Kaupunkilaiskissat mökillä


 Kuvat MM


Mau  Kamut ja kaikki muutkin!
Nyt on hätätila. Jouduttiin kissankuljetuskoppeihin ja oltiin molemmat aivan paniikissa. Ollaan nimittäin tästä tämän Tädin  ajatuksenjuoksusta luettu ja kuultu, että kun eläin laitetaan häkkiin, niin siitä ei hyvää seuraa. Huudettiin stereona ja monona ja sinkkuna ja duona. Ei auttanut. Täti vain kolisteli pauklla eteenpäin. Auto rämisi ja Täti lauloi, ja se ei kuulkaas osaa ollenkaan laulaa.

Sitten Tädillä menikin suunnitelmat uusiksi, kun Kissa Stravinski päätti lähteä. Tyhmyyksissään Täti nimittäin päätti viedä meidät ensiksi mökin puolelle eikä suoraan meidän omaan kesäresidenssiin. Ja koska Kissa Stravinskin pelkää kaikkea uutta se juoksi heti piiloon, kun Täti avasi kuljetushäkin luukun. Täti ei ehtinyt tehdä yhtään mitään, kun se oli jo poissa. Luultavasti se luuli tulleensa vegaanikissojen taivaaseen, kun näki sen kaiken vihreän ruohon! Oli apiloita ja kaikenlaisia kukkia. Luultavasti se juoksi heti kuistin alle.

Täti purki kuistin lattiaakin, jotta se löytäisi Kissa Stravinskin, mutta turhaa. Ei se siellä tietenkään enää ollut. 

Täti on kiertänyt pitkin metsiä ja huhuillut. Täti on kävellyt pitkin tietä ja huhuillut. Täti on istunut pihassa ja huhuillut. Turhaan. 

Tule kotiin Kissa Stravinski! 

Täti löytöeläntarhassa lohdutti meidän Tätiä, että joku kissapoika oli tullut puolen vuoden kuluttua takaisin täysissä voimissaan. Oli vain viettänyt vähän lomaa omasta perheestään. 
Toivotaan, että löydämme kuitenkin meidän kissapoikamme vähän nopeammin. Enää emme kuitenkaan pääse mökillä sekunniksikaan vapaaksi. Se kuulostaa vähän ikävältä, sillä emme mekään Tätiä lukitse yhteen paikkaan. Ehkä sille on kuitenkin joku pätevä syy, että joudumme olemaan lukittuna kesäkotiin?


Täti 
&Kuningatarkissa Ella
Tädin eläintahra

Kommentit