Siirry pääsisältöön

Broileria ja tomaatti-sipuli salaattia


Innostuin leikkelemään kurkut kukkasiksi ja tein lisäksi tomaatti-sipuli salaatin. On kiva laittaa ruoka kauniisti esille, vaikka söisikin yksin. Patonki maistui lisänä. Tein siitä illalla vielä täytetyn leivän leikattuani nurmikon, tehtyäni vähän puunkaatoa ja kaivelin seitsemän puskaa irti tuolta tontin reunalta. Ne olivat kaikki menettäneet henkensä menneenä talvena ja otin ne pois rumentamasta maisemaa. Tosin sitä puuhaa täytyy jatkaa vielä tänään. Poistettavana on vähintään 12 samanlaista puskaa.

Joo Kamu, tiedän että lupasin, jotta en koske teräviin työkaluihin, mutta käytin vain käsisahaa en motoroituja välineitä. Lopuksi keräsin taas vaihteeksi järjettömän kasan nokkosia ja laitoin ne kuivuriin. Kuivasin kolme satsia nokkosia ja menin nukkumaan. Kello taisi kyllä olla jo aika pitkällä tiistain puolella. 

Kommentit

  1. Rehellisyys maan perii! Näin hyvin kun itseäsi ravinnolla vahvistat, niin pysyy saha ja sirkkelikin vakaana ;-)

    VastaaPoista
  2. En ole käyttänyt sirkkeliä enkä sähkösahaa. Ihan tavallisella sahalla ja ruuvivääntimellä olen työskennellyt. Vähän on tarvittu sorkkarautaa ja vasaraakin. =D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…

Mitä sinulle toivoisin

Kuvan lähde: http://blogs-images.forbes.com/siimonreynolds/files/2014/02/Growth-stopwatch.jpg


Mitä sinulle toivoisin on Jörg Zinkin syvällinen runo.  Tämän runon sanoin hyvää vuotta 2015!


Jörg Zink: Mitä sinulle toivoisin
Mitä sinulle toivoisin? Saduissa kerrotaan — yhä uudestaan — kuinka tieltä poikkesi muuan vieras köyhien ihmisten tupaan.
Kun hän seuraavana aamuna hyvästeli, kävi ilmi että hän ei ollutkaan mikään tavallinen kulkuri. Saatte toivoa kolmea asiaa, hän sanoi. Katsokaakin, että toivotte tosi hyvää.
Ja sitten kerrotaan, miten jotkut toivoivat itsensä turmioon ja jotkut onneen, aina sen mukaan olivatko tyhmiä vai viisaita.
Kun huomasin sammalessa punaisia sieniä, "onnentuojia", muistin tuon kulkurin ja hänen kolme toivomustaan. Loistava väri voi pettää ja onni voi lehahtaa pois kuin sininen perhonen.
Kuvittelen, miten tuo tuntematon kulkuri kohtaisi sinut. Hän olisi vieraana yli yön ja aamulla hän neuvoisi sinua toivomaan oikein.
Mitä hän sanoisi?
Ehk…

Kadonnut Kissa Stravinski

Kuvat MM
Meiltä on kadonnut harmaavalkoinen kissapoika. Se tuntee parhaiten nimen Lupu.
Lupu on suurikokoinen (pitkäjalkainen) poika. Luonteeltaan se on ujo. Säikkyy aika helposti uusia ääniä ja suhtautuu kaikkeen varovaisesti, mutta on tutuksi tullessaan, mitä sydämellisin ja suloisin kissapoika. 
Kissa katosi mökillä Isonkyrön kunnan alueella ja siitä on tehty ilmoitus Seinäjoen löytöeläintarhalle. Kissalla on siru, joten sitä kautta löytyvät yhteystietoni. 
Jos sinulla on havintoja Lupusta, niin laita viestiä tämän blogin kommenttikenttään tai sähköpostiin otto.thekissa(@)gmail.com.

--