Siirry pääsisältöön

Traineri-sylikoira

Mau Kamut!

 Siis apua! Tuo meidän traineri on sylikoira. Se on oikein mielellään tädin tai assari 3 sylissä. Aika noloa mun mielestä. Mäkään en istuskele sylissä. Siis oikeasti.

Täti sanoi, että seuraavalla kerralla, kun traineri alkaa käyttäytyä huonosti jollekin puudedille, se ottaa trainerin syliinsä ja huutaa: Apua villakoira!, ja juoksee pakoon sen kuin kintuistaan pääsee 35 kilon ylimääräinen koirapaketti kainalossa. Hmm.... kuulostaa aika tätimäiseltä...sillä meidän tädiltä voi odottaa aivan mitä tahansa. Siis aivan mitä tahansa. Joskus musta suorastaan tuntuu, että täti tekee ihmiskokeita. Se kattoo, että kuinka kaikki ihmiset reagoivat, kun täti touhuaa omiaan.

Traineri on polleaa. Ja se yrittää olla mielin kielin, kun se on sylissä. Se halaa ja nuolee sen kun ehtii.
Oikeastaan se on aika ällöttävää. Kissat ovat sivistyneitä eläimiä eivätkä ne turhaan nuoleskele ihmisiä. No mun mielestä toi kertoo vähän huonosta omastatunnosta. Kun puuhastelee kaikenlaista, niin sitten täytyy olla niin kamua, niin kamua, että ei muuta sitten ehdikään.

Täti sanoi, että Trainerin käytös on parantunut huomattavasti. Se onnistuu enää riehumaan vastaantuleville koirille aika harvoin. (Tai voi olla, että tädin dementia on edennyt terminaalivaiheeseen, eikä se enää muista mitään.) Tilanteet ovat lähinnä sellaisia, että se ehtii saamaan itsensä kiihtyneeseen mielentilaan ennen kuin täti havaitsee vastaantulevan koiran ja ehtii asetella pannan oikeaan kohtaan.

No Traineri alkaa kuitenkin vähitellen käsittää, että miksi täti käyttää sitä pantaa. Se on usein hiljaa jo pelkästään siinä kun täti vaan katsoo sen päälle vihaisesti. Se koirasetä sanoi, että pitää olla sen näköinen ja kuuloinen, että tekee siitä nahkahanskat just nyt eikä vasta viikon päästä.

Vaikka ei se aina toimi niin. Täti sanoi, että siitä joskus tuntuu siltä, että Traineri mieluummin tukehtuu kuin tottelee.

Terveisin 

Otto
ammattikissa

P.S. Täti sanoi, että tää uutis-sirkus-sivusto on aika hauska. Siinä on uutinen teineistä.

Kommentit

 1. Helmi ilmoittaa, että joutuu joskus nuolemaan mammansa käden puhtaaksi. Silloin kun siihen on laitettu erityisen maukasta käsirasvaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helmi, me miehet emme tykkää käsirasvoista...
   Prinsessakissalla oli tuota taipumusta.
   Mutta jos tädillä on voita, niin sen minä kyllä käyn nuolaisemassa ilman palkkiopyyntöä.
   En myöskään pidä pahana, jos saan vähän öljyä naksuihini.

   Terveisin

   Otto
   ammattikissa

   Poista
  2. Hmm... Mustamaha ilmoittaa, että prinsessakissatkaan eivät tykkää käsirasvoista. Voi kelpaa oikein hyvin - joko Mamman kädeltä tai voileivältä. Rasialle pääsee harvemmin, kun Palvelijat osaavat jo varautua siihen.

   Poista
  3. Mau Mustamahan Mamma!

   Viisas prinsessakissa. Ihan minun makuuni.
   Voirasiat ovat meilläkin piilossa.
   Ja heti, jos jotakin unohtuu pöydälle, käy Traineri napsimassa
   voin välipalaksi. Se on nopea ja ehtii yleensä ennen minua.

   Terveisin

   Otto
   ammattikissa

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…

Mitä sinulle toivoisin

Kuvan lähde: http://blogs-images.forbes.com/siimonreynolds/files/2014/02/Growth-stopwatch.jpg


Mitä sinulle toivoisin on Jörg Zinkin syvällinen runo.  Tämän runon sanoin hyvää vuotta 2015!


Jörg Zink: Mitä sinulle toivoisin
Mitä sinulle toivoisin? Saduissa kerrotaan — yhä uudestaan — kuinka tieltä poikkesi muuan vieras köyhien ihmisten tupaan.
Kun hän seuraavana aamuna hyvästeli, kävi ilmi että hän ei ollutkaan mikään tavallinen kulkuri. Saatte toivoa kolmea asiaa, hän sanoi. Katsokaakin, että toivotte tosi hyvää.
Ja sitten kerrotaan, miten jotkut toivoivat itsensä turmioon ja jotkut onneen, aina sen mukaan olivatko tyhmiä vai viisaita.
Kun huomasin sammalessa punaisia sieniä, "onnentuojia", muistin tuon kulkurin ja hänen kolme toivomustaan. Loistava väri voi pettää ja onni voi lehahtaa pois kuin sininen perhonen.
Kuvittelen, miten tuo tuntematon kulkuri kohtaisi sinut. Hän olisi vieraana yli yön ja aamulla hän neuvoisi sinua toivomaan oikein.
Mitä hän sanoisi?
Ehk…

Tädin kanssa mökillä

Kuvat MM
Hau Kamut!
Tuli sitten käytyä Tädin kanssa  käytyä mökillä.Täti poltti koko pitkän päivän siellä sen leivinuunissa puita. Leivinuuni savutti aika paljon. Sitä ei ole käytetty noin 30-40 vuoteen. Se on kostunut. Niin täti sanoi. Uuni kuulemma pitää lämmittää hitaasti. Tädin mukaan se tarkoittaa sitä, että uunia pitää lämmittää monena perättäisenä päivänä.


Minä katsoin ihmeissäni tuota Tädin touhuilua. On siinä paljon mustaa savua. Eikä puinen luukku toimi uunissa. No onneksi Tätikin tajusi sen ja teki väliaikaisen luukun tiilistä. Tosin ne olivat aika märkiä ja höyrysivät sitten oikein kunnolla.


Minä sain juoksennella pihalla vapaana koko päivän. Se oli kyllä todella mukavaa. Tutkin kaikki nurkat tarkasti, mutta pysyin Tädin lähellä kuitenkin. Sitten löysin kuolleen myyrän. Täti sanoi, että heti irti ja potki sen metsään.Katsoimme Tädin kanssa aurinkoa. Ja minä uhittelin yhdelle lenkkeilijälle, joka käveli meidän ohi. Se oli joku setä, joka yritti jutella meikäläiselle. Mu…