Siirry pääsisältöön

Viikon 51 positiiviset


Kuvat MM

Viikon 51 positiiviset


 1. Tällä viikolla alkaa matka kohti kevättä!
 2. Joulu on jo niin ovella.
 3. On palkitsevaa nähdä kasvu! Kyky ottaa kantaa ja perustella ajatukset.  
 4. Joulukuusen hankintaan lähti täti innoissaan....ja löytyikin sopivan pieni ja söpö kuusi.
 5. Joulukukkia kaksin kappalein. 
 6. Hyvä onni huono onni, kuka tietää? Sellaistahan se on. Elämä. Asenteesta kiinni kuitenkin kaikki. 
 7. Piparitaikina muotoutuu taloksi.
 8. Tuloja ja lähtöjä. Sitä se elämä on.
 9. Luettu.
 10. Raastin
 11. Lähtetty se ainokainen joulukortti. 
 12. Syyslukukauden viimeinen oppitunti pidetty.
 13. Todettu, että on hyvä, jos joskus uskaltaa nähdä lähelle. 
 14. Liikutuin ystäväni, jolla on oikeasti todella tiukkaa, anteliaisuudesta. Oli minulle vähän kuin joulusaarna. Ja varsinkin se, mitä tapahtui sitten!
 15. Kamulle kiitos rohkaisusta.
 16. Myllätty jälleen sisustusta. Junnu avusti.
 17. Kirjoitettu. Rakastan kirjoittamista. Välillä otan kantaa turhankin rajusti. 
 18. Oli mukava olla valmistujaisjuhlassa katsomassa, kun uudet tradenomit, insinöörit, sairaanhoitajat ja sosionomit lähtevät rakentamaan omaa uraansa.
 19. Arvioinnit saatu finaaliin. 
 20. Aloiteltu tulevan vuoden kurssien valmistelua.
 21. Kävin ostamassa salaattitarpeita jouluksi. Aivan mahtavaa, että kaupoissa on ruokaa niin runsaasti, että on valinnan vaikeus!
 22. Junnulle hankittu kolajuomaa.
 23. Piipahdus kirppikselle. Kaksi kassillista kirjoja. Aivan kuin tilauksesta. Koriini PUTOSI hyllystä yksi kirja. Saksanpaimenkoirista. Laitoin sen ensin pois, mutta otin käteeni uudelleen. Selasin, mietin hetken, selasin vähän lisää ja laitoin koriini. 
 24. Virsikirja kirppikseltä. Painovuotena oli oma syntymävuoteni. Eihän sellaista voinut hyllyyn jättää. On siinä perikunnalla ihmettelemistä.
 25. Tuntui hyvältä kun kollega sanoi, että pidä huoli, että et tee töitä yhtään enempää kuin mistä sinulle maksetaan. 
 26. Piparisarvet. Oma jouluinspiraationi 2017. Täytteenä suolaista tai makeaa. 
 27. Joulun ruoka tuo iloa myös silmille.  
 28. Sarvimuoteissa saa mainosti jäädykkeen. Jotta paketti pysyy pystyssä, tarvitaan munakoteloita. Munakotelot ovat mielestäni keittiön ja puutarhan sukkahousut. Niitä voi käyttää todella, todella moneen paikkaan. 
 29. Jouluateria syöty. Kohtuudella. Silti vähän ähky olo.
 30. Junnu oli tyytyväinen lahjoihin. 
 31. Lukemista piisaa vähän joulun ylikin. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…

Operaatio kasvimaa

Kuvat MM

Minulla oli tänään maanataivapaa, johtuen lauantaina olleesta työpäivästä. Käytin tilaisuuden tietenkin hyväkseni ja heti aamulla suuntasin mökille.  Sain kuin sainkin kaikki loput lavat täyteen maa-ainesta. Olin ajatellut tekeväni neljä laatikkoa tänään, mutta sää suosi ja koska homma sujui, jatkoin lapiointia laatikko laatikolta.  Kuvat MM

Operaatio kasvimaa edistyy. Siirsin monivuotiset yrtit uuteen paikkaan, jotta kykenin laittamaan toisen kuljetuskauluksen kaikkiin kohtiin.


Kasvulaatikoita on nyt yhteensä 13 kpl. Yhdessä on kasvihuone päällä ja 12 ovat ilman.  


Täytyy myöntää, että on aika helpottunut olo. Voin tulevana viikonloppuna keskittyä tulevan kasvihuoneen nurkilla maa-aineksen siirtelemiseen ja kantojen kaivelemiseen. Jos sataa, putsaan takkaa.

Mitä sinulle toivoisin

Kuvan lähde: http://blogs-images.forbes.com/siimonreynolds/files/2014/02/Growth-stopwatch.jpg


Mitä sinulle toivoisin on Jörg Zinkin syvällinen runo.  Tämän runon sanoin hyvää vuotta 2015!


Jörg Zink: Mitä sinulle toivoisin
Mitä sinulle toivoisin? Saduissa kerrotaan — yhä uudestaan — kuinka tieltä poikkesi muuan vieras köyhien ihmisten tupaan.
Kun hän seuraavana aamuna hyvästeli, kävi ilmi että hän ei ollutkaan mikään tavallinen kulkuri. Saatte toivoa kolmea asiaa, hän sanoi. Katsokaakin, että toivotte tosi hyvää.
Ja sitten kerrotaan, miten jotkut toivoivat itsensä turmioon ja jotkut onneen, aina sen mukaan olivatko tyhmiä vai viisaita.
Kun huomasin sammalessa punaisia sieniä, "onnentuojia", muistin tuon kulkurin ja hänen kolme toivomustaan. Loistava väri voi pettää ja onni voi lehahtaa pois kuin sininen perhonen.
Kuvittelen, miten tuo tuntematon kulkuri kohtaisi sinut. Hän olisi vieraana yli yön ja aamulla hän neuvoisi sinua toivomaan oikein.
Mitä hän sanoisi?
Ehk…