Siirry pääsisältöön

Viikon 11 positiiviset 2018


 Kuvat MM
 Viikon 11 positiiviset 2018 

 1. Maanantaivapaa.
 2. Viety suutarille kenkiä kolme paria.
 3. Viritelmiä ja suunnitelmia tulevaisuuden varalle.
 4. Vihreä valo tärkeältä taholta ilahdutti.
 5. Siis niin voimaantunut olo pienestä oivalluksesta!
 6. Kasteltu valkosipulintaimet. Seuraava kastelu maanantaina 19.3.
 7. Valeltu bataatteja.
 8. Ilo tavata pari opiskelijaa, jotka olivat jättämässä lopputyötään. 
 9. Kirjoitettu.
 10. Opiskelijoita kiinnosti prosessioikeuden luento yli oppiainerajojen. Tätä voi jo sanoa innostuneisuudeksi.
 11. Mielenkiintoisia keskusteluja livenä ja verkossa.
 12. Työkaveri sai uuden duunin. Ikävä menettää hyvä tyyppi, mutta aivan mahtavaa, että pääsee sinne, minne hakee ja mistä unelmoi.
 13. Turvakenkiä. Ostin sitten vähän enemmän kerralla. Riittää kavereillekin. Koot 40-47.
 14. Kantalaput kolmeen kenkäpariin. Pistää vähän miettimään, kun maksavat aika reippaanlaisesti, mutta toivottavasti investointi kannattaa ja luonto kiittää.
 15. Pitkästä aikaa piirrelty. Taito on ruosteessa, mutta  olipas mukavaa.
 16. Ostoskorissa-blogini täytti viisi vuotta. Tädin eläintarhalla taitaa olla ikää kohta kahdeksan vuotta. Aika tosiaan kuluu.
 17. Sitruunapasta on aina yhtä hyvää.
 18. Aurinkoa!
 19. Varattu aika kampaajalle. Ihanaa taas saada hieman ryhtiä hiuksiin.
 20. Se tunne kun saa sanoille siivet.
 21. Luettu.
 22. Kuvattu kuningatarkissaa.
 23. Ommeltu pöytäliina
 24. Istutettu vielä kolme bataattia. 
 25. Yle TV1 luontodokumentit! Niin töllön parasta antia. 
 26. Mieluinen mökkipäivä sunnuntaina. Lämpöä ja aurinkoa. 
 27. Putsattu takkan pintaa ja tulipesässä olevat maaliroskat. Tästä on taas hyvä jatkaa, kun ilmat lämpenevät.
 28. Tuvan ja makkarin väliin tuleva hirsi saa tuekseen kivet. Rakenne vahvistuu ja runko suoristuu. 
 29. Kettu. Laadukasta saksalaista.
 30. Lämmin suihku ja juokseva vesi. Kyllä se on arjen luxsusta.
 31. Hentoa viherrystä tamiosastolla.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muutos I

Kuvat MM

Ajattelin koota tähän mökin rempan vaiheista hieman materiaalia muistiin, jotta on helppo sitten katsoa, mitä on tullut tehtyä. Remppasuunnitelma ei ole kaikilta osin ihan pitänyt, sillä mukaan mahtuu sellaisia asioita, joita en osannut ottaa huomioon suunnitelmaa laatiessani. Jatkan sitten jossakin vaiheessa, kun homma on taas edennyt, tästä aiheesta otsikolla Muutos II.

Muutos on kyllä aika valtava. Ensiksi siitä ostohetkestä, rempan pölyisimmästä vaiheesta, tähän hetkeen. 

Aivan alussa mökki näytti tältä. Ihan söpö. Monen mielestä. Minunkin. Noin päällisin puolin. Mutta sisäinen timpurini vaati tehdä muutamalle suoranaiselle virheelle jotakin.
Ja minä tartuin ihan ensiksi sorkkarautaan ja hajotin ihan ensiksi kuistin. Ja sitten  terassin ystävän avustuksella. Siinä meni pari päivää, että saatiin kaikki purettua ja lankut kasaan. Samaan aikaan nappasin käteen lapion ja aloin, naapureiden kauhuksi, tuhota taloa ympäröiviä kukkapenkkejä sekä kaivaa esiin kissanluukkuja. Rap…

Operaatio kasvimaa

Kuvat MM

Minulla oli tänään maanataivapaa, johtuen lauantaina olleesta työpäivästä. Käytin tilaisuuden tietenkin hyväkseni ja heti aamulla suuntasin mökille.  Sain kuin sainkin kaikki loput lavat täyteen maa-ainesta. Olin ajatellut tekeväni neljä laatikkoa tänään, mutta sää suosi ja koska homma sujui, jatkoin lapiointia laatikko laatikolta.  Kuvat MM

Operaatio kasvimaa edistyy. Siirsin monivuotiset yrtit uuteen paikkaan, jotta kykenin laittamaan toisen kuljetuskauluksen kaikkiin kohtiin.


Kasvulaatikoita on nyt yhteensä 13 kpl. Yhdessä on kasvihuone päällä ja 12 ovat ilman.  


Täytyy myöntää, että on aika helpottunut olo. Voin tulevana viikonloppuna keskittyä tulevan kasvihuoneen nurkilla maa-aineksen siirtelemiseen ja kantojen kaivelemiseen. Jos sataa, putsaan takkaa.

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…