Kasvihuone kasattu
Kuvat MM


Meni käytännössä koko sunnuntai kun kasasin kasvihuoneen. Ruuvasin jokaisen putken kiinni kiinnityspaloihin sekä pohjan lautaan. Kuvittelen kasvihuoneen kestävän näin enemmän. Tämä on Lidlin versio kasvihuoneesta. Ilahduttavaa, että siellä mahtuu seisomaan!

Myöskin kokoamisen helppous ilahdutti. (Ruuvailu hidasti todella paljon kokoamista). Myös hyllyt ovat ihan tukevat. 20 kg painoa/hylly. Jätin alimmaiset hyllyt ja keskimmäiset kokonaan pois ja laitoin ruukut maahan. Tomaatithan kasvat pituutta, joten ennakoin jo sitten tulevaa.

Täytyy sanoa, että tulee kyllä kohtalisen hintaisia tomaatteja näin ensimmäisenä vuonna. Eikä tuosta muovista ole takuita, että se toisen kesän kestäisi. Tosin tuolla Bilteman kasvihuoneella taitaa olla jo neljäs kesä kierroksessa, joten ei hassumpaa.

Pohjalle laitoin vanhan rullaverhon ja harsoa sekä sen päälle hiekkaa. Eivät tule voikukat läpi.
Kommentit

 1. Ompa söpö kasvihuone ja kiva, että tuommoinen vähän korkeamman mallinen mihin mahtuu nimenomaan seisomaankin!
  Meillä on vasta talonkunnostus alkanut ja tällä hetkellä pintoja vielä hiekkapuhalletaan. Menee varmasti ainakin ensikesään, ennen kuin saadaan piha ja kasvihuone uuteen uskoon, mutta toisaalta tässä on hyvää aikaa keräillä ideoita näitä varten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tämä on kyllä hintaansa nähden aika kelpo värkki. Ja iso plussa tosiin, että sen sisään mahtuu seisomaan! Se on nyt tilapäisesti vähän väärässä paikassa, sillä minun on tarkoitus tehdä sellainen vähän reilumman kokoinen kasvihuone kun saan kannot poistettua ja maan tasattua. Muutama kivikin täytyy luultavasti porata. Joten tämä(kin) projekti on kestänyt jo muutaman tovin. Ei sitä oikein ehdi kesässä kovin paljon.

   Poista

Lähetä kommentti