Siirry pääsisältöön

Viikon 12 positiiviset 2018
Kuvat MM

Viikon 12 positiiviset 2018 
 1. Saatu päättyneen kurssin arviointi tehtyä ja palaute kirjoitettua.
 2. Verkostoja. 
 3. Tärkeintä ja vaikeinta on aloittaminen, kun se on tehty, niin sitten matka alkaa. 
 4. Kun se oikea juttu kolahtaa kohdalle, niin sen tietää. Liekeissä.
 5. Mahtavaa löytää tuollainen akateeminen sielunsisko, joka rakastaa aikatauluja ja listoja ja tavoitteita.
 6. Alku aina hankalaa, lopussa kiitos seisoo. Toivottavasti. Tavoite on asetettu. 31.12.2020.
 7. Kirjoitettu.
 8. Innostus!
 9. Aurinkoa.
 10. Piirrelty II
 11. Purjot kasvavat snadisti.
 12. Luettu.
 13. Energia.
 14. Päivät pitenevät vauhdilla.
 15. Kevätpäivänseisaus.
 16. Tieto ei yksin riitä sen on muututtava toiminnaksi: "Elämässä on kaksi perusvalintaa: hyväksyä olosuhteet sellaisina kuin ne ovat – tai hyväksyä vastuu niiden muuttamisesta." - Denis Waitley.
 17. Herkkuostoksia. Mm. savustettua lohta, kermaa...
 18. Keskustelu on tärkeää ja on aika mukava juttu, kun voi aidosti debatoida.
 19. Koskaan ei voi olla valmis. Aina on jotakin uutta opittavaa. Se on oikeastaan parasta.
 20. Mökillä. Luonto hoitaa.
 21. Ilo.
 22. Bataateissa ihanat snadit versot.
 23. Uusi kattomies kierroksessa. Lupasi tulla ensi viikolla. Saa nähdä, koska tämän heppusen ensiviikko on. Edellisen ensiviikkoa ei ole vielä tullut.
 24. Lauantaina lohisalaattia
 25. Elämän pieniä positiivisia yllätyksiä tapahtuu joskus aivan ihmeellisissä paikoissa. 
 26. Tutustuttu uusiin naapureihin. Kaksi reipasta pikkumiestä olivat murheissaan kun kaukkari oli hävinnyt jonnekin muuttolaatikon uumeniin. 
 27. Mökkisunnuntai. Hieman puhallettu maalia pois takasta ja vähän järjestelty. 
 28. Siemenluettelo. Oi. Oi. Kyllä tekisi mieli hamstrata.
 29. Suunniteltu kasvimaata.
 30. Ihana kirja syötäväistä luonnonkasveista. 
 31. Somerajat aloitettu. Mainiota.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…

Mitä sinulle toivoisin

Kuvan lähde: http://blogs-images.forbes.com/siimonreynolds/files/2014/02/Growth-stopwatch.jpg


Mitä sinulle toivoisin on Jörg Zinkin syvällinen runo.  Tämän runon sanoin hyvää vuotta 2015!


Jörg Zink: Mitä sinulle toivoisin
Mitä sinulle toivoisin? Saduissa kerrotaan — yhä uudestaan — kuinka tieltä poikkesi muuan vieras köyhien ihmisten tupaan.
Kun hän seuraavana aamuna hyvästeli, kävi ilmi että hän ei ollutkaan mikään tavallinen kulkuri. Saatte toivoa kolmea asiaa, hän sanoi. Katsokaakin, että toivotte tosi hyvää.
Ja sitten kerrotaan, miten jotkut toivoivat itsensä turmioon ja jotkut onneen, aina sen mukaan olivatko tyhmiä vai viisaita.
Kun huomasin sammalessa punaisia sieniä, "onnentuojia", muistin tuon kulkurin ja hänen kolme toivomustaan. Loistava väri voi pettää ja onni voi lehahtaa pois kuin sininen perhonen.
Kuvittelen, miten tuo tuntematon kulkuri kohtaisi sinut. Hän olisi vieraana yli yön ja aamulla hän neuvoisi sinua toivomaan oikein.
Mitä hän sanoisi?
Ehk…

Tädin kanssa mökillä

Kuvat MM
Hau Kamut!
Tuli sitten käytyä Tädin kanssa  käytyä mökillä.Täti poltti koko pitkän päivän siellä sen leivinuunissa puita. Leivinuuni savutti aika paljon. Sitä ei ole käytetty noin 30-40 vuoteen. Se on kostunut. Niin täti sanoi. Uuni kuulemma pitää lämmittää hitaasti. Tädin mukaan se tarkoittaa sitä, että uunia pitää lämmittää monena perättäisenä päivänä.


Minä katsoin ihmeissäni tuota Tädin touhuilua. On siinä paljon mustaa savua. Eikä puinen luukku toimi uunissa. No onneksi Tätikin tajusi sen ja teki väliaikaisen luukun tiilistä. Tosin ne olivat aika märkiä ja höyrysivät sitten oikein kunnolla.


Minä sain juoksennella pihalla vapaana koko päivän. Se oli kyllä todella mukavaa. Tutkin kaikki nurkat tarkasti, mutta pysyin Tädin lähellä kuitenkin. Sitten löysin kuolleen myyrän. Täti sanoi, että heti irti ja potki sen metsään.Katsoimme Tädin kanssa aurinkoa. Ja minä uhittelin yhdelle lenkkeilijälle, joka käveli meidän ohi. Se oli joku setä, joka yritti jutella meikäläiselle. Mu…