Siirry pääsisältöön

Viikon 49 positiiviset

 Kuvat MM
Viikon 49 positiiviset


 1. Elämä kantaa vaikka välillä hieman pelottaakin, kun on lähtenyt pesästä.
 2. Opinnäytetyöohjeen stilisointi saatiin loppusuoralle.
 3. Junnun kanssa ostoksilla.
 4. Kengät löydetty. Korkoa riittämiin. Just love high heels. 
 5. Vähitellen alkavat asiat olla ns. purkissa kuluvan lukukauden suhteen. 
 6. Soitettu yksi puhelu, jota olen jahkaillut. Olisi kannattanut soittaa jo vähän aikaisemmin.  
 7. Kirjoitettu.
 8. Sisustettu
 9. Laitettu ruokaa Junnun kanssa.
 10. Suomi 100!
 11. Luettu.
 12. Järjestelty tavaroita.
 13. Kirppiskierros. Päättyi vähän eri tavalla, mitä oli tarkoitus. Mutta siis hyvin, ainakin omasta mielestäni ja sehän riittää.
 14. Junnun kanssa ruokakaupassa.
 15. Teatteri-ilta. Piristää aina.
 16. Järjestelty astioita uuteen kaappiin. 
 17. Bataattiranskalaisia kannattaa kokeilla, jos et ole vielä kokeillut.
 18. Olen aivan innossani jo pelkästä ajatuksesta, että pääsen viljelemään bataattia tulevana kesänä.  Kasvihuoneen, riittävän ison kasvihuoneen (sellaisella Pohjalaisella mitalla tehdyn), tekeminen on myös entistä merkityksellisempää. 
 19. Talven ekat glögit juotu. Lempparini on Lidlin premium glögi.
 20. Junnun leipomat joulutortut maistuivat.
 21. Junnu yökylässä.
 22. Kirjoitettu.
 23. Uusia tuttavuuksia.
 24. Suora opiskelijapalaute ilahdutti.
 25. Tulevan vuoden mökki- ja puutarhaprojektin suunnittelua. On vaan niin parasta näin sinisen hämärän hetkinä, haaveilla kesästä ja projekteista, joita duunaa aikana, jolloin on (toivottavasti) vähemmän lunta ja enemmän aurinkoa.
 26. Saatu yksi ikävä johto piilotettua. Pieni asia, mutta aivan mahtava fiilis saada se piiloon!
 27. Keittiörempan suunnittelua kaupunkikotiin. Olen ihan täpinöissäni uusimman "neronleimaukseni" kanssa. Tehty kartoitusta ja arvioitu suunnitelman realistisuutta. Kohta siis ehkä tarvitaan sorkkarautaa?
 28. Seuraava hankinta on laatikosto ja kirjahylly? Tai sitten vähän taas sekoitellaan paikkoja. Kuka tietää.  
 29. Haasteita ja ratkaisuja.
 30. Joulu on jälleen askeleen lähempänä.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…

Mitä sinulle toivoisin

Kuvan lähde: http://blogs-images.forbes.com/siimonreynolds/files/2014/02/Growth-stopwatch.jpg


Mitä sinulle toivoisin on Jörg Zinkin syvällinen runo.  Tämän runon sanoin hyvää vuotta 2015!


Jörg Zink: Mitä sinulle toivoisin
Mitä sinulle toivoisin? Saduissa kerrotaan — yhä uudestaan — kuinka tieltä poikkesi muuan vieras köyhien ihmisten tupaan.
Kun hän seuraavana aamuna hyvästeli, kävi ilmi että hän ei ollutkaan mikään tavallinen kulkuri. Saatte toivoa kolmea asiaa, hän sanoi. Katsokaakin, että toivotte tosi hyvää.
Ja sitten kerrotaan, miten jotkut toivoivat itsensä turmioon ja jotkut onneen, aina sen mukaan olivatko tyhmiä vai viisaita.
Kun huomasin sammalessa punaisia sieniä, "onnentuojia", muistin tuon kulkurin ja hänen kolme toivomustaan. Loistava väri voi pettää ja onni voi lehahtaa pois kuin sininen perhonen.
Kuvittelen, miten tuo tuntematon kulkuri kohtaisi sinut. Hän olisi vieraana yli yön ja aamulla hän neuvoisi sinua toivomaan oikein.
Mitä hän sanoisi?
Ehk…

Tädin kanssa mökillä

Kuvat MM
Hau Kamut!
Tuli sitten käytyä Tädin kanssa  käytyä mökillä.Täti poltti koko pitkän päivän siellä sen leivinuunissa puita. Leivinuuni savutti aika paljon. Sitä ei ole käytetty noin 30-40 vuoteen. Se on kostunut. Niin täti sanoi. Uuni kuulemma pitää lämmittää hitaasti. Tädin mukaan se tarkoittaa sitä, että uunia pitää lämmittää monena perättäisenä päivänä.


Minä katsoin ihmeissäni tuota Tädin touhuilua. On siinä paljon mustaa savua. Eikä puinen luukku toimi uunissa. No onneksi Tätikin tajusi sen ja teki väliaikaisen luukun tiilistä. Tosin ne olivat aika märkiä ja höyrysivät sitten oikein kunnolla.


Minä sain juoksennella pihalla vapaana koko päivän. Se oli kyllä todella mukavaa. Tutkin kaikki nurkat tarkasti, mutta pysyin Tädin lähellä kuitenkin. Sitten löysin kuolleen myyrän. Täti sanoi, että heti irti ja potki sen metsään.Katsoimme Tädin kanssa aurinkoa. Ja minä uhittelin yhdelle lenkkeilijälle, joka käveli meidän ohi. Se oli joku setä, joka yritti jutella meikäläiselle. Mu…