Siirry pääsisältöön

Viikon 9 positiiviset 2018

Kuva GN/MM 
Aluperäinen kuva löytyy täältä.  

Viikon 9 positiiviset  2018
 1. Vapaaviikko alkoi kaupassakäynnillä: hankin muutaman raapimisesineen Lidlistä. Sattuivat sopivasti olevan juuri nyt myynnissä.
 2. Aurinkoa!
 3. Mökillä vähän katselemassa ja paistamassa makkaraa. Voisiko sanoa, että oli sellainen Talvipäivän kurkistus  mökille.
 4. Kirjoitettu.
 5. Keitelty mehua punaherukoista. Maistuu hyvältä näin pakkaspäivänä.
 6. Ruokaa tähteistä. Mainio ja nopea pekoni-kasvisbroilerikeitto
 7. Ruohonsyöjäkissa on ollut jälleen vauhdissa.  
 8. Pieniä askelia kohti unelmaa.
 9. Asioilla on tapana järjestyä.
 10. Luettu. 
 11. Oivalluksia.
 12. Herkkuna hedelmäsalaatti.
 13. Laatikkokissan loikka ja muita havaintoja.  
 14. Mukavaa suunnittelua, mitä voisi tehdä sitten isona. 
 15. Tehty retki, josta voi tulla (toivottavasti) pidempikin seikkailu.
 16. Jäädykejälkiruoka oli mukava päätös helmikuulle. 
 17. Fudget-kokeiluja. Vuorossa kahvi ja tumma suklaa sekä rommi-appelsiini ripauksella vaniljaa. Ei hassumpaa.
 18. Makaroonilaatikkoa pitkästä aikaa. Maistuipas hyvältä.
 19. Junnun kanssa ostoksilla. 
 20. Joskos vain luottaisin ja antaisin mennä ihan fiiliksellä? Millainen lopputulos siitä tulisi? Olisikohan rohkeutta katsoa. Joskos yrittäisin, niin ei tarvitsisi kuolinvuoteella ihmetellä elämätöntä elämää. 
 21. Talousosaamisen tarpeellisuudesta pieni ajatus. 
 22. Reissussa voi rähjääntyä, mutta myös oppia ystäviltä jotakin uutta ja ainutlaatuista. 
 23. Vahvistui käsitys, että perustyö kannattaa aina tehdä hyvin on kysymys mistä tahansa asiasta. Se kantaa, että oikeasti tietää ja osaa.
 24. Kaikki asiat vaativat huoltoa. On kyse sitten autosta, ihmissuhteista tai asunnosta tms. Ei mikää pelitä, jos ei välillä tarkasta tilannetta, tee korjauksia, säätöjä tai huomioi näkemyksiä. 
 25. Lihapiirakkanostalgiaa. Sopivat mainiosti talvipäivän ruoaksi.  
 26. Fudgetteja on tullut tehtyä useampaan kertaan. Kokeilua. Ilahdutettu ystäviä. Pitäisiköhän yllättää huomenna työkavereitakin?
 27. Piirretty istutuskartta puutarhasta. Kaalikasveille tulee aivan oma juttunsa. Tuskin maltan odottaa, että kesä tulee ja pääsen puuhastelemaan puutarhaan.
 28. Puhelu ystävän kanssa piristää aina kummasti. 
 29. Onnellinen tästä tavallisesta arjesta ja kiitollinen juuri tästä päivästä. 
 30. Kooste asuntokaupassa huomioon otettavista asioista. Muistilistana itselleni. Ajattelin koostaa vielä kiinteistön tarkastamiseen liittyvän listan. Hyvä olla käsilaukussa pahan päivän varalle tai hyvän. 
 31. Asunnonostajan muistilistaa, osa 2. Jotenkin innostuin tästä aiheesta. 
 32. Bataatit istutettu.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Operaatio kasvimaa

Kuvat MM

Minulla oli tänään maanataivapaa, johtuen lauantaina olleesta työpäivästä. Käytin tilaisuuden tietenkin hyväkseni ja heti aamulla suuntasin mökille.  Sain kuin sainkin kaikki loput lavat täyteen maa-ainesta. Olin ajatellut tekeväni neljä laatikkoa tänään, mutta sää suosi ja koska homma sujui, jatkoin lapiointia laatikko laatikolta.  Kuvat MM

Operaatio kasvimaa edistyy. Siirsin monivuotiset yrtit uuteen paikkaan, jotta kykenin laittamaan toisen kuljetuskauluksen kaikkiin kohtiin.


Kasvulaatikoita on nyt yhteensä 13 kpl. Yhdessä on kasvihuone päällä ja 12 ovat ilman.  


Täytyy myöntää, että on aika helpottunut olo. Voin tulevana viikonloppuna keskittyä tulevan kasvihuoneen nurkilla maa-aineksen siirtelemiseen ja kantojen kaivelemiseen. Jos sataa, putsaan takkaa.

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…

Mitä sinulle toivoisin

Kuvan lähde: http://blogs-images.forbes.com/siimonreynolds/files/2014/02/Growth-stopwatch.jpg


Mitä sinulle toivoisin on Jörg Zinkin syvällinen runo.  Tämän runon sanoin hyvää vuotta 2015!


Jörg Zink: Mitä sinulle toivoisin
Mitä sinulle toivoisin? Saduissa kerrotaan — yhä uudestaan — kuinka tieltä poikkesi muuan vieras köyhien ihmisten tupaan.
Kun hän seuraavana aamuna hyvästeli, kävi ilmi että hän ei ollutkaan mikään tavallinen kulkuri. Saatte toivoa kolmea asiaa, hän sanoi. Katsokaakin, että toivotte tosi hyvää.
Ja sitten kerrotaan, miten jotkut toivoivat itsensä turmioon ja jotkut onneen, aina sen mukaan olivatko tyhmiä vai viisaita.
Kun huomasin sammalessa punaisia sieniä, "onnentuojia", muistin tuon kulkurin ja hänen kolme toivomustaan. Loistava väri voi pettää ja onni voi lehahtaa pois kuin sininen perhonen.
Kuvittelen, miten tuo tuntematon kulkuri kohtaisi sinut. Hän olisi vieraana yli yön ja aamulla hän neuvoisi sinua toivomaan oikein.
Mitä hän sanoisi?
Ehk…