Siirry pääsisältöön

Viikon 28 positiivisetViikon 28 positiiviset

 1. FB-lakko on pitänyt.
 2. Mökillä! 
 3. Yksinkertainen elämä on todella parasta. Kun elää ilman juoksevaa vettä, tuntuu taivaalliselta avata hana ja täyttää juomalasi. Hyvä puoli tässä mökkeilyssä niukoilla vesivaroilla on, että muistaa, että vesi on oikeasti arvotavaraa ja sitä ei pidä turhaan valutella.
 4. Vierasmajassa nukkuminen on todella kivaa. Aamulla herää siihen, kun linnut ovat aloittaneet konserttinsa. 
 5. Opiskelijan kesäviesti ilahdutti opea. Hienoa, kun nuoret saavat tavoittelemansa. Tämä fiksu nuori nainen sai opiskelupaikan yliopistosta.
 6. Kamut. Ne tärkeät, läheiset aikuisiän kamut. 
 7. Junnun mansikkakesä.
 8. Hypitty trampoliinilla. Tulee lapsuuden hetekalla hyppimiset mieleen. Sehän oli sitä lempparipuuhaa, joskin kiellettyä, koska hetekan jouset venyvät liikaa. Kyllä me taidettiin serkkulikkojen kanssa yksi sellainen saatiin pilattua ihan täysin. Hyvin tramppa kestää. Kannatti satsata laatuun. Kiitos vielä kerran ystävälle vinkistä.
 9. Poimittu supermasnikoita. Mahtavaa. I love my summer!
 10. Kutkuttavaa odotusta.
 11. Suunniteltu pientä iltajuhlaa kamujen kera.
 12. Sain yllätysvieraan mökille. 
 13. Rouva Kur tutki koko mökin. Se olisi halunnut mennä vintille ja saunaan, mutta olin vähän tyly emäntä, enkä päästänyt sitä.
 14. Taistelukenttäni. Ihana taistelukenttäni.
 15. Metsämansikoita!  Ihan omilta nurkilta.
 16. Metsämansikat ja jäätelö jälkiruokana.
 17. Vietetty hyvä suven ja runon päivää. 
 18. Mansikkakesä. Erittäin kiva mansikkareissu. Joskus poiminta tuottaa oikein mehukkaita yksilöitä.
 19. Mukava viikko mökillä. On joskus kiva olla ihan vain paikoillaan.
 20. Pitihän sitä tehdä satsi. Siperianteetä. Vaikkakin hävitin suurimman osan niistä vuorenkilvistä.
 21. Kokeilua ja kehittymistä rakennusjutuissa. Puukko osoittautui näppäräksi värkiksi hirsien välien putsaamisessa!
 22. Saatu jälleen yksi kuorma kaatopaikalle. Tuntuu mukavalta. Nyt meneekin sitten vähän aikaa kun tarvitsee sinne ajella. Ainakin toivottavasti.
 23. Junnulta jääneet pienet vaatteet taas keräykseen. Hienoa, että on paikka minne niitä voi viedä. 
 24. Tutustuttu paikallisiin nähtävyyksiin. 
 25. Mökin leivinuunia saa käyttää! Aivan mahtava uutinen.
 26. Hormit kunnossa! Nuohooja totesi, että halutessa voi käyttää muuraria katsomassa tuo pönttömuuri, kun siellä on yksi tiili pudonnut. Ei kuulemma kuitenkaan haittaa käyttöä. Nyt voin lähteä takanhankintaan.
 27. Ruuvailtu kuormalavoista pesupaikka.
 28. Makkarin hirsisenät putsattu.
 29. Vieraskamarin/tulevan ruokailuhuoneen hirsiseinät putsattu.
 30. Kiuas käyttökunnossa! 
 31. Purkuhommat etenivät makkarissa todella onnistuneesti. Haaveilen kevyttakasta makkariin.
 32. Kiitollinen remppa-avusta. 
 33. Karkkilakkokin on pitänyt. Enää ei tee makeaa juurikaan mieli, jos jäätelöä ei lasketa.  
Lähetetty Windows Phonesta

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…

Mitä sinulle toivoisin

Kuvan lähde: http://blogs-images.forbes.com/siimonreynolds/files/2014/02/Growth-stopwatch.jpg


Mitä sinulle toivoisin on Jörg Zinkin syvällinen runo.  Tämän runon sanoin hyvää vuotta 2015!


Jörg Zink: Mitä sinulle toivoisin
Mitä sinulle toivoisin? Saduissa kerrotaan — yhä uudestaan — kuinka tieltä poikkesi muuan vieras köyhien ihmisten tupaan.
Kun hän seuraavana aamuna hyvästeli, kävi ilmi että hän ei ollutkaan mikään tavallinen kulkuri. Saatte toivoa kolmea asiaa, hän sanoi. Katsokaakin, että toivotte tosi hyvää.
Ja sitten kerrotaan, miten jotkut toivoivat itsensä turmioon ja jotkut onneen, aina sen mukaan olivatko tyhmiä vai viisaita.
Kun huomasin sammalessa punaisia sieniä, "onnentuojia", muistin tuon kulkurin ja hänen kolme toivomustaan. Loistava väri voi pettää ja onni voi lehahtaa pois kuin sininen perhonen.
Kuvittelen, miten tuo tuntematon kulkuri kohtaisi sinut. Hän olisi vieraana yli yön ja aamulla hän neuvoisi sinua toivomaan oikein.
Mitä hän sanoisi?
Ehk…

Kadonnut Kissa Stravinski

Kuvat MM
Meiltä on kadonnut harmaavalkoinen kissapoika. Se tuntee parhaiten nimen Lupu.
Lupu on suurikokoinen (pitkäjalkainen) poika. Luonteeltaan se on ujo. Säikkyy aika helposti uusia ääniä ja suhtautuu kaikkeen varovaisesti, mutta on tutuksi tullessaan, mitä sydämellisin ja suloisin kissapoika. 
Kissa katosi mökillä Isonkyrön kunnan alueella ja siitä on tehty ilmoitus Seinäjoen löytöeläintarhalle. Kissalla on siru, joten sitä kautta löytyvät yhteystietoni. 
Jos sinulla on havintoja Lupusta, niin laita viestiä tämän blogin kommenttikenttään tai sähköpostiin otto.thekissa(@)gmail.com.

--