Siirry pääsisältöön

Maailmanloppuja

Mau Kamut!

Täti sanoi, että maailmanloppuja on erilaisia. Maailmoja loppuu silloin tällöin siellä ja täällä. Meidän talossa yksi maailma loppui juuri jouluaattona, kun Prinsessakissasta tuli enkelikissa. Muunkinlaisia maailmanloppuja on. Ne voivat vaikuttaa ulkopuolisesta pieniltä, mutta kohteensa kannalta ne ovat kuitenkin isoja ja ainutkertaisia.
Kun mä tarkemmin ajattelen, meillä oli välillä aika kivaa, kun maattin partisn pöydällä ja kytättiin talvipäivinä talitinttejä. Oltiin aina sen verran siellä, kun oli kunnon auringonpaiste. Sitten tultiin heti sisälle, kun alkoi viluttamaan.

Meille Prinsessan loppu on ollut aika iso suru. Täti on riiputtanut päätään monta päivää. Tosin mä olen käyttänyt sen päänriiputusta hyödyksi, sillä kinkkupaketin kansi on ollut tavallista löysemmin kiinni. Oon tietenkin käyttänyt tällaisen ainutlaatuisen mahdollisuuden hyödykseni. Elämä on tällaista. Jokaisen on yritettävä itte elämänsä eteen.

Terveisin

Otto
ammattikissa
P.S. Olen hoivannut tätiä Trainerin kanssa, kun täti on kuumeessa. Lääkärissä täti uhkasi laittaa meidän tädille happiviikset, kun sen kehukot rohisivat niin paljon. Täti vähän säikähti, kun se oli koko viikon ollut kipeänä töissä.
Kommentit

 1. Vastaukset
  1. Mau Sirpa ja Kollo!

   kerron tädille terkut.
   Täti ei olekaan ollut aikoihin näin sairas, että se oikein
   makaa peiton alla.
   Assarit hoitavat Trainerin treenaamisen.

   Terveisin

   Otto
   ammattikissa

   Poista
 2. Toivottavasti pian helpottaa joka suhteessa. Tietysti kannattaa käytää tädin voimattomuutta hyväksi. Oma suuhan on lähempänä, kun kontin suu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mau Amalia,

   Täytyy tunnustaa, että olen saanut tädin hermostumaan, kun olen vähän antanut vauhtia Trainerille. Kerron siitä sitten vähän myöhemmin lisää.

   Mutta kyllä minäkin toivon, että täti jo paranisi.

   Terveisin

   Otto
   ammattikissa

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muutos I

Kuvat MM

Ajattelin koota tähän mökin rempan vaiheista hieman materiaalia muistiin, jotta on helppo sitten katsoa, mitä on tullut tehtyä. Remppasuunnitelma ei ole kaikilta osin ihan pitänyt, sillä mukaan mahtuu sellaisia asioita, joita en osannut ottaa huomioon suunnitelmaa laatiessani. Jatkan sitten jossakin vaiheessa, kun homma on taas edennyt, tästä aiheesta otsikolla Muutos II.

Muutos on kyllä aika valtava. Ensiksi siitä ostohetkestä, rempan pölyisimmästä vaiheesta, tähän hetkeen. 

Aivan alussa mökki näytti tältä. Ihan söpö. Monen mielestä. Minunkin. Noin päällisin puolin. Mutta sisäinen timpurini vaati tehdä muutamalle suoranaiselle virheelle jotakin.
Ja minä tartuin ihan ensiksi sorkkarautaan ja hajotin ihan ensiksi kuistin. Ja sitten  terassin ystävän avustuksella. Siinä meni pari päivää, että saatiin kaikki purettua ja lankut kasaan. Samaan aikaan nappasin käteen lapion ja aloin, naapureiden kauhuksi, tuhota taloa ympäröiviä kukkapenkkejä sekä kaivaa esiin kissanluukkuja. Rap…

Operaatio kasvimaa

Kuvat MM

Minulla oli tänään maanataivapaa, johtuen lauantaina olleesta työpäivästä. Käytin tilaisuuden tietenkin hyväkseni ja heti aamulla suuntasin mökille.  Sain kuin sainkin kaikki loput lavat täyteen maa-ainesta. Olin ajatellut tekeväni neljä laatikkoa tänään, mutta sää suosi ja koska homma sujui, jatkoin lapiointia laatikko laatikolta.  Kuvat MM

Operaatio kasvimaa edistyy. Siirsin monivuotiset yrtit uuteen paikkaan, jotta kykenin laittamaan toisen kuljetuskauluksen kaikkiin kohtiin.


Kasvulaatikoita on nyt yhteensä 13 kpl. Yhdessä on kasvihuone päällä ja 12 ovat ilman.  


Täytyy myöntää, että on aika helpottunut olo. Voin tulevana viikonloppuna keskittyä tulevan kasvihuoneen nurkilla maa-aineksen siirtelemiseen ja kantojen kaivelemiseen. Jos sataa, putsaan takkaa.

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…