Siirry pääsisältöön

Täti koirankouluttajana

Mau Kamut!

Kuulkaas, musta tuntuu että täti koiran kouluttajana on ihan sama asia kuin pukki kaalimaan vartijana. Eli täysin turha juttu. Eihän tuollaista uhoilevaa hellämietosta voi laittaa kouluttamaan koiria. Mitä hyötyä on sanoa EI, jos hirnuu päälle? Tuo sakemanni kyllä tajuaa, jos tätiä alkaa naurattamaan. Se ei ota sitä kohta enää yhtään vakavasti.

No siinähän taistelee löysien nauruhermojensa kanssa. Ei ole kissan ongelma. Kissat ovat äänettömiä, hyvätapaisia, pieniruokaisia, siistejä jne. eläimiä.

Se mikä on Trainerin kunniaksi sanottava, että sillä ei ole selvästikään eroahdistusta. Sen nuo tädin nauhoittamat äänimaisemat todistavat. Traineri haukkuu vaan sellaisille häiriöille, jotka se kokee oudoiksi ja uhkaaviksi. Ja koska käytävässä kuuluva poikkeuksellinen kolina ja räminä saattaa sen ammattivaistot toimimaan, se ei välttämättä kykene rationaalis-loogiseen ajatteluun, niin kuin jotkut eläimiä vähemmän ymmärtämättömät saattavat luulla.

Heheh...tällä ja tulevalla kahdella viikolla tädin tehtävänä on treenata sitten tuota trainerin pomottamista täällä sisällä kun se on yksin. Luultavasti täti saa kirjeen siitä, että se hiippailee rappukäytävässä ja kolistelee sen omaa postilaatikkoaan. Ehkä 112 sedät hakevat sen ja Trainerin säilöön? Saan jäädä assareiden kanssa viettämään laatuaikaa. Assarit voivat tilata kotipizzaa ja leipoa mutakakkua sekä ostaa mieleisiään sokeripitoisia hiilihappojuomia, joiden ostamisen täti on lähes kokonaan estänyt. Minä saan monta annosta juustoa ja kaikki tädin hanhenmaksapateet ja muut maksapateet, joita se on hamstrannut jouluksi, jotta voisi pitää elopainonsa yllä.

Täti marmattaa, että nyt kun sen pitäisi harjoitella niitä koiran kohtaamisia, niin yhtään Trainerin kollegaa ei ole tullut vastaan. Käsittämätöntä, täti puhisee. Tähän saakka niitä on tullut jatkuvasti ja Traineri on käyttäytynyt huonosti. Ja nyt kun tädillä on tehtävänä harjoitella Trainerin kanssa, niin sitten ei tapahdukaan mitään. Outoa. Superoutoa.

Täti ei ole ehkä vielä sisäistänyt sitä, että ei kukko käskien laula. Hahahah. Tässäpä sitä ollaan. On se aika noloa, kun se koirasetä tulee tarkastuskäynnille, niin täti ei oo harjoitellutkaan mitään. Minä häpeän tädin puolesta.


Terveisin


Otto
ammattikissaKommentit

 1. Kyl täti varmaan jonkun tekosyyn keksii, miks ei oo harjoiteltu ;)

  VastaaPoista
 2. Mau Amalia!

  Kyllä varmaan. Ellei se keksi itse, niin ainahan se voi
  lahjoa assarit keksimään. Niitä on monta ja niillä on
  hyvä mielikuvitus.

  Terveisin

  Otto
  kouluttajakissa

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…

Mitä sinulle toivoisin

Kuvan lähde: http://blogs-images.forbes.com/siimonreynolds/files/2014/02/Growth-stopwatch.jpg


Mitä sinulle toivoisin on Jörg Zinkin syvällinen runo.  Tämän runon sanoin hyvää vuotta 2015!


Jörg Zink: Mitä sinulle toivoisin
Mitä sinulle toivoisin? Saduissa kerrotaan — yhä uudestaan — kuinka tieltä poikkesi muuan vieras köyhien ihmisten tupaan.
Kun hän seuraavana aamuna hyvästeli, kävi ilmi että hän ei ollutkaan mikään tavallinen kulkuri. Saatte toivoa kolmea asiaa, hän sanoi. Katsokaakin, että toivotte tosi hyvää.
Ja sitten kerrotaan, miten jotkut toivoivat itsensä turmioon ja jotkut onneen, aina sen mukaan olivatko tyhmiä vai viisaita.
Kun huomasin sammalessa punaisia sieniä, "onnentuojia", muistin tuon kulkurin ja hänen kolme toivomustaan. Loistava väri voi pettää ja onni voi lehahtaa pois kuin sininen perhonen.
Kuvittelen, miten tuo tuntematon kulkuri kohtaisi sinut. Hän olisi vieraana yli yön ja aamulla hän neuvoisi sinua toivomaan oikein.
Mitä hän sanoisi?
Ehk…

Tädin kanssa mökillä

Kuvat MM
Hau Kamut!
Tuli sitten käytyä Tädin kanssa  käytyä mökillä.Täti poltti koko pitkän päivän siellä sen leivinuunissa puita. Leivinuuni savutti aika paljon. Sitä ei ole käytetty noin 30-40 vuoteen. Se on kostunut. Niin täti sanoi. Uuni kuulemma pitää lämmittää hitaasti. Tädin mukaan se tarkoittaa sitä, että uunia pitää lämmittää monena perättäisenä päivänä.


Minä katsoin ihmeissäni tuota Tädin touhuilua. On siinä paljon mustaa savua. Eikä puinen luukku toimi uunissa. No onneksi Tätikin tajusi sen ja teki väliaikaisen luukun tiilistä. Tosin ne olivat aika märkiä ja höyrysivät sitten oikein kunnolla.


Minä sain juoksennella pihalla vapaana koko päivän. Se oli kyllä todella mukavaa. Tutkin kaikki nurkat tarkasti, mutta pysyin Tädin lähellä kuitenkin. Sitten löysin kuolleen myyrän. Täti sanoi, että heti irti ja potki sen metsään.Katsoimme Tädin kanssa aurinkoa. Ja minä uhittelin yhdelle lenkkeilijälle, joka käveli meidän ohi. Se oli joku setä, joka yritti jutella meikäläiselle. Mu…