Traineri-sylikoira

Mau Kamut!

 Siis apua! Tuo meidän traineri on sylikoira. Se on oikein mielellään tädin tai assari 3 sylissä. Aika noloa mun mielestä. Mäkään en istuskele sylissä. Siis oikeasti.

Täti sanoi, että seuraavalla kerralla, kun traineri alkaa käyttäytyä huonosti jollekin puudedille, se ottaa trainerin syliinsä ja huutaa: Apua villakoira!, ja juoksee pakoon sen kuin kintuistaan pääsee 35 kilon ylimääräinen koirapaketti kainalossa. Hmm.... kuulostaa aika tätimäiseltä...sillä meidän tädiltä voi odottaa aivan mitä tahansa. Siis aivan mitä tahansa. Joskus musta suorastaan tuntuu, että täti tekee ihmiskokeita. Se kattoo, että kuinka kaikki ihmiset reagoivat, kun täti touhuaa omiaan.

Traineri on polleaa. Ja se yrittää olla mielin kielin, kun se on sylissä. Se halaa ja nuolee sen kun ehtii.
Oikeastaan se on aika ällöttävää. Kissat ovat sivistyneitä eläimiä eivätkä ne turhaan nuoleskele ihmisiä. No mun mielestä toi kertoo vähän huonosta omastatunnosta. Kun puuhastelee kaikenlaista, niin sitten täytyy olla niin kamua, niin kamua, että ei muuta sitten ehdikään.

Täti sanoi, että Trainerin käytös on parantunut huomattavasti. Se onnistuu enää riehumaan vastaantuleville koirille aika harvoin. (Tai voi olla, että tädin dementia on edennyt terminaalivaiheeseen, eikä se enää muista mitään.) Tilanteet ovat lähinnä sellaisia, että se ehtii saamaan itsensä kiihtyneeseen mielentilaan ennen kuin täti havaitsee vastaantulevan koiran ja ehtii asetella pannan oikeaan kohtaan.

No Traineri alkaa kuitenkin vähitellen käsittää, että miksi täti käyttää sitä pantaa. Se on usein hiljaa jo pelkästään siinä kun täti vaan katsoo sen päälle vihaisesti. Se koirasetä sanoi, että pitää olla sen näköinen ja kuuloinen, että tekee siitä nahkahanskat just nyt eikä vasta viikon päästä.

Vaikka ei se aina toimi niin. Täti sanoi, että siitä joskus tuntuu siltä, että Traineri mieluummin tukehtuu kuin tottelee.

Terveisin 

Otto
ammattikissa

P.S. Täti sanoi, että tää uutis-sirkus-sivusto on aika hauska. Siinä on uutinen teineistä.

Kommentit

 1. Helmi ilmoittaa, että joutuu joskus nuolemaan mammansa käden puhtaaksi. Silloin kun siihen on laitettu erityisen maukasta käsirasvaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helmi, me miehet emme tykkää käsirasvoista...
   Prinsessakissalla oli tuota taipumusta.
   Mutta jos tädillä on voita, niin sen minä kyllä käyn nuolaisemassa ilman palkkiopyyntöä.
   En myöskään pidä pahana, jos saan vähän öljyä naksuihini.

   Terveisin

   Otto
   ammattikissa

   Poista
  2. Hmm... Mustamaha ilmoittaa, että prinsessakissatkaan eivät tykkää käsirasvoista. Voi kelpaa oikein hyvin - joko Mamman kädeltä tai voileivältä. Rasialle pääsee harvemmin, kun Palvelijat osaavat jo varautua siihen.

   Poista
  3. Mau Mustamahan Mamma!

   Viisas prinsessakissa. Ihan minun makuuni.
   Voirasiat ovat meilläkin piilossa.
   Ja heti, jos jotakin unohtuu pöydälle, käy Traineri napsimassa
   voin välipalaksi. Se on nopea ja ehtii yleensä ennen minua.

   Terveisin

   Otto
   ammattikissa

   Poista

Lähetä kommentti