365 mahdollisuutta

Mau Kamut!


Nyt se taas alkoi. 365 uutta mahdollisuutta. Todellakin 365 uutta mahdollisuutta tehdä tästä päivästä eilistä parempi. Oppisikohan se täti jo tänä vuonna sen asian, että ei ole muuta kuin nyt? Sitä se on tässä menneen vuoden aikana useampaan kertaan hokenut, mutta jotenkin musta tuntuu, että se ei ole kuitenkaan ottanut siitä onkeensa. Se on kiertänyt vaan jollakin tavalla kehää. Uudelleen ja uudelleen. Eikä siinä sitten ole mikään järkipuhe tehonnut, vaikka sitä on kuinka yrittänyt toitottaa, että nyt vaan rennosti jalat pöydälle, niin kyllä se siitä.

Täti tapaa sanoa, että oo muuten kun kotonas, mutta älä laita jalkojas päydälle. Hmm... mä laitan aina jalat pöydälle, jos mua huvittaa. Etenkin silloin kun täti on pois. Silloin mulla on kaikki neljä jalkaa pöydällä samaan aikaan. Tänäänkin mä hiippailin heti pöydälle, kun mä huomasin, että täti ei oo paikalla. Tosin, täytyy myöntää, että tuli tehtyä pieni laskuvirhe. Täti tuli nopeammin takaisin, mitä mä osasin kuvitella ja kuinkas sitten kävikään: täti ryhtyi puhumaan ISOILLA KIRJAIMILLA. Tietenkin Traineri tuli siihen heti peesaamaan, että hyvä juttu, nyt saadaan ajaa kissa pois pöydältä.


Terveisin


Otto
ammattikissa 
Kommentit

 1. Joskus se menee viisaskin vipuun ;)
  Oikein hyvää Uutta Vuotta teille!

  VastaaPoista
 2. I like that stone heart with the leaf decorating it. Happy New Year to you and yours!

  VastaaPoista
 3. Amalia täti sanoi mulle, että nyt on niinku 365 uutta mahdollisuutta myös tyriä kaikki. Aivan kaikki. Sellaista tämä elämä on.
  =D

  Terveisin
  Otto
  ammattikissa

  Thank you Sara!
  This photo is taken on year 2011 but I do still like it.

  Happy New Year to you and yours!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti