Siirry pääsisältöön

365 mahdollisuutta

Mau Kamut!


Nyt se taas alkoi. 365 uutta mahdollisuutta. Todellakin 365 uutta mahdollisuutta tehdä tästä päivästä eilistä parempi. Oppisikohan se täti jo tänä vuonna sen asian, että ei ole muuta kuin nyt? Sitä se on tässä menneen vuoden aikana useampaan kertaan hokenut, mutta jotenkin musta tuntuu, että se ei ole kuitenkaan ottanut siitä onkeensa. Se on kiertänyt vaan jollakin tavalla kehää. Uudelleen ja uudelleen. Eikä siinä sitten ole mikään järkipuhe tehonnut, vaikka sitä on kuinka yrittänyt toitottaa, että nyt vaan rennosti jalat pöydälle, niin kyllä se siitä.

Täti tapaa sanoa, että oo muuten kun kotonas, mutta älä laita jalkojas päydälle. Hmm... mä laitan aina jalat pöydälle, jos mua huvittaa. Etenkin silloin kun täti on pois. Silloin mulla on kaikki neljä jalkaa pöydällä samaan aikaan. Tänäänkin mä hiippailin heti pöydälle, kun mä huomasin, että täti ei oo paikalla. Tosin, täytyy myöntää, että tuli tehtyä pieni laskuvirhe. Täti tuli nopeammin takaisin, mitä mä osasin kuvitella ja kuinkas sitten kävikään: täti ryhtyi puhumaan ISOILLA KIRJAIMILLA. Tietenkin Traineri tuli siihen heti peesaamaan, että hyvä juttu, nyt saadaan ajaa kissa pois pöydältä.


Terveisin


Otto
ammattikissa 
Kommentit

 1. Joskus se menee viisaskin vipuun ;)
  Oikein hyvää Uutta Vuotta teille!

  VastaaPoista
 2. I like that stone heart with the leaf decorating it. Happy New Year to you and yours!

  VastaaPoista
 3. Amalia täti sanoi mulle, että nyt on niinku 365 uutta mahdollisuutta myös tyriä kaikki. Aivan kaikki. Sellaista tämä elämä on.
  =D

  Terveisin
  Otto
  ammattikissa

  Thank you Sara!
  This photo is taken on year 2011 but I do still like it.

  Happy New Year to you and yours!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…

Mitä sinulle toivoisin

Kuvan lähde: http://blogs-images.forbes.com/siimonreynolds/files/2014/02/Growth-stopwatch.jpg


Mitä sinulle toivoisin on Jörg Zinkin syvällinen runo.  Tämän runon sanoin hyvää vuotta 2015!


Jörg Zink: Mitä sinulle toivoisin
Mitä sinulle toivoisin? Saduissa kerrotaan — yhä uudestaan — kuinka tieltä poikkesi muuan vieras köyhien ihmisten tupaan.
Kun hän seuraavana aamuna hyvästeli, kävi ilmi että hän ei ollutkaan mikään tavallinen kulkuri. Saatte toivoa kolmea asiaa, hän sanoi. Katsokaakin, että toivotte tosi hyvää.
Ja sitten kerrotaan, miten jotkut toivoivat itsensä turmioon ja jotkut onneen, aina sen mukaan olivatko tyhmiä vai viisaita.
Kun huomasin sammalessa punaisia sieniä, "onnentuojia", muistin tuon kulkurin ja hänen kolme toivomustaan. Loistava väri voi pettää ja onni voi lehahtaa pois kuin sininen perhonen.
Kuvittelen, miten tuo tuntematon kulkuri kohtaisi sinut. Hän olisi vieraana yli yön ja aamulla hän neuvoisi sinua toivomaan oikein.
Mitä hän sanoisi?
Ehk…

Tädin kanssa mökillä

Kuvat MM
Hau Kamut!
Tuli sitten käytyä Tädin kanssa  käytyä mökillä.Täti poltti koko pitkän päivän siellä sen leivinuunissa puita. Leivinuuni savutti aika paljon. Sitä ei ole käytetty noin 30-40 vuoteen. Se on kostunut. Niin täti sanoi. Uuni kuulemma pitää lämmittää hitaasti. Tädin mukaan se tarkoittaa sitä, että uunia pitää lämmittää monena perättäisenä päivänä.


Minä katsoin ihmeissäni tuota Tädin touhuilua. On siinä paljon mustaa savua. Eikä puinen luukku toimi uunissa. No onneksi Tätikin tajusi sen ja teki väliaikaisen luukun tiilistä. Tosin ne olivat aika märkiä ja höyrysivät sitten oikein kunnolla.


Minä sain juoksennella pihalla vapaana koko päivän. Se oli kyllä todella mukavaa. Tutkin kaikki nurkat tarkasti, mutta pysyin Tädin lähellä kuitenkin. Sitten löysin kuolleen myyrän. Täti sanoi, että heti irti ja potki sen metsään.Katsoimme Tädin kanssa aurinkoa. Ja minä uhittelin yhdelle lenkkeilijälle, joka käveli meidän ohi. Se oli joku setä, joka yritti jutella meikäläiselle. Mu…