Terassi ja puutarhakalusteet



Terassi mökille on valmistunut joskus  2000-luvun alkuvuosina. Se ei siis ole aivan hurjan vanha, mutta se kaipaa vähän säätöä. Jostakin syystä se on kiinnitetty mökin seinään eivätkä rakenteet ole oikein siitä pitäneet. Terassin paino on  siis saanut kuistin hieman vinoon ja tässä on asia, joka täytyy hetimiten korjata.

Luultavasti puran terassin ja rakennan pation. Pation rakentamiseen tarvitsen apua.  Patio on kuitenkin mukava, sillä sen päälle saa ruokapöydän ja siihen liittyvät tuolit. Ja tuolithan minulla jo ovat. Ne täytyisi vain nyt sitten jonakin päivänä öljytä.

Mökin kaupassa mukana tulleet puutarhakalusteetkin kaipaavat hieman kalusteöljyä pinnalleen tai sitten ne matkustavat pakun kyydissä puutarhakalusteiden hautausmaalle. Kolmas vaihtoehto on, että ne siirtyvät salaperäiseen metsään ja sieltä myöhemmin puutarhakalusteiden hautausmaalle.  Salaperäinen metsä on toukalle tekeillä oleva seikkailupolku. Siellä on jo pöllö, sammakko, tonttu ja tervetuloa-kyltti. Siellä voisi olla siis myös pari tuolia ja pöytä. Toukka voisi pienen tädin (Junnu) kanssa seikkailla siellä ja juoda vaikka vähän mehua ja syödä keksejä. Syksyllä se olisi oiva paikka kynttilöille samoin talvella. Tätä täytyy miettiä vielä.





Lähetetty Windows Phonesta

Kommentit