Siirry pääsisältöön

Täti koirankouluttajana

Mau Kamut!

Kuulkaas, musta tuntuu että täti koiran kouluttajana on ihan sama asia kuin pukki kaalimaan vartijana. Eli täysin turha juttu. Eihän tuollaista uhoilevaa hellämietosta voi laittaa kouluttamaan koiria. Mitä hyötyä on sanoa EI, jos hirnuu päälle? Tuo sakemanni kyllä tajuaa, jos tätiä alkaa naurattamaan. Se ei ota sitä kohta enää yhtään vakavasti.

No siinähän taistelee löysien nauruhermojensa kanssa. Ei ole kissan ongelma. Kissat ovat äänettömiä, hyvätapaisia, pieniruokaisia, siistejä jne. eläimiä.

Se mikä on Trainerin kunniaksi sanottava, että sillä ei ole selvästikään eroahdistusta. Sen nuo tädin nauhoittamat äänimaisemat todistavat. Traineri haukkuu vaan sellaisille häiriöille, jotka se kokee oudoiksi ja uhkaaviksi. Ja koska käytävässä kuuluva poikkeuksellinen kolina ja räminä saattaa sen ammattivaistot toimimaan, se ei välttämättä kykene rationaalis-loogiseen ajatteluun, niin kuin jotkut eläimiä vähemmän ymmärtämättömät saattavat luulla.

Heheh...tällä ja tulevalla kahdella viikolla tädin tehtävänä on treenata sitten tuota trainerin pomottamista täällä sisällä kun se on yksin. Luultavasti täti saa kirjeen siitä, että se hiippailee rappukäytävässä ja kolistelee sen omaa postilaatikkoaan. Ehkä 112 sedät hakevat sen ja Trainerin säilöön? Saan jäädä assareiden kanssa viettämään laatuaikaa. Assarit voivat tilata kotipizzaa ja leipoa mutakakkua sekä ostaa mieleisiään sokeripitoisia hiilihappojuomia, joiden ostamisen täti on lähes kokonaan estänyt. Minä saan monta annosta juustoa ja kaikki tädin hanhenmaksapateet ja muut maksapateet, joita se on hamstrannut jouluksi, jotta voisi pitää elopainonsa yllä.

Täti marmattaa, että nyt kun sen pitäisi harjoitella niitä koiran kohtaamisia, niin yhtään Trainerin kollegaa ei ole tullut vastaan. Käsittämätöntä, täti puhisee. Tähän saakka niitä on tullut jatkuvasti ja Traineri on käyttäytynyt huonosti. Ja nyt kun tädillä on tehtävänä harjoitella Trainerin kanssa, niin sitten ei tapahdukaan mitään. Outoa. Superoutoa.

Täti ei ole ehkä vielä sisäistänyt sitä, että ei kukko käskien laula. Hahahah. Tässäpä sitä ollaan. On se aika noloa, kun se koirasetä tulee tarkastuskäynnille, niin täti ei oo harjoitellutkaan mitään. Minä häpeän tädin puolesta.


Terveisin


Otto
ammattikissaKommentit

 1. Kyl täti varmaan jonkun tekosyyn keksii, miks ei oo harjoiteltu ;)

  VastaaPoista
 2. Mau Amalia!

  Kyllä varmaan. Ellei se keksi itse, niin ainahan se voi
  lahjoa assarit keksimään. Niitä on monta ja niillä on
  hyvä mielikuvitus.

  Terveisin

  Otto
  kouluttajakissa

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muutos I

Kuvat MM

Ajattelin koota tähän mökin rempan vaiheista hieman materiaalia muistiin, jotta on helppo sitten katsoa, mitä on tullut tehtyä. Remppasuunnitelma ei ole kaikilta osin ihan pitänyt, sillä mukaan mahtuu sellaisia asioita, joita en osannut ottaa huomioon suunnitelmaa laatiessani. Jatkan sitten jossakin vaiheessa, kun homma on taas edennyt, tästä aiheesta otsikolla Muutos II.

Muutos on kyllä aika valtava. Ensiksi siitä ostohetkestä, rempan pölyisimmästä vaiheesta, tähän hetkeen. 

Aivan alussa mökki näytti tältä. Ihan söpö. Monen mielestä. Minunkin. Noin päällisin puolin. Mutta sisäinen timpurini vaati tehdä muutamalle suoranaiselle virheelle jotakin.
Ja minä tartuin ihan ensiksi sorkkarautaan ja hajotin ihan ensiksi kuistin. Ja sitten  terassin ystävän avustuksella. Siinä meni pari päivää, että saatiin kaikki purettua ja lankut kasaan. Samaan aikaan nappasin käteen lapion ja aloin, naapureiden kauhuksi, tuhota taloa ympäröiviä kukkapenkkejä sekä kaivaa esiin kissanluukkuja. Rap…

Operaatio kasvimaa

Kuvat MM

Minulla oli tänään maanataivapaa, johtuen lauantaina olleesta työpäivästä. Käytin tilaisuuden tietenkin hyväkseni ja heti aamulla suuntasin mökille.  Sain kuin sainkin kaikki loput lavat täyteen maa-ainesta. Olin ajatellut tekeväni neljä laatikkoa tänään, mutta sää suosi ja koska homma sujui, jatkoin lapiointia laatikko laatikolta.  Kuvat MM

Operaatio kasvimaa edistyy. Siirsin monivuotiset yrtit uuteen paikkaan, jotta kykenin laittamaan toisen kuljetuskauluksen kaikkiin kohtiin.


Kasvulaatikoita on nyt yhteensä 13 kpl. Yhdessä on kasvihuone päällä ja 12 ovat ilman.  


Täytyy myöntää, että on aika helpottunut olo. Voin tulevana viikonloppuna keskittyä tulevan kasvihuoneen nurkilla maa-aineksen siirtelemiseen ja kantojen kaivelemiseen. Jos sataa, putsaan takkaa.

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…