainerista apua tässä asiassa?

   Poista

Lähetä kommentti