Siirry pääsisältöön

Viikon 49 positiiviset

 Kuvat MM
Viikon 49 positiiviset


 1. Elämä kantaa vaikka välillä hieman pelottaakin, kun on lähtenyt pesästä.
 2. Opinnäytetyöohjeen stilisointi saatiin loppusuoralle.
 3. Junnun kanssa ostoksilla.
 4. Kengät löydetty. Korkoa riittämiin. Just love high heels. 
 5. Vähitellen alkavat asiat olla ns. purkissa kuluvan lukukauden suhteen. 
 6. Soitettu yksi puhelu, jota olen jahkaillut. Olisi kannattanut soittaa jo vähän aikaisemmin.  
 7. Kirjoitettu.
 8. Sisustettu
 9. Laitettu ruokaa Junnun kanssa.
 10. Suomi 100!
 11. Luettu.
 12. Järjestelty tavaroita.
 13. Kirppiskierros. Päättyi vähän eri tavalla, mitä oli tarkoitus. Mutta siis hyvin, ainakin omasta mielestäni ja sehän riittää.
 14. Junnun kanssa ruokakaupassa.
 15. Teatteri-ilta. Piristää aina.
 16. Järjestelty astioita uuteen kaappiin. 
 17. Bataattiranskalaisia kannattaa kokeilla, jos et ole vielä kokeillut.
 18. Olen aivan innossani jo pelkästä ajatuksesta, että pääsen viljelemään bataattia tulevana kesänä.  Kasvihuoneen, riittävän ison kasvihuoneen (sellaisella Pohjalaisella mitalla tehdyn), tekeminen on myös entistä merkityksellisempää. 
 19. Talven ekat glögit juotu. Lempparini on Lidlin premium glögi.
 20. Junnun leipomat joulutortut maistuivat.
 21. Junnu yökylässä.
 22. Kirjoitettu.
 23. Uusia tuttavuuksia.
 24. Suora opiskelijapalaute ilahdutti.
 25. Tulevan vuoden mökki- ja puutarhaprojektin suunnittelua. On vaan niin parasta näin sinisen hämärän hetkinä, haaveilla kesästä ja projekteista, joita duunaa aikana, jolloin on (toivottavasti) vähemmän lunta ja enemmän aurinkoa.
 26. Saatu yksi ikävä johto piilotettua. Pieni asia, mutta aivan mahtava fiilis saada se piiloon!
 27. Keittiörempan suunnittelua kaupunkikotiin. Olen ihan täpinöissäni uusimman "neronleimaukseni" kanssa. Tehty kartoitusta ja arvioitu suunnitelman realistisuutta. Kohta siis ehkä tarvitaan sorkkarautaa?
 28. Seuraava hankinta on laatikosto ja kirjahylly? Tai sitten vähän taas sekoitellaan paikkoja. Kuka tietää.  
 29. Haasteita ja ratkaisuja.
 30. Joulu on jälleen askeleen lähempänä.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Operaatio kasvimaa

Kuvat MM

Minulla oli tänään maanataivapaa, johtuen lauantaina olleesta työpäivästä. Käytin tilaisuuden tietenkin hyväkseni ja heti aamulla suuntasin mökille.  Sain kuin sainkin kaikki loput lavat täyteen maa-ainesta. Olin ajatellut tekeväni neljä laatikkoa tänään, mutta sää suosi ja koska homma sujui, jatkoin lapiointia laatikko laatikolta.  Kuvat MM

Operaatio kasvimaa edistyy. Siirsin monivuotiset yrtit uuteen paikkaan, jotta kykenin laittamaan toisen kuljetuskauluksen kaikkiin kohtiin.


Kasvulaatikoita on nyt yhteensä 13 kpl. Yhdessä on kasvihuone päällä ja 12 ovat ilman.  


Täytyy myöntää, että on aika helpottunut olo. Voin tulevana viikonloppuna keskittyä tulevan kasvihuoneen nurkilla maa-aineksen siirtelemiseen ja kantojen kaivelemiseen. Jos sataa, putsaan takkaa.

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…

Mitä sinulle toivoisin

Kuvan lähde: http://blogs-images.forbes.com/siimonreynolds/files/2014/02/Growth-stopwatch.jpg


Mitä sinulle toivoisin on Jörg Zinkin syvällinen runo.  Tämän runon sanoin hyvää vuotta 2015!


Jörg Zink: Mitä sinulle toivoisin
Mitä sinulle toivoisin? Saduissa kerrotaan — yhä uudestaan — kuinka tieltä poikkesi muuan vieras köyhien ihmisten tupaan.
Kun hän seuraavana aamuna hyvästeli, kävi ilmi että hän ei ollutkaan mikään tavallinen kulkuri. Saatte toivoa kolmea asiaa, hän sanoi. Katsokaakin, että toivotte tosi hyvää.
Ja sitten kerrotaan, miten jotkut toivoivat itsensä turmioon ja jotkut onneen, aina sen mukaan olivatko tyhmiä vai viisaita.
Kun huomasin sammalessa punaisia sieniä, "onnentuojia", muistin tuon kulkurin ja hänen kolme toivomustaan. Loistava väri voi pettää ja onni voi lehahtaa pois kuin sininen perhonen.
Kuvittelen, miten tuo tuntematon kulkuri kohtaisi sinut. Hän olisi vieraana yli yön ja aamulla hän neuvoisi sinua toivomaan oikein.
Mitä hän sanoisi?
Ehk…