Siirry pääsisältöön

Täti salailee asioita

 Kuvat MM
Meitä ei kuulkaas niin vaan petetä eikä meiltä piiloitella ruokia vaatehuoneen hyllyjen alle, kyllä me kuulkaas ne haistetaan. 

Ollaan odotettu tätä hetkeä, että Junnu unohtaa laittaa tuon vaatehuoneen oven kiinni.  Vihdoinkin tänää se päivä sitten koitti. 

Tänään ei ehkä ollut aivan niin kylmä, mitä menneellä viikolla. Ehdittiin käydä aamulla partsilla vähän ravistelemassa tassuja. Sitten syötiin vähän lisää ja perinteiset aamurutiinit muutenkin.

Ollaan tässä monen monta kertaa seurattu näitä Tädin omia ruokavarastoja ja siitä päätelty, että jossakinhan täytyy olla myös kissojen ruokakomero. 

 Ella antoi sitten pienen vihjeen ja menimme yhdessä tutkimaan asiaa.

- Totuuden nimissä on myönnettävä, että junnu ei ollut kovin iloinen, kun olin syömässä siellä ruokaa. Sanoin Tädille, että enhän minä sitä pussia purrut rikki, vaan tuo kaveri. Tokihan sitä pikkuisen Eevan roolissa tuli oltu, mutta kyllä tuo Aatami teki sen raskaan työn. 
 
Meidän mielestä on kyllä jokseenkin epäkorrektia jemmata herkkuja ruokakomerossa. Herkut pitäisi tuoda heti pöytään eikä jemmata niitä jonnekin ruokakomeron pohjalle. Eikä me voida sille mitään, jos Täti on dieetillä tai sen pitää olla dieetillä, eihän se nyt tarkoita, että meidänkin pitäisi olla. Täti höpisi jotakin kissojen diabeteksesta, jos vetelee liikaa ruokaa.  Ja voisimme tietenkin vähän protestoida, että filettä on aivan liian harvoin.  Sitä pitäisi olla joka päivä kaikilla aterioilla.
Terveisin

Kissa Stravinski & Kuningatarkissa Ella
Tädin eläintarha
 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…

Mitä sinulle toivoisin

Kuvan lähde: http://blogs-images.forbes.com/siimonreynolds/files/2014/02/Growth-stopwatch.jpg


Mitä sinulle toivoisin on Jörg Zinkin syvällinen runo.  Tämän runon sanoin hyvää vuotta 2015!


Jörg Zink: Mitä sinulle toivoisin
Mitä sinulle toivoisin? Saduissa kerrotaan — yhä uudestaan — kuinka tieltä poikkesi muuan vieras köyhien ihmisten tupaan.
Kun hän seuraavana aamuna hyvästeli, kävi ilmi että hän ei ollutkaan mikään tavallinen kulkuri. Saatte toivoa kolmea asiaa, hän sanoi. Katsokaakin, että toivotte tosi hyvää.
Ja sitten kerrotaan, miten jotkut toivoivat itsensä turmioon ja jotkut onneen, aina sen mukaan olivatko tyhmiä vai viisaita.
Kun huomasin sammalessa punaisia sieniä, "onnentuojia", muistin tuon kulkurin ja hänen kolme toivomustaan. Loistava väri voi pettää ja onni voi lehahtaa pois kuin sininen perhonen.
Kuvittelen, miten tuo tuntematon kulkuri kohtaisi sinut. Hän olisi vieraana yli yön ja aamulla hän neuvoisi sinua toivomaan oikein.
Mitä hän sanoisi?
Ehk…

Tädin kanssa mökillä

Kuvat MM
Hau Kamut!
Tuli sitten käytyä Tädin kanssa  käytyä mökillä.Täti poltti koko pitkän päivän siellä sen leivinuunissa puita. Leivinuuni savutti aika paljon. Sitä ei ole käytetty noin 30-40 vuoteen. Se on kostunut. Niin täti sanoi. Uuni kuulemma pitää lämmittää hitaasti. Tädin mukaan se tarkoittaa sitä, että uunia pitää lämmittää monena perättäisenä päivänä.


Minä katsoin ihmeissäni tuota Tädin touhuilua. On siinä paljon mustaa savua. Eikä puinen luukku toimi uunissa. No onneksi Tätikin tajusi sen ja teki väliaikaisen luukun tiilistä. Tosin ne olivat aika märkiä ja höyrysivät sitten oikein kunnolla.


Minä sain juoksennella pihalla vapaana koko päivän. Se oli kyllä todella mukavaa. Tutkin kaikki nurkat tarkasti, mutta pysyin Tädin lähellä kuitenkin. Sitten löysin kuolleen myyrän. Täti sanoi, että heti irti ja potki sen metsään.Katsoimme Tädin kanssa aurinkoa. Ja minä uhittelin yhdelle lenkkeilijälle, joka käveli meidän ohi. Se oli joku setä, joka yritti jutella meikäläiselle. Mu…