Siirry pääsisältöön

Kuinka puhua kissaa? How to speak cat language?

  
Kuvahaun tulos haulle kuinka puhua kissaa

Source: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=315494941890507&set=a.172490939524242.30064.170817006358302&type=1&relevant_count=1 (17.3.2018).

Mau Kamut!

Hmmm.... tämä kissa ihminen -sanakirja ei ole ihan täysin luotettava.
Mulla tuo eka rivin toinen kyllä tarkoittaa, että äkkiä ruokaa.

Oikein hyvää uutta vuotta kaikille kamuilleni

Otto
ammattikissa

 Mauuu Friends!
How to sepak cat language or should we say how to speak catish? Well...
I'm afred but this cat-human dictionary is not reliable... When I have my tail "Let's be friends-position, I do mean auntie food right now!

Have a Very Happy New Year!

Otto
the professional cat

Kommentit

 1. Happy New year Otto! Catish is hard to translate into pictures I think.

  VastaaPoista
 2. Thank you Sara! Happy New year to you!

  Yes I'm afraid of that people try to translate to catish in their of language just as they please.


  Best Regards

  Otto
  the professional cat

  VastaaPoista
 3. Heh, hauska sanakirja! Meillä tuo "Let´s be Friends" tarkoittaa kyllä "Anna Mulle Ruokaa ja Heti!" Kiitos vierailusta blogissani ja maumaista kuluvaa vuotta! terv. Kisulit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän Prinsessakissa kans näytti tuolla Let's be Firends-merkillä, että ruokaa. Kyllä mäkin joskus, kun mä hoputan. Mutta eka mä nostan kyllä häntäni ihan pysyyn ja komennan tädin liikkeelle. Pari äänitehostettakin yleensä tarvitaan.

   =D teillä oli kiva blogi. Mamma N:n ja Helmin blogista bonggasimme teidät <3

   Terveisin

   Otto
   ammattikissa

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Operaatio kasvimaa

Kuvat MM

Minulla oli tänään maanataivapaa, johtuen lauantaina olleesta työpäivästä. Käytin tilaisuuden tietenkin hyväkseni ja heti aamulla suuntasin mökille.  Sain kuin sainkin kaikki loput lavat täyteen maa-ainesta. Olin ajatellut tekeväni neljä laatikkoa tänään, mutta sää suosi ja koska homma sujui, jatkoin lapiointia laatikko laatikolta.  Kuvat MM

Operaatio kasvimaa edistyy. Siirsin monivuotiset yrtit uuteen paikkaan, jotta kykenin laittamaan toisen kuljetuskauluksen kaikkiin kohtiin.


Kasvulaatikoita on nyt yhteensä 13 kpl. Yhdessä on kasvihuone päällä ja 12 ovat ilman.  


Täytyy myöntää, että on aika helpottunut olo. Voin tulevana viikonloppuna keskittyä tulevan kasvihuoneen nurkilla maa-aineksen siirtelemiseen ja kantojen kaivelemiseen. Jos sataa, putsaan takkaa.

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…

Mitä sinulle toivoisin

Kuvan lähde: http://blogs-images.forbes.com/siimonreynolds/files/2014/02/Growth-stopwatch.jpg


Mitä sinulle toivoisin on Jörg Zinkin syvällinen runo.  Tämän runon sanoin hyvää vuotta 2015!


Jörg Zink: Mitä sinulle toivoisin
Mitä sinulle toivoisin? Saduissa kerrotaan — yhä uudestaan — kuinka tieltä poikkesi muuan vieras köyhien ihmisten tupaan.
Kun hän seuraavana aamuna hyvästeli, kävi ilmi että hän ei ollutkaan mikään tavallinen kulkuri. Saatte toivoa kolmea asiaa, hän sanoi. Katsokaakin, että toivotte tosi hyvää.
Ja sitten kerrotaan, miten jotkut toivoivat itsensä turmioon ja jotkut onneen, aina sen mukaan olivatko tyhmiä vai viisaita.
Kun huomasin sammalessa punaisia sieniä, "onnentuojia", muistin tuon kulkurin ja hänen kolme toivomustaan. Loistava väri voi pettää ja onni voi lehahtaa pois kuin sininen perhonen.
Kuvittelen, miten tuo tuntematon kulkuri kohtaisi sinut. Hän olisi vieraana yli yön ja aamulla hän neuvoisi sinua toivomaan oikein.
Mitä hän sanoisi?
Ehk…