Hölmölässä havaittua

Mau Kamut!

Täti on kyllästynyt lumenauraukseen. Niinhän se julisti tässä muutama päivä sitten. Täti oli taas kerran, kuten sillä tapana on, trainerin kanssa aamulenkillä. Hmm... ja se kuuli kummia. Tiellä seisoi kaksi miestä. Toinen nuori ja toinen vähän vanhempi, sellainen tädin ikäluokkaa oleva. Miehet siinä lukivat lappua ja pohtivat, että oliko se nuorempi (kauhakuormaajamies) laittanut varmasti oikean lumikasan sen vanhemman (kuorma-automiehen) autoon. Täti sanoi, että se oli oikein pysähtynyt kuuntelemaan sitä puhetta.

-Minä meinasin ihan  puuttuua siihen keskusteluun, se vaahtosi assareille. Assarit sanoivat, että toivottavasti tajusit olla ihan hiljaa. No tajushan se täti. Tänään se sai sitten uutta puhtia, kun se luki lehdestä, että 100 vuotta sitten oli 17 talonomistajaa saaneet 5 markan sakot, kun olivat jättäneet kadun talonsa kohdasta hiekoittamatta. Täti sanoi, että jotkut saavat tänä vuonna varmaan 5000 euron sakot siitä, että eivät ole tehneet lumelle yhtään mitään. 


Voisiko joku kuitenkin kertoa tädille, että miksi maksetaan katumaksua, kiinteistöveroja jne, jos sitten kaikki kadut pitää hoidella itse lumikolalla ja lapiolla? Taitaa olla hevospeli kohta parempi liikkumistapa, kun auto ja lumilapio.


Terveisin


Otto
auraajakissa

Kommentit

 1. Mau Amalia!

  Ajattele, jos kaikki asiat hoidettaisiin samalla tavalla kuin lumenauraus...
  Vaikka toisaalta onhan aika monta asiaa ,jossa hommat hoidetaan vähän samalla tavalla. Yksi tekee yhden osan duunista ja toinen tekee toisen ja se joka tekee jonkun osan, ei sitten tiedä, mitä joku toinen on tehnyt tai se eikerro sille toiselle, että mitä se on tehnyt ja mitä sen toisen pitäisi tehdä.
  Siinä se soppa on valmis palamaan pohjaan.

  Terveisin

  Otto
  ammattikissa

  VastaaPoista

Lähetä kommentti