Siirry pääsisältöön

Viikon 50 positiiviset


Kuvat MM
Viikon 50 positiiviset
 1. Erilaisia suunnitelmia ja  huomattavaa innostusta suunnitelmista.
 2. Saatu lueskeltua palautuneita tehtäviä.
 3. No wow, postilokerooni oli töissä ilmaantunut Bilteman lahjakortti. Joulutontut liikkeellä? Kiitos!
 4. Ladyt kutsuttu kylään. Ruokalistaa suunniteltu.
 5. Suunnitelmissa vaihtaa vielä vähän järjestystä. Hmmm.... Vähemmästäkin saa oudon maineen, mutta mitä väliä?, kuten nuoriso tapaa sanoa. 
 6. Ystävän kanssa kahvilla tiistaina. On kiva rupatella niiden kanssa joiden ajatuksista saa kiinni ns. puolesta lauseesta.
 7. Pankkihommissa iltapuhteina. Kyllä on niin virkistävää!
 8. Täytyy sanoa, että olin pikkuisen vahingoniloinen, kun edessäni todella holtittomasti kaahannut autoilija pamautti koslansa päin kolmea koivua. Tuli komeaa jälkeä kuskin puoleiseen kylkeen. 
 9. Kamun kanssa joululounaalla.
 10. Lucian illan hetki kahvilassa keskiviikkona. Tosin väänsimme tämän Kamun kanssa lusijan illan kahvitteluksi.
 11. Se palvelu. Se palvelun ihana helppous, kun sen on oivaltanut. 
 12. Ilo siitä, kun opiskelija otti palautteen vastaan ja lupasi korjata työtään. Oikeasti tuntuu mukavalta nähdä henkinen kasvu, joka tekee nuoresta vähitellen osaajan ja sitten myöhemmin ammattilaisen. 
 13. Vähiin käy ennen kuin loppuu, kuten tavataan sanoa. Tulevalla viikolla on vielä kolme tuntia. Sitten on tämä syyslukukausi purkissa. 
 14. Kamun ihanat uutiset saivat ihon kananlihalle!
 15. Aika kuluu vauhdilla! Kamu sanoi, että tästä hetkestä on jo kuusi vuotta!
 16. Kaupasta löytöjä.
 17. Maksapatee Mysi Lahtisen tapaan sekä maksapihvejä. Herkkua. Niin herkkua. 
 18. Kyllä se opea ilahduttaa, jos opiskelija löytää itsensä. 
 19. Haku päällä. 
 20. Luettu.
 21. Paistettuja muikkuja!
 22. Löytönä suuri peltipurkki. Aivan mainiota. Olen (pelti)purkkiaddikti, joten voitte vain kuvitella, paljonko tämä ilahdutti.
 23. Mökkivisiitti virkistää aina! Lyhytkin.
 24.  Visiitti Seinäjoelle oli antoisa tai ainakin täynnä nostalgiaa.
 25.  Sopuraha!
 26. Teeostoksia. Siis niin onnellinen!
 27. Kenkäostoksilla
 28. Lahjakortteja ostettu.
 29. Pähkinälasti jouluksi. 
 30. Oivalluksia.
 31. Kirjoitettu.
 32. Ilmeisesti löysin nyt sitten ompelukoneelleni sopivan pöydänkin.
 33. Punaviinissä marinoitua maksaa hitaasti hauduttaen. Juniorille kasvispihvit ja possun sisäfilée. 
 34. Ruokaa illalliseksi ja evääksi riittää koko tulevalle viikolle.
 35. Piparitaikina tehty.
 36. Joillekin asioille en vain voi mitään. Enkä voi olla sellaisesta vastuussa. Helpottaa itseäni.
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muutos I

Kuvat MM

Ajattelin koota tähän mökin rempan vaiheista hieman materiaalia muistiin, jotta on helppo sitten katsoa, mitä on tullut tehtyä. Remppasuunnitelma ei ole kaikilta osin ihan pitänyt, sillä mukaan mahtuu sellaisia asioita, joita en osannut ottaa huomioon suunnitelmaa laatiessani. Jatkan sitten jossakin vaiheessa, kun homma on taas edennyt, tästä aiheesta otsikolla Muutos II.

Muutos on kyllä aika valtava. Ensiksi siitä ostohetkestä, rempan pölyisimmästä vaiheesta, tähän hetkeen. 

Aivan alussa mökki näytti tältä. Ihan söpö. Monen mielestä. Minunkin. Noin päällisin puolin. Mutta sisäinen timpurini vaati tehdä muutamalle suoranaiselle virheelle jotakin.
Ja minä tartuin ihan ensiksi sorkkarautaan ja hajotin ihan ensiksi kuistin. Ja sitten  terassin ystävän avustuksella. Siinä meni pari päivää, että saatiin kaikki purettua ja lankut kasaan. Samaan aikaan nappasin käteen lapion ja aloin, naapureiden kauhuksi, tuhota taloa ympäröiviä kukkapenkkejä sekä kaivaa esiin kissanluukkuja. Rap…

Operaatio kasvimaa

Kuvat MM

Minulla oli tänään maanataivapaa, johtuen lauantaina olleesta työpäivästä. Käytin tilaisuuden tietenkin hyväkseni ja heti aamulla suuntasin mökille.  Sain kuin sainkin kaikki loput lavat täyteen maa-ainesta. Olin ajatellut tekeväni neljä laatikkoa tänään, mutta sää suosi ja koska homma sujui, jatkoin lapiointia laatikko laatikolta.  Kuvat MM

Operaatio kasvimaa edistyy. Siirsin monivuotiset yrtit uuteen paikkaan, jotta kykenin laittamaan toisen kuljetuskauluksen kaikkiin kohtiin.


Kasvulaatikoita on nyt yhteensä 13 kpl. Yhdessä on kasvihuone päällä ja 12 ovat ilman.  


Täytyy myöntää, että on aika helpottunut olo. Voin tulevana viikonloppuna keskittyä tulevan kasvihuoneen nurkilla maa-aineksen siirtelemiseen ja kantojen kaivelemiseen. Jos sataa, putsaan takkaa.

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…