Siirry pääsisältöön

Prinsessahäät ja anoppiuniformu

Mau Kamut!

Jos on tarvetta pitää prinsessahäät, niin täältä pesee:  Tideby:stä nimittäin kannattaa (ainakin oletettavasti) tilata koko suvulle samalla juhlavaatteet. Täti sanoi, että jos joku assari päättää mennä naimisiin, niin se tilaa ittelleen täältä uuden anoppiuniformun.

Kun täti nyt on jo kerran valmiiksi kerran anoppi (12/2012), kun yliassari vei prinsessansa papille. Sitten assari 1 joka on nyt kai sitten yliassari 2 kulkee kylki kyljessä yhden prinssin kanssa, joten kai siitä(kin) tulee jotakin juhlallisuuksia jossakin vaiheessa. Siispä  kyllä niitä uniformuja voi olla sitten vähän useampiakin.

Toisaalta on olemassa tietenkin se asia, että tädin mielestä naisella ei voi koskaan olla liikaa vaatteita, kenkiä, laukkuja, koruja, kämpässä neliöitä, rahaa, kirjoja, astioita ja ei ilmeisesti mitään muutakaan. Eikä niiden hankinnoissa, etenkään erilaisten uniformujen, pidä aikailla. Sen kyllä huomaa. Kaikki kaapit ja naulakot ja laatikot ovat täynnä laukkuja, kenkiä, vaatteita...Tädin eläintarha muistuttaa oikeastaan enemmän Keskon keskusvarastoa kuin eläintarhaa.


Terveisin

Otto
ammattikissa

P.S. Täti sanoi, että sitä ottaa tajuttomasti päähän sen suosikkirättikaupan uudet ale %.

Entinen etutaulukko

50€-2%
100€-3%
150€-4%
200€-5%
250€-6%
300€-7%

Uusi etutaulukko
0-299€-2%
300-599€-3%
600-899€-4%
900-1199€-6%
1200-1500€-8%
yli 1500€-10%

Tätiä siis ilmiselvästi huijataan. Rankasti.

Kommentit

 1. Teil on nyt sitte pastoroitu yliassari ja toinenkin menossa pastorointiin. Mitään naisten tarvitsemia tavaroita ei oo koskaan liikaa ;) Onnea vaan heille. Vai on täti nenästä vedettävä :)

  VastaaPoista
 2. Mau Amalia!

  joo noita assareita piisaa pastorointiin.

  Aha, vai niin, että naisilla ei oo koskaan liikaa tavaroita. Se näyttää olevan siis geeneissä.

  Tädin nenää on luultavasti vedetty ennenkin, koska tädin nenä on melkein yhtä pitkä kuin tuon
  sen trainerin. Ainahan sanotaan, että koira ja sen omistaja muistuttavat toisiaan ja tässä tapauksessa nenän pituus ja naaman malli täsmäävät aika hyvin.

  Terveisin

  Otto
  ammattikissa

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…

Mitä sinulle toivoisin

Kuvan lähde: http://blogs-images.forbes.com/siimonreynolds/files/2014/02/Growth-stopwatch.jpg


Mitä sinulle toivoisin on Jörg Zinkin syvällinen runo.  Tämän runon sanoin hyvää vuotta 2015!


Jörg Zink: Mitä sinulle toivoisin
Mitä sinulle toivoisin? Saduissa kerrotaan — yhä uudestaan — kuinka tieltä poikkesi muuan vieras köyhien ihmisten tupaan.
Kun hän seuraavana aamuna hyvästeli, kävi ilmi että hän ei ollutkaan mikään tavallinen kulkuri. Saatte toivoa kolmea asiaa, hän sanoi. Katsokaakin, että toivotte tosi hyvää.
Ja sitten kerrotaan, miten jotkut toivoivat itsensä turmioon ja jotkut onneen, aina sen mukaan olivatko tyhmiä vai viisaita.
Kun huomasin sammalessa punaisia sieniä, "onnentuojia", muistin tuon kulkurin ja hänen kolme toivomustaan. Loistava väri voi pettää ja onni voi lehahtaa pois kuin sininen perhonen.
Kuvittelen, miten tuo tuntematon kulkuri kohtaisi sinut. Hän olisi vieraana yli yön ja aamulla hän neuvoisi sinua toivomaan oikein.
Mitä hän sanoisi?
Ehk…

Tädin kanssa mökillä

Kuvat MM
Hau Kamut!
Tuli sitten käytyä Tädin kanssa  käytyä mökillä.Täti poltti koko pitkän päivän siellä sen leivinuunissa puita. Leivinuuni savutti aika paljon. Sitä ei ole käytetty noin 30-40 vuoteen. Se on kostunut. Niin täti sanoi. Uuni kuulemma pitää lämmittää hitaasti. Tädin mukaan se tarkoittaa sitä, että uunia pitää lämmittää monena perättäisenä päivänä.


Minä katsoin ihmeissäni tuota Tädin touhuilua. On siinä paljon mustaa savua. Eikä puinen luukku toimi uunissa. No onneksi Tätikin tajusi sen ja teki väliaikaisen luukun tiilistä. Tosin ne olivat aika märkiä ja höyrysivät sitten oikein kunnolla.


Minä sain juoksennella pihalla vapaana koko päivän. Se oli kyllä todella mukavaa. Tutkin kaikki nurkat tarkasti, mutta pysyin Tädin lähellä kuitenkin. Sitten löysin kuolleen myyrän. Täti sanoi, että heti irti ja potki sen metsään.Katsoimme Tädin kanssa aurinkoa. Ja minä uhittelin yhdelle lenkkeilijälle, joka käveli meidän ohi. Se oli joku setä, joka yritti jutella meikäläiselle. Mu…