Prinsessahäät ja anoppiuniformu

Mau Kamut!

Jos on tarvetta pitää prinsessahäät, niin täältä pesee:  Tideby:stä nimittäin kannattaa (ainakin oletettavasti) tilata koko suvulle samalla juhlavaatteet. Täti sanoi, että jos joku assari päättää mennä naimisiin, niin se tilaa ittelleen täältä uuden anoppiuniformun.

Kun täti nyt on jo kerran valmiiksi kerran anoppi (12/2012), kun yliassari vei prinsessansa papille. Sitten assari 1 joka on nyt kai sitten yliassari 2 kulkee kylki kyljessä yhden prinssin kanssa, joten kai siitä(kin) tulee jotakin juhlallisuuksia jossakin vaiheessa. Siispä  kyllä niitä uniformuja voi olla sitten vähän useampiakin.

Toisaalta on olemassa tietenkin se asia, että tädin mielestä naisella ei voi koskaan olla liikaa vaatteita, kenkiä, laukkuja, koruja, kämpässä neliöitä, rahaa, kirjoja, astioita ja ei ilmeisesti mitään muutakaan. Eikä niiden hankinnoissa, etenkään erilaisten uniformujen, pidä aikailla. Sen kyllä huomaa. Kaikki kaapit ja naulakot ja laatikot ovat täynnä laukkuja, kenkiä, vaatteita...Tädin eläintarha muistuttaa oikeastaan enemmän Keskon keskusvarastoa kuin eläintarhaa.


Terveisin

Otto
ammattikissa

P.S. Täti sanoi, että sitä ottaa tajuttomasti päähän sen suosikkirättikaupan uudet ale %.

Entinen etutaulukko

50€-2%
100€-3%
150€-4%
200€-5%
250€-6%
300€-7%

Uusi etutaulukko
0-299€-2%
300-599€-3%
600-899€-4%
900-1199€-6%
1200-1500€-8%
yli 1500€-10%

Tätiä siis ilmiselvästi huijataan. Rankasti.

Kommentit

 1. Teil on nyt sitte pastoroitu yliassari ja toinenkin menossa pastorointiin. Mitään naisten tarvitsemia tavaroita ei oo koskaan liikaa ;) Onnea vaan heille. Vai on täti nenästä vedettävä :)

  VastaaPoista
 2. Mau Amalia!

  joo noita assareita piisaa pastorointiin.

  Aha, vai niin, että naisilla ei oo koskaan liikaa tavaroita. Se näyttää olevan siis geeneissä.

  Tädin nenää on luultavasti vedetty ennenkin, koska tädin nenä on melkein yhtä pitkä kuin tuon
  sen trainerin. Ainahan sanotaan, että koira ja sen omistaja muistuttavat toisiaan ja tässä tapauksessa nenän pituus ja naaman malli täsmäävät aika hyvin.

  Terveisin

  Otto
  ammattikissa

  VastaaPoista

Lähetä kommentti