Siirry pääsisältöön

Prinsessahäät ja anoppiuniformu

Mau Kamut!

Jos on tarvetta pitää prinsessahäät, niin täältä pesee:  Tideby:stä nimittäin kannattaa (ainakin oletettavasti) tilata koko suvulle samalla juhlavaatteet. Täti sanoi, että jos joku assari päättää mennä naimisiin, niin se tilaa ittelleen täältä uuden anoppiuniformun.

Kun täti nyt on jo kerran valmiiksi kerran anoppi (12/2012), kun yliassari vei prinsessansa papille. Sitten assari 1 joka on nyt kai sitten yliassari 2 kulkee kylki kyljessä yhden prinssin kanssa, joten kai siitä(kin) tulee jotakin juhlallisuuksia jossakin vaiheessa. Siispä  kyllä niitä uniformuja voi olla sitten vähän useampiakin.

Toisaalta on olemassa tietenkin se asia, että tädin mielestä naisella ei voi koskaan olla liikaa vaatteita, kenkiä, laukkuja, koruja, kämpässä neliöitä, rahaa, kirjoja, astioita ja ei ilmeisesti mitään muutakaan. Eikä niiden hankinnoissa, etenkään erilaisten uniformujen, pidä aikailla. Sen kyllä huomaa. Kaikki kaapit ja naulakot ja laatikot ovat täynnä laukkuja, kenkiä, vaatteita...Tädin eläintarha muistuttaa oikeastaan enemmän Keskon keskusvarastoa kuin eläintarhaa.


Terveisin

Otto
ammattikissa

P.S. Täti sanoi, että sitä ottaa tajuttomasti päähän sen suosikkirättikaupan uudet ale %.

Entinen etutaulukko

50€-2%
100€-3%
150€-4%
200€-5%
250€-6%
300€-7%

Uusi etutaulukko
0-299€-2%
300-599€-3%
600-899€-4%
900-1199€-6%
1200-1500€-8%
yli 1500€-10%

Tätiä siis ilmiselvästi huijataan. Rankasti.

Kommentit

 1. Teil on nyt sitte pastoroitu yliassari ja toinenkin menossa pastorointiin. Mitään naisten tarvitsemia tavaroita ei oo koskaan liikaa ;) Onnea vaan heille. Vai on täti nenästä vedettävä :)

  VastaaPoista
 2. Mau Amalia!

  joo noita assareita piisaa pastorointiin.

  Aha, vai niin, että naisilla ei oo koskaan liikaa tavaroita. Se näyttää olevan siis geeneissä.

  Tädin nenää on luultavasti vedetty ennenkin, koska tädin nenä on melkein yhtä pitkä kuin tuon
  sen trainerin. Ainahan sanotaan, että koira ja sen omistaja muistuttavat toisiaan ja tässä tapauksessa nenän pituus ja naaman malli täsmäävät aika hyvin.

  Terveisin

  Otto
  ammattikissa

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muutos I

Kuvat MM

Ajattelin koota tähän mökin rempan vaiheista hieman materiaalia muistiin, jotta on helppo sitten katsoa, mitä on tullut tehtyä. Remppasuunnitelma ei ole kaikilta osin ihan pitänyt, sillä mukaan mahtuu sellaisia asioita, joita en osannut ottaa huomioon suunnitelmaa laatiessani. Jatkan sitten jossakin vaiheessa, kun homma on taas edennyt, tästä aiheesta otsikolla Muutos II.

Muutos on kyllä aika valtava. Ensiksi siitä ostohetkestä, rempan pölyisimmästä vaiheesta, tähän hetkeen. 

Aivan alussa mökki näytti tältä. Ihan söpö. Monen mielestä. Minunkin. Noin päällisin puolin. Mutta sisäinen timpurini vaati tehdä muutamalle suoranaiselle virheelle jotakin.
Ja minä tartuin ihan ensiksi sorkkarautaan ja hajotin ihan ensiksi kuistin. Ja sitten  terassin ystävän avustuksella. Siinä meni pari päivää, että saatiin kaikki purettua ja lankut kasaan. Samaan aikaan nappasin käteen lapion ja aloin, naapureiden kauhuksi, tuhota taloa ympäröiviä kukkapenkkejä sekä kaivaa esiin kissanluukkuja. Rap…

Operaatio kasvimaa

Kuvat MM

Minulla oli tänään maanataivapaa, johtuen lauantaina olleesta työpäivästä. Käytin tilaisuuden tietenkin hyväkseni ja heti aamulla suuntasin mökille.  Sain kuin sainkin kaikki loput lavat täyteen maa-ainesta. Olin ajatellut tekeväni neljä laatikkoa tänään, mutta sää suosi ja koska homma sujui, jatkoin lapiointia laatikko laatikolta.  Kuvat MM

Operaatio kasvimaa edistyy. Siirsin monivuotiset yrtit uuteen paikkaan, jotta kykenin laittamaan toisen kuljetuskauluksen kaikkiin kohtiin.


Kasvulaatikoita on nyt yhteensä 13 kpl. Yhdessä on kasvihuone päällä ja 12 ovat ilman.  


Täytyy myöntää, että on aika helpottunut olo. Voin tulevana viikonloppuna keskittyä tulevan kasvihuoneen nurkilla maa-aineksen siirtelemiseen ja kantojen kaivelemiseen. Jos sataa, putsaan takkaa.

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…