Kaksi askelta eteen neljä taakse...Mökillä hurahti taas torstaina koko päivä makkarin pirkutyön merkeissä. Satoi, joten ei tehnyt mieli kaivella ulkona kasvimaata.

Tämä naulalaatikko on oikein pommi. En ole koskaan törmännyt näin sekalaiseen laatikkoon. Täältä löytyy vinoon hakattuja nauloja, suuria nauloja, pieniä nauloja ja ruuveja.  Hmmm... joissakin asioissa olen todella järjestelmällinen ja naulat sattuvat kuulumaan siihen kategoriaan, jotka haluan pitää järjestyksessä.  En ole ajatustenlukija ja siksi en osaa sanoa, miksi joku purkaa toimivan muurin ja jättää hormin roikkumaan ilman tukea. On suoranainen ihme, että tuo ei ole tullut alas ja rikkoutunut. Nyt tarvitsen muurarin, joka käy katsomassa, mitä tuolle ihan oikeasti pitää tehdä. Onneksi sain naapurilta asiantuntevaa apua kohdan tukemiseen, jotta pahemmalta (toivottavasti)  vältytään. Nyt sitten purin tuon ikkunan kohdan. Hmm... Mielenkiintoista.


 Melkoinen kasa tuli sahajauhoja. Laitoin ne talteen jätesäkkeihin. Vien luultavasti vintille täytteeksi.Ja lopuksi kurkistus ikkunasta ulos. Mukava katsoa, että ruoho vihertää, kun se saa vähän vettä.


Lähetetty Windows Phonesta

Kommentit