Purkuhommat jatkuvat
Olen uumoillut, että makkarista löytyisi ikkuna, joka on peitetty. Olin valitettavasti oikeassa. Täytyy nimittän myöntää, että tämä tosiaankin harmittaa. Olisi niin hienoa, jos tässä olisi vielä ikkuna. Näkymä pellolle ja metsään olisi tästä täydellinen!
Samalla selvisi, että uudet ikkunat (laitettu todennäköisesti joskus 1970-luvulla) ovat alkuperäisiä pienemmät. Ikkuna-aukkoa on pienennetty... En tiedä, mistä löytäisin sellaiset vanhanaikaiset ikkunat ja jotta voisin palauttaa ne alkuperäiseksi. Tuo ummessa oleva ikkuna on mennyttä. Sen takana on nykyään sauna ja pesuhuone. Elintasopatti on rakennettu luultavasti joskus 1970 tai 1980-luvulla.

 

Tässä prosessissa oppii todella paljon vanhan hirsitalon rakentamisesta. Voisin ajatella, että  ostan vielä toisen  vanhan hirsitalon, jota ryhdyn vähitellen remppaamaan... No katsotaan, kuinka tämän mökkiprojektin kanssa käy. 


 Pinkopahvia on myyty 18,5 metrin rullissa. Tamperelainen tehdas on valmistanut.

Nyt seinistä on poistettu sitten kaikki ylimääräinen paperi. Seuraavaksi harjaan nämä seinät että ylimääräinen pöly lähtee pois. Tarvittaessa lisään hirsien väliin hieman pellavaa/sammalta.Tämän eteisen kaapinkin käsittelyyn pitäisi löytää aikaa...  No ehkä tulevana kesänä se on mahdollista.  Ei mopolla mahdottomia.

Lähetetty Windows Phonesta

Kommentit