Siirry pääsisältöön

Täti salailee asioita

 Kuvat MM
Meitä ei kuulkaas niin vaan petetä eikä meiltä piiloitella ruokia vaatehuoneen hyllyjen alle, kyllä me kuulkaas ne haistetaan. 

Ollaan odotettu tätä hetkeä, että Junnu unohtaa laittaa tuon vaatehuoneen oven kiinni.  Vihdoinkin tänää se päivä sitten koitti. 

Tänään ei ehkä ollut aivan niin kylmä, mitä menneellä viikolla. Ehdittiin käydä aamulla partsilla vähän ravistelemassa tassuja. Sitten syötiin vähän lisää ja perinteiset aamurutiinit muutenkin.

Ollaan tässä monen monta kertaa seurattu näitä Tädin omia ruokavarastoja ja siitä päätelty, että jossakinhan täytyy olla myös kissojen ruokakomero. 

 Ella antoi sitten pienen vihjeen ja menimme yhdessä tutkimaan asiaa.

- Totuuden nimissä on myönnettävä, että junnu ei ollut kovin iloinen, kun olin syömässä siellä ruokaa. Sanoin Tädille, että enhän minä sitä pussia purrut rikki, vaan tuo kaveri. Tokihan sitä pikkuisen Eevan roolissa tuli oltu, mutta kyllä tuo Aatami teki sen raskaan työn. 
 
Meidän mielestä on kyllä jokseenkin epäkorrektia jemmata herkkuja ruokakomerossa. Herkut pitäisi tuoda heti pöytään eikä jemmata niitä jonnekin ruokakomeron pohjalle. Eikä me voida sille mitään, jos Täti on dieetillä tai sen pitää olla dieetillä, eihän se nyt tarkoita, että meidänkin pitäisi olla. Täti höpisi jotakin kissojen diabeteksesta, jos vetelee liikaa ruokaa.  Ja voisimme tietenkin vähän protestoida, että filettä on aivan liian harvoin.  Sitä pitäisi olla joka päivä kaikilla aterioilla.
Terveisin

Kissa Stravinski & Kuningatarkissa Ella
Tädin eläintarha
 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muutos I

Kuvat MM

Ajattelin koota tähän mökin rempan vaiheista hieman materiaalia muistiin, jotta on helppo sitten katsoa, mitä on tullut tehtyä. Remppasuunnitelma ei ole kaikilta osin ihan pitänyt, sillä mukaan mahtuu sellaisia asioita, joita en osannut ottaa huomioon suunnitelmaa laatiessani. Jatkan sitten jossakin vaiheessa, kun homma on taas edennyt, tästä aiheesta otsikolla Muutos II.

Muutos on kyllä aika valtava. Ensiksi siitä ostohetkestä, rempan pölyisimmästä vaiheesta, tähän hetkeen. 

Aivan alussa mökki näytti tältä. Ihan söpö. Monen mielestä. Minunkin. Noin päällisin puolin. Mutta sisäinen timpurini vaati tehdä muutamalle suoranaiselle virheelle jotakin.
Ja minä tartuin ihan ensiksi sorkkarautaan ja hajotin ihan ensiksi kuistin. Ja sitten  terassin ystävän avustuksella. Siinä meni pari päivää, että saatiin kaikki purettua ja lankut kasaan. Samaan aikaan nappasin käteen lapion ja aloin, naapureiden kauhuksi, tuhota taloa ympäröiviä kukkapenkkejä sekä kaivaa esiin kissanluukkuja. Rap…

Operaatio kasvimaa

Kuvat MM

Minulla oli tänään maanataivapaa, johtuen lauantaina olleesta työpäivästä. Käytin tilaisuuden tietenkin hyväkseni ja heti aamulla suuntasin mökille.  Sain kuin sainkin kaikki loput lavat täyteen maa-ainesta. Olin ajatellut tekeväni neljä laatikkoa tänään, mutta sää suosi ja koska homma sujui, jatkoin lapiointia laatikko laatikolta.  Kuvat MM

Operaatio kasvimaa edistyy. Siirsin monivuotiset yrtit uuteen paikkaan, jotta kykenin laittamaan toisen kuljetuskauluksen kaikkiin kohtiin.


Kasvulaatikoita on nyt yhteensä 13 kpl. Yhdessä on kasvihuone päällä ja 12 ovat ilman.  


Täytyy myöntää, että on aika helpottunut olo. Voin tulevana viikonloppuna keskittyä tulevan kasvihuoneen nurkilla maa-aineksen siirtelemiseen ja kantojen kaivelemiseen. Jos sataa, putsaan takkaa.

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…