Täti koirankouluttajana

Mau Kamut!

Kuulkaas, musta tuntuu että täti koiran kouluttajana on ihan sama asia kuin pukki kaalimaan vartijana. Eli täysin turha juttu. Eihän tuollaista uhoilevaa hellämietosta voi laittaa kouluttamaan koiria. Mitä hyötyä on sanoa EI, jos hirnuu päälle? Tuo sakemanni kyllä tajuaa, jos tätiä alkaa naurattamaan. Se ei ota sitä kohta enää yhtään vakavasti.

No siinähän taistelee löysien nauruhermojensa kanssa. Ei ole kissan ongelma. Kissat ovat äänettömiä, hyvätapaisia, pieniruokaisia, siistejä jne. eläimiä.

Se mikä on Trainerin kunniaksi sanottava, että sillä ei ole selvästikään eroahdistusta. Sen nuo tädin nauhoittamat äänimaisemat todistavat. Traineri haukkuu vaan sellaisille häiriöille, jotka se kokee oudoiksi ja uhkaaviksi. Ja koska käytävässä kuuluva poikkeuksellinen kolina ja räminä saattaa sen ammattivaistot toimimaan, se ei välttämättä kykene rationaalis-loogiseen ajatteluun, niin kuin jotkut eläimiä vähemmän ymmärtämättömät saattavat luulla.

Heheh...tällä ja tulevalla kahdella viikolla tädin tehtävänä on treenata sitten tuota trainerin pomottamista täällä sisällä kun se on yksin. Luultavasti täti saa kirjeen siitä, että se hiippailee rappukäytävässä ja kolistelee sen omaa postilaatikkoaan. Ehkä 112 sedät hakevat sen ja Trainerin säilöön? Saan jäädä assareiden kanssa viettämään laatuaikaa. Assarit voivat tilata kotipizzaa ja leipoa mutakakkua sekä ostaa mieleisiään sokeripitoisia hiilihappojuomia, joiden ostamisen täti on lähes kokonaan estänyt. Minä saan monta annosta juustoa ja kaikki tädin hanhenmaksapateet ja muut maksapateet, joita se on hamstrannut jouluksi, jotta voisi pitää elopainonsa yllä.

Täti marmattaa, että nyt kun sen pitäisi harjoitella niitä koiran kohtaamisia, niin yhtään Trainerin kollegaa ei ole tullut vastaan. Käsittämätöntä, täti puhisee. Tähän saakka niitä on tullut jatkuvasti ja Traineri on käyttäytynyt huonosti. Ja nyt kun tädillä on tehtävänä harjoitella Trainerin kanssa, niin sitten ei tapahdukaan mitään. Outoa. Superoutoa.

Täti ei ole ehkä vielä sisäistänyt sitä, että ei kukko käskien laula. Hahahah. Tässäpä sitä ollaan. On se aika noloa, kun se koirasetä tulee tarkastuskäynnille, niin täti ei oo harjoitellutkaan mitään. Minä häpeän tädin puolesta.


Terveisin


Otto
ammattikissaKommentit

 1. Kyl täti varmaan jonkun tekosyyn keksii, miks ei oo harjoiteltu ;)

  VastaaPoista
 2. Mau Amalia!

  Kyllä varmaan. Ellei se keksi itse, niin ainahan se voi
  lahjoa assarit keksimään. Niitä on monta ja niillä on
  hyvä mielikuvitus.

  Terveisin

  Otto
  kouluttajakissa

  VastaaPoista

Lähetä kommentti