Mies ja nainen

Mau Kamut!

Täti sai hyppysiinsä jostakin tällaisia juttuja, joita se näyttää tunkevan tänne mun blogiini. Sanoin sille, että tunge näitä sinne omalle sivulles, mutta se sanoi, että ei vakavasti otettava täti voi olla liian rento. Kysyin siltä, että luuleeko se, että joku ottaa sitä oikeasti vakavasti.

Täti ei sanonut mitän, vaan otti taas naamalleen päättäväisen juntti-ilmeensä ja ryhtyi kirjoittamaan. Iskin tassua pöytään ja sanoin, että kannattaisi sentään vähän kuunnella meikeläistäkin eikä vaan tehdä kaikkia asioita ihan niin kuin sattuu huvittamaan.

Täti ja Traineri tekivät aamulla vain kilometrin mittaisen pyrähdyksen, koska satoi ja ukkonen jyrähteli. Traineri näyttää vähän pelkäävän ukkosta, joten silläkin on sentään joku vähän heikompi kohta. Täti sanoi, että se kulki taluttimessakin nyt kuin unelma. 

 Tässä assari 1 harjoitelma  "Hope" kuvituksena. Linkki assarin blogiin. Täti sanoi, että monelle miehelle nainen on hope ja samalla hopeless... Se on kyllä tässä huomattu. Ei ole helppoa olla ainoa mies talossa, jossa on lähes jalkapallojoukkueen verran naisia.Terveisin

Otto
ammattikissa


P.S. Tämä sopii tädin mielestä mainiosti tunnelmaan. Mun maineeni ammattikissana alkaa olla kyllä jo vähintään kyseenalainen....

Miten parisuhteet ovat muuttuneet sadassa vuodessa

Ennen pojat olivat poikia, laivat puuta ja miehet rautaa. Nykyään tytöt potkivat sulhoehdokkaita munille, laivat mukavuusliputtavat ja miehet juovat yrttiteetä. Kuinka tähän on tultu? Ja entä sitten?


20-luvulla mies halusi seksiä, ja nainen antoi jos viitsi. Yleensä hän ei viitsinyt, koska mies oli niin itsekäs rakastaja. Mies opiskeli, tienasi ja keskusteli työväentalolla maailman tärkeistä asioista. Nainen huolehti kodista.

40-luvulla mies halusi seksiä, ja nainen antoi, koska sodan aikana hommasta oli tullut harvinaista. Mies teki töitä, joi viinaa ja tappeli. Nainen huolehti kodista.

50-luvulla mies halusi seksiä, koska se oli tapana. Nainen ei antanut, koska se oli likaista. Mies rakensi Suomea, ja nainen kasvatti lapsia.

70-luvulla mies halusi seksiä, ja nainen antoi, koska hänkin sai nyt nauttia siitä. Mies rakensi kesämökkiä. Nainen poltti rintaliivit ja halusi elämäänsä jotain jännää. Lapsia ei kasvattanut kukaan.

80-luvulla nainen suostui yhä seksiin, koska miestä piti vielä opettaa. Mies yritti olla isäntä talossa ja tienasi sekä rutosti että mahahaavan. Nainen kävi töissä tavatakseen mielenkiintoisia ihmisiä, saadakseen varat “kulttuurimatkalle” Italiaan ja maksaakseen opintolainansa. Kesäleskeksi jääneet miehet puhuivat tunteistaan.

90-luvulla nainen halusi seksiä. Mies säännösteli moista, kun siitä tuli vaan suorituspaineita. Kukaan ei enää halunnut miestä töihin, kun hän oli mukana synnytyksessä, kärsi sen jälkeisestä masennuksesta, oli isyyslomalla ja aina poissa, kun lapsella oli korvatulehdus. Mies jäi kotiin ja kirjoitti kasvisruokakirjaa. Nainen teki työn ohella lisensiaattitutkintoa, opiskeli ranskaa, osti perjantaipullon ja löi miestä.

2000-luvulla nainen haluaa seksiä, ja mies antaa jos viitsii. Yleensä hän ei viitsi, koska nainen on niin itsekäs rakastaja. Nainen opiskelee, tienaa ja keskustelee globaalista ongelmatiikasta oman alansa uutisryhmään linkitetyllä chat-foorumilla. Mies ulkoiluttaa koiraa, koska hän ei osaa kasvattaa lasta. Siitä huolehtii kuusivuotisen yliopistokoulutuksen saanut lastentarhantäti.
 (FB:stä napattua)
 
 
Mies:

20-vuotiaana hän on kuin huilu, ei tarvitse lainkaan viritystä ja soi vaikka koko päivän.

30-vuotiaana hän on kuin viulu, viritetään 15 minuuttia ja soi sitten tunnin.

40-vuotiaana hän on kuin sello, viritetään tunti ja soi sitten 15 minuuttia.

50-vuotiaana hän on kuin rummut, paljon melua, mutta oikeaa säveltä ei tahdo löytyä.

60-vuotiaana hän on kuin harppu, viritetään viritetään mutta soittajaa ei tahdo löytyä.

70-vuotiaana hän on kuin piano, viritetään koko päivän ja illalla tulee joku toinen soittaja.


Nainen:

15-20 vuotiaana: kuin Aasia - tunnettu, mutta ei tutkittu.

20-30 vuotiaana: kuin Afrikka- kuuma, mutta kuitenkin kostea.
...
30-40 vuotiaana: kuin Usa - tehokas ja teknisesti viimeistelty.

40-50 vuotiaana: kuin Eurooppa kahden sodan jälkeen - turmeltunut mutta ihana.

50-60 vuotiaana: kuin Venäjä - kaikki tietävät sijainnin mutta kukaan ei halua sinne.


Joopa sanon minä. Jos olen ymmärtänyt oikein niin täti kuuluu tuohon viimeiseen kategoriaan. En ole koskaan käynyt Venäjällä eikä ilmeisesti tätikään, joten se on varmasti vähemmän kiinnostava paikka, sillä täti on sentään matkustellut aika monta kertaa jonnekin.

Kommentit