Siirry pääsisältöön

Viikon 30 positiiviset 2018


 Kuvat MM 

Viikon 30 positiiviset 2018
 1. Edelleen huikean lämmintä.
 2. Kurpitsat kukkivat.
 3. Luettu.
 4. Oltu varjossa.
 5. Mökillä vieraita. 
 6. Poimittu vattuja.
 7. Syöty salaattia.
 8. Yksi kerrallaan: keittön ikkuna pesty.
 9. Parvekkeen lasit pesty toiselta partsilta.
 10. Lounas ja illallinen samoilla salaateilla.
 11. Makkarin ikkuna pesty. 
 12. Naputeltu lautoja seiniin mökillä.
 13. Saunottu.
 14. Tutustuttu jälleen uuteen naapuriin mökin kulmilla.
 15. Käyty Seinäjoella. 
 16. Istuttiin ystävän kanssa kauppareissun tankkaustauolla penkillä ja syötiin eväitä. En ole ennen tehnyt. Aika moni katsoi, että mitä rantojen riittoja siinä istuu.
 17. Jäätelöä syöty kuumassa pakussa.
 18. Nukuttu mökillä. Ihanan viileää, jopa niin, että on pitänyt laittaa peitto päälle. Kyllä hirsitalo on vaan mainio. Pysyy viileänä kesällä.
 19. Viesti opiskelijalta muutaman vuoden takaa ilahdutti kovasti. Oli ryhtynyt yrittäjäksi.
 20. Iloittu ensimmäisestä kirsikasta, ja ainoasta, jonka istuttamani kirsikkapuu kantaa oksillaan. The fiilis! 
 21. Kirjoitettu. 
 22. Kyllä synkät pilvet tekivät iloiseksi. 
 23. Mahtava juttu, että sattui olemaan ruuveja - 50 %. Kukkaro kiittää ja remppa etenee. 
 24. Visiitti Juniorin riparilla. Mukana Junnun kamu.
 25. Junnu ilahtui "terveyspussukasta", jonka kuskasin riparille.
 26. Päikkärit iltapäivän kuumina tunteina. 
 27. Ja vielä lisää terassiruuveja. Säästöä puolet eli  80 €. 
 28. En muista koska olisin näin paljon iloinnut ukkoskuurosta.
 29. Siivottu vaatehuone ja löydetty ainakin 25 Junnun kadonneen sukkaparin "kadonnutta" puolta. Tästä tulee sanomista ;)
 30. Tulevalla viikolla on mahdollisuus poimia puutarhamarjoja!
 31. Vielä viikko vapaajaksoa. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Operaatio kasvimaa

Kuvat MM

Minulla oli tänään maanataivapaa, johtuen lauantaina olleesta työpäivästä. Käytin tilaisuuden tietenkin hyväkseni ja heti aamulla suuntasin mökille.  Sain kuin sainkin kaikki loput lavat täyteen maa-ainesta. Olin ajatellut tekeväni neljä laatikkoa tänään, mutta sää suosi ja koska homma sujui, jatkoin lapiointia laatikko laatikolta.  Kuvat MM

Operaatio kasvimaa edistyy. Siirsin monivuotiset yrtit uuteen paikkaan, jotta kykenin laittamaan toisen kuljetuskauluksen kaikkiin kohtiin.


Kasvulaatikoita on nyt yhteensä 13 kpl. Yhdessä on kasvihuone päällä ja 12 ovat ilman.  


Täytyy myöntää, että on aika helpottunut olo. Voin tulevana viikonloppuna keskittyä tulevan kasvihuoneen nurkilla maa-aineksen siirtelemiseen ja kantojen kaivelemiseen. Jos sataa, putsaan takkaa.

Elämäni kallein lounas: tarjosi M. Pinta ja kattoi ja valmisti Hotelli Route Laihia

Söin eilen elämäni kalleimman lounaan. En sano nyt hintaa, mutta lounaan saaminen "ilmaiseksi" edellytti minulta mökin ostamista, joten syystä voin siis sanoa, että empiiristä kokemusta on nyt sitten siitäkin, että oikeasti ilmaisia lounaita ei ole. Olin jo melkein unohtanut koko lounaan, joten syömätömänä lounaasta olisi hyötynyt vain Laihian hotelli- ravintola Route.Pääsivät yllättämään erittäin positiivisesti tädin nämä kaksi laihialaista yritystä. Ensinnäkin todettakoon, että täti on tehnyt aika monta asuntokauppaa (sekä osake että kiinteistö) elämänsä aikana ja M. Pinta Laihian Lakeuden asunto - ja kiinteistönvälitys LKV [A] Laihian kirkonkylästä pääsi kyllä yllättämään positiivisesti. Asiantuntemus oli aivan omaa luokkaansa.
M. Pinnan 37  vuoden kokemus asunto- ja kiinteistönkaupassa näkyi. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja, joten kiinteistönkauppa hoitui hänen luonaan varsin näppärästi. Lisäksi M. Pinta on toistaiseksi ensimmäinen välittäjä, joka oli koonnut ka…

Mitä sinulle toivoisin

Kuvan lähde: http://blogs-images.forbes.com/siimonreynolds/files/2014/02/Growth-stopwatch.jpg


Mitä sinulle toivoisin on Jörg Zinkin syvällinen runo.  Tämän runon sanoin hyvää vuotta 2015!


Jörg Zink: Mitä sinulle toivoisin
Mitä sinulle toivoisin? Saduissa kerrotaan — yhä uudestaan — kuinka tieltä poikkesi muuan vieras köyhien ihmisten tupaan.
Kun hän seuraavana aamuna hyvästeli, kävi ilmi että hän ei ollutkaan mikään tavallinen kulkuri. Saatte toivoa kolmea asiaa, hän sanoi. Katsokaakin, että toivotte tosi hyvää.
Ja sitten kerrotaan, miten jotkut toivoivat itsensä turmioon ja jotkut onneen, aina sen mukaan olivatko tyhmiä vai viisaita.
Kun huomasin sammalessa punaisia sieniä, "onnentuojia", muistin tuon kulkurin ja hänen kolme toivomustaan. Loistava väri voi pettää ja onni voi lehahtaa pois kuin sininen perhonen.
Kuvittelen, miten tuo tuntematon kulkuri kohtaisi sinut. Hän olisi vieraana yli yön ja aamulla hän neuvoisi sinua toivomaan oikein.
Mitä hän sanoisi?
Ehk…