Siirry pääsisältöön

Viikon 52 positiiviset


 Kuvat MM

Viikon 52 positiiviset
 1. Aurinko on näyttäytyi. Tervetuloa valo.
 2. Kirjoitettu.
 3. Valio löysi joulun sanoman?  Mielestäni oikein hyvin onnistunut mainoskampanja, jolla saatiin toivottavasti aikaan paljon hyvää.  
 4. Suunniteltu keittiön uudelleenorganisointia. Sisustuskärpäsen kourissa vai koukussa?
 5. Eteläpohjalainen on vähän rehvakas ja itteään täynnä. Sellainenhan sitä taitaa olla. Se mitä ei osata opetellaan
 6. Joulun runsaiden tähteiden hyvä puoli on se, että ei tarvitse joka päivä aloittaa ruoanlaittoa ihan nollasta. 
 7. Kannattaako vanhalla autolla ajaa?
 8. Sisustuskärpäsen purema paisuu ja pahenee... Keittiössä oleva siivouskomero aloitti uuden elämän. Siivouskomero muutti eteiseen. 
 9. Junnu paistoi pihvejä. 
 10. Luumurahkasarvia syöty. Junnu ja Junnun kamun lempparia.
 11. Joulun ruokahävikki hallintaan. Se kannattaa.
 12. Mökillä asustellut lipasto yrittää muuttaa tilapäisesti kaupunkiin. Vielä se ei ole kuitenkaan saapunut tänne. Sisustuskärpänen saa aikaan kaikenlaista ajatustoimintaa. Olo on niin tyytyväinen kuin kissalla kermakupin äärellä.
 13. Lunta. Pehmeää valkoista lunta.
 14. Laskut maksettu. On mukava tunne, kun saa asiansa hoidettua.
 15. Miniloma!
 16. Ihanaa, että on pyykkiä mitä pestä ja kone, jolla pestä.
 17. Ilmaisin LinkedIn-kanavalla ja Perheyrittäjyys-blogissani, että ruoho on alkanut näyttää vihreämmältä aidan toisella puolella. Pitää varoa, mitä toivoo, sillä sen voi saada. No nyt olen kuitenkin ilmaissut toiveeni ääneen
 18. On mahtavaa, että elämä antaa meille useita mahdollisuuksia asioiden oivaltamiseen. Torjummeko mahdollisuuden ja jumitamme  vai hyväksymmekö ja kasvamme. 
 19. Ilo esitellä Pizzakka. Se syntyi karjalanpiirakoiden leipomisen yhteydessä vähän vahingossa. Pizzakka hyppäsi heti top 10 -listan kakkossijalle Ostoskorissa
 20. Ystävän apuna kuskina ja kantoapuna, kun hän löysi maakunnasta itselleen uusia huonekaluja. Kuinkas ollakaan meikälikka löysi itselleen samalla reissulla, samasta osoitteesta uuden pöydän ja tuolit. Hmmm... Sisustuskärpäsen syy. Enhän minä muuten. 
 21. Ei tarvitse olla kroisos voidakseen aloittaa sijoittamisen. Pienillä summilla on mahdollista päästä alkuun. 
 22. Assari visiitille. Tuntui mukavalta.
 23. Positiivinen yllätys Ykköset-lehdessä. Kiitos kiitoksista Nordic Bamboo ja J-P Kallio. Bambumies rules!
 24. Luettu.
 25. Kiitos ystävälle pakun lainaamisesta. Oma kun on talviteloilla. Mielenkiintoista oli ajaa saman merkkisellä ja värisellä pakulla, mutta lähes 30  vuotta tuoreemmalla versiolla. Hmmm... Nice, but I love my old dear van.
 26. Nautittu joulusta.
 27. Herkkuja monelaisia on tullut nautittua.
 28. Levätty.
 29. Neulottu. 
 30. Tässä ja nyt. Hetki. Tärkeä asia.
 31. Toivon hyvää vuotta 2018. Oivalluksia elämästä ja olemisesta. Ymmärrystä nauttia hetkistä pienistä. Niitä minä toivon. Jörg Zinkin kirjoittama runo: Mitä sinulle toivoisin? johdatelkoon jälleen uuteen vuoteen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Operaatio kasvimaa

Kuvat MM

Minulla oli tänään maanataivapaa, johtuen lauantaina olleesta työpäivästä. Käytin tilaisuuden tietenkin hyväkseni ja heti aamulla suuntasin mökille.  Sain kuin sainkin kaikki loput lavat täyteen maa-ainesta. Olin ajatellut tekeväni neljä laatikkoa tänään, mutta sää suosi ja koska homma sujui, jatkoin lapiointia laatikko laatikolta.  Kuvat MM

Operaatio kasvimaa edistyy. Siirsin monivuotiset yrtit uuteen paikkaan, jotta kykenin laittamaan toisen kuljetuskauluksen kaikkiin kohtiin.


Kasvulaatikoita on nyt yhteensä 13 kpl. Yhdessä on kasvihuone päällä ja 12 ovat ilman.  


Täytyy myöntää, että on aika helpottunut olo. Voin tulevana viikonloppuna keskittyä tulevan kasvihuoneen nurkilla maa-aineksen siirtelemiseen ja kantojen kaivelemiseen. Jos sataa, putsaan takkaa.

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…

Mitä sinulle toivoisin

Kuvan lähde: http://blogs-images.forbes.com/siimonreynolds/files/2014/02/Growth-stopwatch.jpg


Mitä sinulle toivoisin on Jörg Zinkin syvällinen runo.  Tämän runon sanoin hyvää vuotta 2015!


Jörg Zink: Mitä sinulle toivoisin
Mitä sinulle toivoisin? Saduissa kerrotaan — yhä uudestaan — kuinka tieltä poikkesi muuan vieras köyhien ihmisten tupaan.
Kun hän seuraavana aamuna hyvästeli, kävi ilmi että hän ei ollutkaan mikään tavallinen kulkuri. Saatte toivoa kolmea asiaa, hän sanoi. Katsokaakin, että toivotte tosi hyvää.
Ja sitten kerrotaan, miten jotkut toivoivat itsensä turmioon ja jotkut onneen, aina sen mukaan olivatko tyhmiä vai viisaita.
Kun huomasin sammalessa punaisia sieniä, "onnentuojia", muistin tuon kulkurin ja hänen kolme toivomustaan. Loistava väri voi pettää ja onni voi lehahtaa pois kuin sininen perhonen.
Kuvittelen, miten tuo tuntematon kulkuri kohtaisi sinut. Hän olisi vieraana yli yön ja aamulla hän neuvoisi sinua toivomaan oikein.
Mitä hän sanoisi?
Ehk…