Operaatio sauna, osa III Vesikatto ja lattia

Kuvat MM

Operaatio sauna on edennyt siihen vaiheeseen, että ollaan saatu vesikatto paikoilleen ja lattia laitettua. Täytyy sanoa, että kyllä on kynänpyörittäjän kädet kipeät hirisen kantamisesta,, hirsien nostamisesta, sahaamisesta, naulaamisesta, lautojen kanniskelusta, lapiohommista ja ties mistä johtuen.

Tänään pitäisi raahata kiuas sisään, naputella sisäkattoa sekä hioa lauteet. Ikkunan laittaminen jää tulevalle kesälle. Nyt sitten vain saunotaan kynttilän tuikkeessa alkuvaiheessa, kunhan siihen saakka päästään. Odotan, että tämä koronauhka poistuu päiväjärjestyksestä jossakin vaiheessa. Olisi ihana saada Ladyt maalle testaamaan saunaa.

Sitten taas vaan työkaluihin kiinni.






Kommentit

  1. Ompa ihanan näköinen sauna ja ympäristö myös. On se Suomen kesä vain niin kovin kaunis.
    Meillä tehdään saunaan kattoremonttia tällä hetkellä. Toivon, että se saataisiin suhteellisen pian valmiiksi niin päästäisiin vielä kesällä saunomaan ulkosaunaan.
    Toivottavasti ladyt ovat jo päässeet testaamaan saunaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos. Ladyt eivät ole ihan vielä päässeet testaamaan saunaa, sillä vasta tänään tein kiukaassa koepolton. Sinne pitää nyt vielä laittaa kivet ja eduspelti sekä lauteet. Joten pientä säätöä on vielä aika paljon.

      Poista

Lähetä kommentti