Siirry pääsisältöön

365 mahdollisuutta

Mau Kamut!


Nyt se taas alkoi. 365 uutta mahdollisuutta. Todellakin 365 uutta mahdollisuutta tehdä tästä päivästä eilistä parempi. Oppisikohan se täti jo tänä vuonna sen asian, että ei ole muuta kuin nyt? Sitä se on tässä menneen vuoden aikana useampaan kertaan hokenut, mutta jotenkin musta tuntuu, että se ei ole kuitenkaan ottanut siitä onkeensa. Se on kiertänyt vaan jollakin tavalla kehää. Uudelleen ja uudelleen. Eikä siinä sitten ole mikään järkipuhe tehonnut, vaikka sitä on kuinka yrittänyt toitottaa, että nyt vaan rennosti jalat pöydälle, niin kyllä se siitä.

Täti tapaa sanoa, että oo muuten kun kotonas, mutta älä laita jalkojas päydälle. Hmm... mä laitan aina jalat pöydälle, jos mua huvittaa. Etenkin silloin kun täti on pois. Silloin mulla on kaikki neljä jalkaa pöydällä samaan aikaan. Tänäänkin mä hiippailin heti pöydälle, kun mä huomasin, että täti ei oo paikalla. Tosin, täytyy myöntää, että tuli tehtyä pieni laskuvirhe. Täti tuli nopeammin takaisin, mitä mä osasin kuvitella ja kuinkas sitten kävikään: täti ryhtyi puhumaan ISOILLA KIRJAIMILLA. Tietenkin Traineri tuli siihen heti peesaamaan, että hyvä juttu, nyt saadaan ajaa kissa pois pöydältä.


Terveisin


Otto
ammattikissa 
Kommentit

 1. Joskus se menee viisaskin vipuun ;)
  Oikein hyvää Uutta Vuotta teille!

  VastaaPoista
 2. I like that stone heart with the leaf decorating it. Happy New Year to you and yours!

  VastaaPoista
 3. Amalia täti sanoi mulle, että nyt on niinku 365 uutta mahdollisuutta myös tyriä kaikki. Aivan kaikki. Sellaista tämä elämä on.
  =D

  Terveisin
  Otto
  ammattikissa

  Thank you Sara!
  This photo is taken on year 2011 but I do still like it.

  Happy New Year to you and yours!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muutos I

Kuvat MM

Ajattelin koota tähän mökin rempan vaiheista hieman materiaalia muistiin, jotta on helppo sitten katsoa, mitä on tullut tehtyä. Remppasuunnitelma ei ole kaikilta osin ihan pitänyt, sillä mukaan mahtuu sellaisia asioita, joita en osannut ottaa huomioon suunnitelmaa laatiessani. Jatkan sitten jossakin vaiheessa, kun homma on taas edennyt, tästä aiheesta otsikolla Muutos II.

Muutos on kyllä aika valtava. Ensiksi siitä ostohetkestä, rempan pölyisimmästä vaiheesta, tähän hetkeen. 

Aivan alussa mökki näytti tältä. Ihan söpö. Monen mielestä. Minunkin. Noin päällisin puolin. Mutta sisäinen timpurini vaati tehdä muutamalle suoranaiselle virheelle jotakin.
Ja minä tartuin ihan ensiksi sorkkarautaan ja hajotin ihan ensiksi kuistin. Ja sitten  terassin ystävän avustuksella. Siinä meni pari päivää, että saatiin kaikki purettua ja lankut kasaan. Samaan aikaan nappasin käteen lapion ja aloin, naapureiden kauhuksi, tuhota taloa ympäröiviä kukkapenkkejä sekä kaivaa esiin kissanluukkuja. Rap…

Operaatio kasvimaa

Kuvat MM

Minulla oli tänään maanataivapaa, johtuen lauantaina olleesta työpäivästä. Käytin tilaisuuden tietenkin hyväkseni ja heti aamulla suuntasin mökille.  Sain kuin sainkin kaikki loput lavat täyteen maa-ainesta. Olin ajatellut tekeväni neljä laatikkoa tänään, mutta sää suosi ja koska homma sujui, jatkoin lapiointia laatikko laatikolta.  Kuvat MM

Operaatio kasvimaa edistyy. Siirsin monivuotiset yrtit uuteen paikkaan, jotta kykenin laittamaan toisen kuljetuskauluksen kaikkiin kohtiin.


Kasvulaatikoita on nyt yhteensä 13 kpl. Yhdessä on kasvihuone päällä ja 12 ovat ilman.  


Täytyy myöntää, että on aika helpottunut olo. Voin tulevana viikonloppuna keskittyä tulevan kasvihuoneen nurkilla maa-aineksen siirtelemiseen ja kantojen kaivelemiseen. Jos sataa, putsaan takkaa.

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…