Mansikkajälkiruoka

Mau Kamut! 

Tätähän tädin ei pitäisi syödä ollenkaan, mutta koska täti rakastaa jälkiruokia, niin tottakai se sitten syökin niitä. Kesän viimeiset tuoreet mansikat ja vanilja- ja suklaavanukkaat mahtuvat sulassa sovusssa tädin mansikoiden päälle.
Traineri pudisteli päätään ja sanoi, että ei taida siltä työt loppua ihan vähään aikaan. Mä sanoin sille, että oo kuule tyytyväinen, että saat ittekin safkaa vielä huomenna ja ens viikollakin.
Mansikat ovat nyt kesällä parhaimmillaan, sanoi täti.  Ja niin tässä luukussa syötiin heinäkuussa yksi päivä pelkkiä mansikoita. Assarit tekivät iltapalaksi vielä maistuvan mansikkapirtelön ja sitten kaikki menivät nukkumaan. Traineri söi mansikoita ja antoi tassua. Voi hyvää päivää, on siinä eläimellä omituinen elämä.


Enkä mä ole ihan varma tädinkään elämän tavallisuudesta. Eikä luultavasti kukaan muukaan.

Terveisin 

Otto
ammattikissa

Kommentit

  1. Hei! Ei kai ne sentään _Sua_ pakota mansikkakuurille? Kissat ei syö mansikoita. Kissat syö lihaa. Soita eläinsuojelukseen, jos rupee menee vaaralliseks.

    Terkuin Unna Tuutikki, kanssakissa

    VastaaPoista
  2. Hei Unna Tuutikki, kanssakissa

    Tuota joo, sitä mä tässä pelkäsin.
    Mansikat ovat punaisia niin kuin lihakin, joten se vaara niissä oli olemassa, että täti saa päähänsä korvata niillä liharuoat.

    Joo eläinsuojeluunhan tässä joutuu soittelemaan päivittäin muutenkin.
    Täti nimittäin ei muista aina antaa sitä herkkuruokaa ennen kun se lähtee trainerin kanssa aamulenkille. Se antaa sen vasta lenkin jälkeen ja se on aika törkeää.

    Terveisin

    Otto
    ammattikissa

    VastaaPoista

Lähetä kommentti