Siirry pääsisältöön

Viikon 12 positiiviset 2018
Kuvat MM

Viikon 12 positiiviset 2018 
 1. Saatu päättyneen kurssin arviointi tehtyä ja palaute kirjoitettua.
 2. Verkostoja. 
 3. Tärkeintä ja vaikeinta on aloittaminen, kun se on tehty, niin sitten matka alkaa. 
 4. Kun se oikea juttu kolahtaa kohdalle, niin sen tietää. Liekeissä.
 5. Mahtavaa löytää tuollainen akateeminen sielunsisko, joka rakastaa aikatauluja ja listoja ja tavoitteita.
 6. Alku aina hankalaa, lopussa kiitos seisoo. Toivottavasti. Tavoite on asetettu. 31.12.2020.
 7. Kirjoitettu.
 8. Innostus!
 9. Aurinkoa.
 10. Piirrelty II
 11. Purjot kasvavat snadisti.
 12. Luettu.
 13. Energia.
 14. Päivät pitenevät vauhdilla.
 15. Kevätpäivänseisaus.
 16. Tieto ei yksin riitä sen on muututtava toiminnaksi: "Elämässä on kaksi perusvalintaa: hyväksyä olosuhteet sellaisina kuin ne ovat – tai hyväksyä vastuu niiden muuttamisesta." - Denis Waitley.
 17. Herkkuostoksia. Mm. savustettua lohta, kermaa...
 18. Keskustelu on tärkeää ja on aika mukava juttu, kun voi aidosti debatoida.
 19. Koskaan ei voi olla valmis. Aina on jotakin uutta opittavaa. Se on oikeastaan parasta.
 20. Mökillä. Luonto hoitaa.
 21. Ilo.
 22. Bataateissa ihanat snadit versot.
 23. Uusi kattomies kierroksessa. Lupasi tulla ensi viikolla. Saa nähdä, koska tämän heppusen ensiviikko on. Edellisen ensiviikkoa ei ole vielä tullut.
 24. Lauantaina lohisalaattia
 25. Elämän pieniä positiivisia yllätyksiä tapahtuu joskus aivan ihmeellisissä paikoissa. 
 26. Tutustuttu uusiin naapureihin. Kaksi reipasta pikkumiestä olivat murheissaan kun kaukkari oli hävinnyt jonnekin muuttolaatikon uumeniin. 
 27. Mökkisunnuntai. Hieman puhallettu maalia pois takasta ja vähän järjestelty. 
 28. Siemenluettelo. Oi. Oi. Kyllä tekisi mieli hamstrata.
 29. Suunniteltu kasvimaata.
 30. Ihana kirja syötäväistä luonnonkasveista. 
 31. Somerajat aloitettu. Mainiota.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muutos I

Kuvat MM

Ajattelin koota tähän mökin rempan vaiheista hieman materiaalia muistiin, jotta on helppo sitten katsoa, mitä on tullut tehtyä. Remppasuunnitelma ei ole kaikilta osin ihan pitänyt, sillä mukaan mahtuu sellaisia asioita, joita en osannut ottaa huomioon suunnitelmaa laatiessani. Jatkan sitten jossakin vaiheessa, kun homma on taas edennyt, tästä aiheesta otsikolla Muutos II.

Muutos on kyllä aika valtava. Ensiksi siitä ostohetkestä, rempan pölyisimmästä vaiheesta, tähän hetkeen. 

Aivan alussa mökki näytti tältä. Ihan söpö. Monen mielestä. Minunkin. Noin päällisin puolin. Mutta sisäinen timpurini vaati tehdä muutamalle suoranaiselle virheelle jotakin.
Ja minä tartuin ihan ensiksi sorkkarautaan ja hajotin ihan ensiksi kuistin. Ja sitten  terassin ystävän avustuksella. Siinä meni pari päivää, että saatiin kaikki purettua ja lankut kasaan. Samaan aikaan nappasin käteen lapion ja aloin, naapureiden kauhuksi, tuhota taloa ympäröiviä kukkapenkkejä sekä kaivaa esiin kissanluukkuja. Rap…

Operaatio kasvimaa

Kuvat MM

Minulla oli tänään maanataivapaa, johtuen lauantaina olleesta työpäivästä. Käytin tilaisuuden tietenkin hyväkseni ja heti aamulla suuntasin mökille.  Sain kuin sainkin kaikki loput lavat täyteen maa-ainesta. Olin ajatellut tekeväni neljä laatikkoa tänään, mutta sää suosi ja koska homma sujui, jatkoin lapiointia laatikko laatikolta.  Kuvat MM

Operaatio kasvimaa edistyy. Siirsin monivuotiset yrtit uuteen paikkaan, jotta kykenin laittamaan toisen kuljetuskauluksen kaikkiin kohtiin.


Kasvulaatikoita on nyt yhteensä 13 kpl. Yhdessä on kasvihuone päällä ja 12 ovat ilman.  


Täytyy myöntää, että on aika helpottunut olo. Voin tulevana viikonloppuna keskittyä tulevan kasvihuoneen nurkilla maa-aineksen siirtelemiseen ja kantojen kaivelemiseen. Jos sataa, putsaan takkaa.

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…