Siirry pääsisältöön

Otto-omakuva

Mau Kamut!


 Mä sanoin tädille, että on se oikeasti aika rupista, kun en saa juuri koskaan ittestäni kuvaa tänne blogiini. Trainerista, tädin kuusesta, uudesta kirppislöydöistä ja ties mistä täällä kyllä raportoidaan, mutta musta ei juuri tänne kuvia laiteta eikä niitä kovin usein meikeläisestä otetakaan.
Istuin keittiössä omalla paikallani ja täti sitten päätti napata pari kuvaa. Sanoin sille, että olisit nyt vähän aikaisemmin vihjannut, että ryhdyt kuvaamaan, kun meikä olis sitten ehtinyt vähän käydä assareiden turkinhoitopalveluissa.
Loukkaannuin, kun täti rupesi vaahtoamaan jotakin vaan turhamaisesta kissasta.

Tuumasin, että turhaa mä sille jääräpäälle mitään sanon. Jos se on päättänyt ottaa kuvia, niin se sitten vaan ottaa kuvia.
Huh, huh....

- Tässä sitä ollaan.
- Joo ja ainakin viis kiloa painavampana kuin kaks ja puoli vuotta sitten.
-Toi lisäys oli tädin. Mitä sekin toisten painosta ruikuttaa, kun ei itte mahdu mihinkään panssarivaunua pienempään kulkuneuvoonkaan.


Terveisin

Otto
ammattikissa
Kommentit

 1. Onhan se oikeus ja kohtuus, että kissaakin kuvataan, etenkin kun on sen oma blogi :) Komea kolli oot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mau Amalia!

   Olet tosi ystävä. Sun asiantuntemukseesi voi takuuvarmasti luottaa.

   Terveisin

   Otto
   ammattikissa

   Poista
 2. Samaa mieltä Amalian kanssa! Ja kyllähän se olisi synti olla kuvaamatta noin komeaa. Upeat valkoiset hansikkaat kruunaavat ammattikissan tyylin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi Ella <3!

   Olet yhtä fiksu kuin Amalia.
   Kehrään sinulle pari pätkää syvää bassokehruutani:
   hrrrrr, hrrrr, hhhhrrrrrrrrrrrrr, hhhhrrrrrrrrrrr.

   <3 <3 <3

   Otto
   ammattikissa

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muutos I

Kuvat MM

Ajattelin koota tähän mökin rempan vaiheista hieman materiaalia muistiin, jotta on helppo sitten katsoa, mitä on tullut tehtyä. Remppasuunnitelma ei ole kaikilta osin ihan pitänyt, sillä mukaan mahtuu sellaisia asioita, joita en osannut ottaa huomioon suunnitelmaa laatiessani. Jatkan sitten jossakin vaiheessa, kun homma on taas edennyt, tästä aiheesta otsikolla Muutos II.

Muutos on kyllä aika valtava. Ensiksi siitä ostohetkestä, rempan pölyisimmästä vaiheesta, tähän hetkeen. 

Aivan alussa mökki näytti tältä. Ihan söpö. Monen mielestä. Minunkin. Noin päällisin puolin. Mutta sisäinen timpurini vaati tehdä muutamalle suoranaiselle virheelle jotakin.
Ja minä tartuin ihan ensiksi sorkkarautaan ja hajotin ihan ensiksi kuistin. Ja sitten  terassin ystävän avustuksella. Siinä meni pari päivää, että saatiin kaikki purettua ja lankut kasaan. Samaan aikaan nappasin käteen lapion ja aloin, naapureiden kauhuksi, tuhota taloa ympäröiviä kukkapenkkejä sekä kaivaa esiin kissanluukkuja. Rap…

Operaatio kasvimaa

Kuvat MM

Minulla oli tänään maanataivapaa, johtuen lauantaina olleesta työpäivästä. Käytin tilaisuuden tietenkin hyväkseni ja heti aamulla suuntasin mökille.  Sain kuin sainkin kaikki loput lavat täyteen maa-ainesta. Olin ajatellut tekeväni neljä laatikkoa tänään, mutta sää suosi ja koska homma sujui, jatkoin lapiointia laatikko laatikolta.  Kuvat MM

Operaatio kasvimaa edistyy. Siirsin monivuotiset yrtit uuteen paikkaan, jotta kykenin laittamaan toisen kuljetuskauluksen kaikkiin kohtiin.


Kasvulaatikoita on nyt yhteensä 13 kpl. Yhdessä on kasvihuone päällä ja 12 ovat ilman.  


Täytyy myöntää, että on aika helpottunut olo. Voin tulevana viikonloppuna keskittyä tulevan kasvihuoneen nurkilla maa-aineksen siirtelemiseen ja kantojen kaivelemiseen. Jos sataa, putsaan takkaa.

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…