Viikon 27 positiiviset

Viikon 27 positiiviset
 1. Kukkamuistoja.
 2. Junnun vauhdikas trampoliinikesä.
 3. Rakastan uuden puhelimen toimintoa, jonka avulla voin estää puelinmyyjien puhelut automaattisesti. 
 4. Jumpattu.
 5. Luettu.
 6. Nautittu aurinkoisista kesäpäivistä.
 7. Rempattu. Tai siis lähinnä purettu. Saatu purettua koko vieraskamari lastulevyistä. Lastulevyt lähtivät katosta, lattiasta ja seiniltä.
 8. Vieraskamarista löytyi yllätysikkuna
 9. Sade on niin piristävää välillä!
 10. Ensimmäiset mansikat omalta maalta. 
 11. Kevään ylioppilaan ihana kiitoskortti ilahdutti. 
 12. Orvokkeja.
 13. Ja tietenkin kuvattu ja ihasteltu kukkia.
 14. Mukavia muisteloita menneiltä vuosilta ystävän kanssa.
 15. Hintatilastot ovat erittäin mielenkiintoisia. Ilahdun aina kun löydän varsinkin ruoan hintakehitykseen liittyviä juttuja.  Tämä vanha artikkeli oli säästämisen arvoinen
 16. Kyllä Lean -käytännöt helpottaisivat terveydenhuoltopuolen käytäntöjä. Luultavasti kaupungit säästäisivät tuhansia ja samalla ajalla tulisi puolet enemmän potilaita hoidettua. Käytännöt ovat oikeasti sen verran takapajulasta. Se mikä tässä on positiivista, tässä on mahdollisuus myydä kunnille palveluja. 
 17. Tämä on saavutus: Maltoin luopua vanhoista paperisista Pirkka-ruokaohjeistani - niitä ei tosiaankaan ollut vähän. Ne kaikkiöytyvät nykyään netistä. 
 18. Junnun treenit korvattiin eväsretkellä ja lentopallolla. Olipas mukava yllätys valmentajalta. 
 19. Mukava yllätys saada asiakaslahjana Deko. Seinäjoen asuntomessut houkuttavat. Täytyy jonain iltana pyörähtää  sinne. Iltaliput nimittäin tulevat vähän halvemmaksi, enkä minä jaksa kovin kauaa siellä kuitenkaan pyöriä, joten win-win.
 20. Mustarastas lauleli. Se käveli pihanurmella ja tuli aika lähelle. Upea lintu.
 21. Aikaiset aamut. Niitä rakastan. Aamun valo on oikeastaan kauneinta, mitä voi olla.
 22.  Jäätelöä ja mansikoita. Maistuvaa. 
 23. Valkosipulileipä maistuu aina. 
 24. Uutinen siitä, että Suomi on tuhansien hyljättyjen mökkien maa, on totta toisille. Minulle mökki on paikka, jossa rentoudun ja toteutan käsillä tekemisen tarvettani. En tavoittele samoja mukavuuksia, jotka minulla on kaupungissa. Tykkään kun luonto on lähdellä. Voin istua yöllä ulkona yöpaitasillani, kenenkään häiriintymättä. Ihan sama minulle, mitä mökille tapahtuu jälkeeni. Jos se kasvaa sammalta, niin so what. Minä olen juuri nyt siellä onnellinen ja se riittää. 
 25. Törmätty sammakkoon mökillä. Niitä ei juuri kaupungissa tapaa.
 26. Metsämansikoita tontin reunamilla!
 27. Tulevalla viikolla on hammaslääkäri. Minulla on erittäin hyvä ja taitava hammaslääkäri ja odotan hänen tapaamistaan innolla.
 28. Viikon päättää Neiti Marple. Suosikkini nuoruusvuosilta. 
 29. Jatkettu nokkostehtailua. 
 30. Vuorenkilvet nyhdetty. Niistä voi valmistaa ns. Siperian teetä.  Kuulostaa jokseenkin mielenkiintoiselta. Kuinkahan pirteäksi tässä sitten tuleekaan?


Kommentit