Kesähuone kokille

Sadepäivänä työn touhussa ideat iskevät. Sain nimittäin idean, että raahaan tuvasta pöydän yläkertaan. Ei ollenkaan huono idea. Ei muuta kuin jalat pois (olivat onneksi ruuveilla kiinni) ja sitten kappaleina kantaen härveli sinne. Ja ei muuta kuin  tuumasta toimeen, nyt on sitten kokilla kesähuone. Väärinkäsitysten välttämiseksi kokki = vintti, ullakko pohjanmaan murteella. 


Kokilta löytyi myös pöydälle päätynyt kynttilälyhty. Täällä ajattelen tehdä  taidetta sekä kirjoittaa. Tunnelma kokilla on mielestäni ihanan hämyinen.  Eikä tuolla olisi hassumpaa syödäkään, silloin pöytä pitäisi laittaa toisin päin tuohon ikkunan eteen. 


Tästä innostuneena päätin, että sisustan tuosta ihan oikeasti kesähuoneen. Siellä on jo sänky, joka on vailla patjaa.  Elikkäs patja vain kehiin ja sitten joku pieni kaappi. (Kaappeja tuolla on edellisen omistajan jäljiltä.)
 

Rappuset kokille ovat aika jyrkät.  Ei ihan huonojalkaisille. Näkymä rappusten alapäästä pihalle. Apupöytäkin näkyy siellä ja nauttii kovasti rankkasateesta.


Lähetetty Windows Phonesta

Kommentit